icon

Kostíci. Vymením obrázky

alana1111
26. mar 2010

určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné

chavallee
29. nov 2012

@mataa80 prepáč, že odpovedám až teraz, ale asi rok som na MK nebola. Nechápem, jak sa mi to podarilo 🙂 Tie zvieratká máme už na milión miestach... Mladší to rozťahuje po celom byte... Ale keď nájdem, spomeniem si na Teba 🙂

lubkaj
4. dec 2012

Ahojte! Mam na vymenu vela magnetiek z kostikov, vacsinou starsie serie, napriklad kompletne puzzle zahradka (16 magnetiek), zvieratka s anglickymi nazvami, planety a dalsie. Najradsej by som na vymenu vianocne svetielko z www.rozsviettesivianoce.sk, ktore sa daju ziskat kupou vyrobkov Milka, Zlate a Jacobs Kronung, ale mozeme sa dohodnut aj na niecom inom...

fuk
3. feb 2013

FUK

fuk
3. feb 2013

SOM LEA A PREZíVKU MáM FUK 🙂

fuk
3. feb 2013

FUK NA VIMENU MAM RYLOVANIE HRIADKY SLNECNICA

fuk
4. feb 2013

AHOJTE ZACHVILU IDEM NA POKEC 😖 🙂 😉

kakanika
16. feb 2013

@zuhael
ahoj.tak nahodou som tu klikla a mala by som z tych serii ak ich este zhanas tieto: mesta: Ottawa, Brazilia,Bratislava,Ankara,Ateny,Amsterdam,Moskva.
zo znaciek: stezka pro chodce
Mam ich ale z ceskej verzie.ak by ti to nevadilo.mne chybaju do zbierky steniatka: A,Z a z anglickych: oslicek.

zuhael
16. feb 2013

Dakujem, zbierky uz mam kompletne. A tie, co zhanate nemam. Zuzana

matisd
26. feb 2013

ahojte a dinosaury z kostíkov nikto nemá....?????

mjanka
12. mar 2013

Ahoj, zbierame nálepky dinosaurov, potrebujeme Coelophysis,Brachiosaurus (horný diel), Paleotrionyx a Iguanodon a ak by niekto mal, hľadáme aj prázdny album na Kostíky. Ďakujem, pekný večer.

tomaskovamaminka
13. mar 2013

@mjanka Aj my zbierame, zial co potrebujes nemame:( ten album sa da vytlacit na stranke kostikov🙂 tiez ho nemame:( asi vytlacim🙂 Nam chyba dilophosurus, paleotrionyx, ichtiosurus, archaopteryx.
A inak uz su v predaji nove magnetky v jogurtoch- pirati🙂

matisd
14. mar 2013

ahojte nám už chýba len coelophysis 2x a máme všetko

suzi01
25. mar 2013

ahojte,
ponúkam na predaj po 0,10 €
píšte do IP Ďakujem

tomaskovamaminka
27. mar 2013

Ahojte najde sa u niekoho este z dvojic zvieratiek : kaciatko, prasa, pes, žriebätko, mačiatko, zo zahradky :5,8, z planet :uran saturn, raketoplan mliecna draha, z hlavnych miest :Dublin-Irsko? Na vymenu? Napiste co vam treba🙂 Dakujem🙂 pripadne z tychto http://kostici.webnode.cz/fotogalerie/magnetky/... ale tomu uz neverim:(potrebujeme : bazant, čáp, gorila, hroch, chameleon, jelen, lev, tucnak, wapiti.

karkulka2
7. apr 2013

Ahoj,ja mam z kostikov viacero veci,aj enjake zvierata spikov ci co to bolo,take s pismenami,potom teraz nove ten ostrov pokladov magnetky,nieco z cirkusu, nejake nalepky dinosaurov,dalje este nejake auta ci co to bolo,je toho viac,aj take zpuzzle nejake,vsteko spolu ak niekto zbiera za nejaku dobru cenu,alebo po kusoch,kludne piste a ja to nafotim co mame ak bude zuajem,ale najrychlejsie je to cele posunut nejakemu zberatelovi.

