Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
tiburon1 Ahojte,zháňam ešte rekordy a to Austrália - ULURU , Dubaj - BURDE CHALIFA , Taliansko - MESTO PISA, Južná Amerika - AMAZONKA a VESMÍR č. 1,3,4,5,6,8,9,10,11,13,14,15,19,21,22,23,25,26,27,29.Na výmenu ponúkam štáty Usa,Germany,Slovakia,South Africa, Austria,Russia,Kenya,Italy alebo Mapa zvierat alebo príšerky alebo disney kartičky.Najlepšie viac kusov.Ďakujem
@lauraaaaaa ake postavicky vam treba mam
postavicky z lidla papsy....dolfy....moody....hip hip vymenim za magnetky
kamoska zhana suhvezdia Beran, mliekaren c.5, 8, 9, 16, stikeez Hip Hip, Puffy, Fido Puff Puff.
na vymenu magnetky cesta do sveta, magicky hrad c.6 a 2x 27, piratksy poklad c.2, mesto Ottawa, nova seria vesmir, disney karticky, vrecusko smolkovia, kinder, adt... prosim napis do IP. dakujem.
lusinka05 ktore ste to chcela????
Abeceda psy - predam kus za 0,06 eur, my to nezbierame, mame tieto:
2 x V - vlkodav
2 x P - pudel
Vesmír - máme uz len Saturn, cena 0,06 eur,
baby ktora je najnovsia seria? my zbierame teraz vesmir - nema niekto na vymenu alebo predaj?
zhánam surne:vesmír novy:saturn,cierna diera-12,bára -18, a uplne posledné v pravo- 30
@pipinulkaa kuknite moje ja tam mam z novej serie
@910 a kde to najdem? vy potrebujete nejake odomna? alebo ja aj odkupim 🙂 potrebujeme vsetky co nemame ak nejake mate tak dajte vediet 🙂
Ponúkam magnetky kostíkov: dopravné značky-prechod pre cyklistov, železničné priecestie so závorami, Vesmír staršia verzia-Neptún, Družica, Taliansko mesto Pisa- 0,15/kus, magnetky Epic lesní strážcovia: č.6,17,19-cena 0,50/kus, alebo vymením za magnetky kostíkov: Moskva, Rím Koloseum, Atény Grécko, Londýn, Budapest, Praha, bratislava, Nepál 🙂
@pipinulkaa ano potrebujem od vas
@pipinulkaa tu su
@910 oki vzala by som vsetky. napiste mi ktore potrebujete odomna 🙂
Ahojte mam dve magnetky vesmir 25. Rada ich vymenim. A mam vela kodov z nivea vyrobkov. Nechcete ich vynenit so mnou za magnetky?

Ahojte my potrebujeme vesmir 3,4,16,27 a na vymenu mame 24 a 30.