Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
@pupavka_pupavka ale ake vam chybaju
@910 mars,raketoplan,tie pismenka VES,a jeden kozmonaut
@pupavka_pupavka tak to nemame
pupavka_pupavka
@nebicko43 okrem tej prvej ,by som chcela vsetky 3 🙂
Ahojte, na vymenu mam posledne tri : 28,29,30. Potrebujem este vela : 2,4,5,6,7,9,11,12,13,15,16,17,18, 19, 20, 21, 22, 23 ,24 25, 26,27.
Najradsej, ak by sa hodili niekomu vsetky tri. Piste IP.
@mojmacik Dobry vecer, mala by som zaujem o magnetky z noveho vesmiru, nehodi sa Vam nieco odo mna, str.82. Dakujem.
kamoska zhana suhvezdia Beran a Jednorozec, mliekaren, piratsky poklad, stikeez,
na vymenu magnetky cesta do sveta, nova seria vesmir. pismeno ves, zemegula, satelit, jupiter, saturn, sputnik1957, nejake zelene vyzera ako pavuk, disney karticky, vrecusko smolkovia, kinder, adt... prosim napis do IP. dakujem.
@zinulienka juuuj veru nic sa mi nehodi,ja zhanam uz len 8 a 13 zo zahrady a inak mam este navyse dalsie 2 z vesmiru kozmonautku Baru a takeho zeleneho kvazi pavuka
@mojmacik a je mozny aj predaj, ak ano, kolko by stal kus?
Ahojte,zháňam ešte rekordy a to Austrália - ULURU , Dubaj - BURDE CHALIFA , Taliansko - MESTO PISA, Južná Amerika - AMAZONKA .Na výmenu ponúkam štáty Usa,Germany,Slovakia,South Africa, Austria,Russia,Kenya,Italy alebo príšerky alebo disney kartičky.Ďakujem
Baby nemate na predaj komplet saku kostici magicky hrad?
@iwusa14 ahoj,mala som, ale zostalo mi uz len asi 20 magnetiek, pozri na str.81, tam mam ponuku.
@zinulienka Ja by som ich zobrala vsetky co ti ostali a tie ostatne snad dako dozbierame. Tuto seriu sme totiz zameskali a syncek ju velmi chce. Dakujem 🙂

@910 no tiez za amgnetky kostikov ktore nam chybaju