Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
Zhanam z planet Druzicu a Halleyovu kometu. Ma niekto?
Mam : priserky 3,16, 28.
magicky hrad : 3, 26
staty : India
morsky svet : B, K, M, O, S, Ú, Z, Ž.
Piste IP.
Ahojte ja zháňam Saturn a baran ( súhvezie,znamenie)
Ahojte, zhanam z Piratskeho pokladu. aj Planet, suhvezie., pre kamoske. Ma niekto?
Na vymenu o magnetky aj karticky.
Piste do IP. Dakujem
AKTUALIZACIA
Ahojte, zhanam tieto magnetky:
- vesmir: SATURN, MLIEČNA DRAHA.
- morsky svet: Č /čajka/
- šteniatka : E, Í, R, U, Z.
- psíci: B, Č, G, M, O, V, W.
- hlavne mesta: BRASILIA, DUBAI, DILLI, MEXICOCITY, LHASA, PRAHA, VIEDEŇ.
Ma niekto? Pište do IP. Dakujem.
AKTUALIZACIA: Na vymenu alebo predaj mam tieto:
Ahojte,kto má nazvyš tieto magnetky Česko - 2x ,Ireland,Egypt,Thailand,India,Turkey,Peru,Netherlands
Na výmenu ponúkam Usa,Germany,Slovakia,South Africa, Austria,Russia,Kenya,Italy alebo príšerky alebo disney kartičky.Ďakujem
AHOJTE CHýBA Nám LEN SATURN Z VESMíRU PROSíM VáS NEMá HO NIEKTO VYMENíM AJ KúPIM
Zostali mi tieto magnetky,suhviezdia: labut, velka medvedica,strelec, pastier,maly pes, maly medved, kozorozec a drak. VYmenim sa suhviezdia rak, lev, vodnar, alebo za magnetky steniatok (mam h,ch,l,m,o,p,r,s,u,w,x/ a potom uz len predaj, kus 0,15e.
@zinulienka Ahoj, mám záujem o magnetky šteniatok: M, P, R, U.
@kosice123 ahoj, ja nemam nazvys steniatka, ja ich zbieram a potrebujem zvysne, okrem tych, ktore som tam vypisala.
@zinulienka Aha, ja som to zle pochopila. Ja mam zo steniatok na vymenu: J, K, L. Ja este potrebujem: M, P, R, U, Y, Z. Nemas nejake?
@kosice123 v poriadku, mam len S, tak pekny den.
Ahojte,
potrebujeme este Netherlands a Czech Republic..
navyse mame: Canada, South Africa, Austria, Australia a Brasil...
navyse mam tiez Magicky hrad: 1, 5, 9, 24, 26.. alebo obycajne Tesco karticky....
Ahojte, ostali nam magnetky
Magicky hrad - 2,5,11,15,16,17,18,20,24,28,29
Staty -velka britania, irsko, s.arabia, turecko
Kupim alebovymenim magnetky miest, ponuknite prosim 😉
Predám alebo vymením magnetky a domino.
Ja potrebujem:
Šteniatka: M, P, R, U, Y, Z.
Epic: 2, 4, 5, 6, 9, 10, 12, 14, 16, 19
Aj novú sériu NAJ SVETA.
Mám aj tesco kartičky naviac.
Ak má niekto, tak mi prosím napíšte do IP. Najlepšie bude ,ak by to bolo viac kusov, kvôli poštovnému. Ďakujem
Na výmenu mám tieto:
Ahojte,kto má nazvyš tieto magnetky Česko - 2x ,Ireland,Egypt,Thailand,India,Turkey,Peru,Netherlands
Na výmenu ponúkam Usa,Germany,Slovakia,South Africa, Austria,Russia,Kenya,Italy alebo príšerky alebo disney kartičky.Ďakujem
Ahojte,
potrebujeme este Netherlands a Czech Republic..
navyse mame: Canada, South Africa, Austria, Australia a Brasil...
navyse mam tiez Magicky hrad: 1, 5, 9, 24, 26.. alebo obycajne Tesco karticky....
@pexinka ja mám tie guľatè magnetky psíkov A a X
@sunflower201280 tie už mám,dakujem 🙂
@pexinka no škoda, potrebovala som great britain
Ahojte, kamoska zhana piratsky poklad c. 1, 3, 4, 7, 8, 13. Ma niekto?
Na vymenu o magnetky aj karticky.
Piste do IP. Dakujem

Dobry den vymenim tulena z mapy zvierat za 32karticku ztesco karticiek.prosim ozvite niekto.dakyjem