Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
vymením magnetky z horaliek -potrebujem hrad Devín 🙂
aké ešte máte? 🙂
Neponúka niekto na predaj alebo výmenu magnetky z kostíkov - vláčiky s číslami a znamienkami +, -, =??
Pekne prosííím 🙂
Na výmenu ponúkam nejaké stikeez z lidla, magnetky z kostíkov - štáty, magický hrad, magnetky EPIC z billy, disney kartičky.
ok 🙂
nepredá niekto nejakú komplet sériu z kostíkov? Ak by mal dve, alebo už nezbieral....nám tie staršie chýbajú...
@7mimmi a ktore Vam chybaju?
@zinulienka máme mapu zvierat, pirátsky poklad, štáty a magický hrad. Ostatné buď trošku alebo nič.
@otrusinkatka Ahoj, co Ti chyba z magickeho hradu, ja mam toho vela, ak by si chcela, tak mozeme vymenit za stickeez, lebo len 2 magnetky sa mi hodia z Tvojho. tak daj vediet, dakujem. aj staty mam, pozri v mojich inzeratoch, alebo aj tu na str.79.
Ahojte,zháňam ešte rekordy a to Austrália - ULURU , Dubaj - BURDE CHALIFA , Taliansko - MESTO PISA, Južná Amerika - AMAZONKA .Na výmenu ponúkam štáty Usa,Germany,Slovakia,South Africa, Austria,Russia,Kenya,Italy alebo príšerky alebo disney kartičky.Ďakujem
@otrusinkatka ahoj co za tie stickeez?

@emmusik11 mám pre vás aj kežmarský 🙂