Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
@katica06 ahoj mala by som na vymenu za strarsie magnetky kostikov
@gabca1512 Ahoj potrebovala by som magnetky z magickeho hradu mam na vymenu Naj rekordy
@64bambulka1984 a ake by si potrebovala?z naj rekordov mas ake?dakujem
@gabca1512 Ahoj mam 13 kusov
@kikuska624 Ahoj je ponuka este aktualna . Dakujem za info
Ahoj mala by som zaujem o vymenu . Zatial len fotku magnetiek cirkusu , ale napis co konkretne potrebujes mam viac na vymenu
@64bambulka1984 mala by som pre Vás nejaké kuknite
@katarinka73 pisem IP 🙂 Dakujem
@64bambulka1984 OK
@64bambulka1984 napíšte či máte záujem?🙂
@katarinka73 jasne mam zaujem 🙂
@64bambulka1984 zo starších mám mapa zvierat slona,oandu, tigra,kenguru,žraloka, kondora,zajaca,ťavu, zo strašidelného hradu mám nápid hrad,, buba,mumák,burác,zloun, smradák, aj niekolko zo strašidliel Monsters
@katica06 ahoj mala by som zaujem o orangutana , tigra , kenguru , tavu , zo strasidelneho hradu napis hrad , zlouna
Ja mam pre teba : slovakia , saudi arabia , brazil, south africa, norway, czech republic
Vymenime ?
Hladam posledne magnetky do Magickeho hradu, cisla 7,18,23,26 a suhviezdia rak,lev, vodnar. Na vymenu alebo predaj mam.
Ahojte zháňam už len znamenia: baran, zvieratká: horse, a psíka : maltezáčik pomôžte mi dozbierať
Ahojte, hladam uz posledne 2 magnetky zo starsej serie Hlavne mesta. Chyba nam Pariz a Rim. Kupim alebo vymenim, dakujem 🙂
@64bambulka1984 ahoj na výmenu mi zostali tieto
@emmusik11 Ahoj dnes to pozriem a napisem 🙂
@64bambulka1984 dobry den zaco by ste dala tu magnetku australiu stym cervenym kopcom aj cinu dakujem.
@janka200 prepacte zajtra magnetky odosielam pani, s ktorou sme ich vymenili. Mozno nabuduce . Pekny dnik
@64bambulka1984 Ahoj mala by som zaujem o tigra z mapy zvierat , o m-ko z morkych zivocichov , piratsky poklad , cislo 2,5,13 z mliekarni , maciatko , kacicka , kacka , ovca, a magnetky strasidelneho hradu z fotky v druhom rade prve dve a tie posledne 2 spojene. Ty by si co konkretne potrebovala ?

ahoj, zháňam na výmenu magnetky Česko, Nórsko, Južná Afrika, Brazília, Austráli, India, Saudská Arábia a Slovensko na výmenu ponúkam magnetky Rakúsko, Holandsko, Čína, Thajsko, Grécko, Argentina, Nemecko, Maroko a Velká Británia