karkulka2
7. apr 2013

este mame aj tie vzirata s abecedou a tiez psikov s abecediou,kukam tie abecedy su viacej druhov, a tiez nieco z tych dvojic zvieratiek mame,take nekompletne veci,len co sme mali v jogurte ked sme kupili,ale my nezbierame,tak to len mam e odlozene.

petrav78
7. apr 2013

zhanam nalepky dinosaurov, odkupim. piste IP 🙂

pat2mat
9. apr 2013

Ahojte mam nalepky dinosaurov : tyranosaurus rex 3x, dimorphodon 3x, archaeopteryx 2x, coelophysis 4x, triceratops 1x, stegosaurus 1x, rhamphorhynchus 1x, iguanodon 1x, teleosaurus 1x.
Poterbujem Brachiosaurus 2x, allosaurus 1x, prenocephale 1x, paleotrionyx 1x, ichtyosaurus 1x.
Rada vymenim alebo dam tie, co mam naviac, nechcem to spenazit, nech maju deti radost. Piste...

matisd
13. apr 2013

@petrav78 ozvi sa mi RP

matisd
13. apr 2013

@pat2mat potrebujem 2x coelophysis
mám pre teba paleotrionyx a brachiosaurus ( spodnú časť) ozvi sa RP čím skôr

pat2mat
17. apr 2013

@matisd ahoj, nechodim tu casto, napis mi tvoju adresu, poslem ti tie coelophisis.pa

bobka30
17. apr 2013

@majaza Potrebovala by som od Vás ak ešte máte králika a šteniatko, 6 a 1, Čaučau, Buldog, Zlatý retríver, Vlkodav a Boxer. Mám aj na výmenu napíšte čo potrebujete🙂

lubkaj
29. apr 2013

Ahojte! Nema niekto nahodou odlozeny subor, z ktoreho sa da vytlacit album dinosaurov? Chcela som si ho vytlacit zo stranky Kostikov, ale uz tam nie je (aspon som ho nenasla). Dakujem.

cetera
3. máj 2013

Mate niekto na vymenu magnetky z piratskeho pokladu? Chyba mi este 5 kusov do celku

cetera
4. máj 2013

@tomaskovamaminka prasa asi mam u svokri, zajtra pozriem, z piratov potrebujem prve, lebku lavu cast, musle,dolny rad druhu, a posledne dve, my smazatial nezbierali takze mame tak rozne zo vsetkeho aj nejake oismenka zvieratiek napr. P,H, Y,Ch,,aj zo zahradky napr. 3,14,7,15,16,6, nejakych sasov, mesto moskva, zvieratka s menom

tomaskovamaminka
4. máj 2013

@cetera Tu su tie piratske magnetky 🙂 ale nie su ulozene , lebo v riadku ich ma byt 5 a tu to ma ulozene, ze su len 4 tak to nesedi. Ten had co mam tak tam je kusok tej lebky a lode ;) a este mam tu s tym cervenym krabom, je tam pod nou.
http://kostici.webnode.cz/kostici/magnetky-ii/a...

katarinka123456
6. máj 2013

Ahojte s piratskeho pokladu potrebujem tuto jedini magnetku!ma ju niekto vymenim!!!!

katarinka123456
6. máj 2013

NA VYSE MAME TIETO MAGNETKY.

alicek36
9. máj 2013

@alana1111
ahoj mi zbierame magnetky pirátsky poklad z kostíkov mám 5 rovnakých

alicek36
9. máj 2013

@cetera
ahoj mi zbierame pirátsky poklad tiež nám chýbajú, mi máme zľava doprava 1,2,3,4 riadok : magnetku 3-tiu v poradí, nám chýba 1,2:,riadok magnetka 1,2,5 3.riadok: magnetka 1,5