Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
@pokemonkaa ahoj vymením za meteorit a galaxiu ciernu dieru
Ahojte, už mám celý vesmír, kto má záujem, nech napíše akú magnetku chce, viď vyššie foto. Ďakujem 🙂
Ahojte baby,maminky,mam celu zbirku magickeho hradu.kto by mal zaujem piste IP.dakujem
@mataba155 chcem sa opýtať či ešte máte voľné 1- Merkur a 3 Ves... dakujem
@zdenka79bb ano tie este mam
Ahojte,zháňam ešte rekordy Južná Amerika - AMAZONKA .Na výmenu ponúkam Vesmír č.2,5,17,25,28,30 štáty Usa,Germany,Slovakia,South Africa, Austria,Russia,Kenya,Italy alebo Mapa zvierat alebo príšerky alebo disney kartičky,alebo billa nálepky.Ďakujem
Ahojte, zhaname magnetky Jupiter, z mapy zvierat Tavu a Tigra.
Na vymenu mame Vesmirnu zelvu (pravy dolny roh) a staty Dubaj, Australia, Ausria, Ireland.
Dakujem!
Prosim vas chybaju mi posledne bertik jupiter a prvni clovek ve vesmiru mate niekto?dakujem
Baby zháňam magnetky s kostikov vesmír. Chýba nam
1,2,3,5,7,9,11,12,13,19,21,23,24,25,26,28,29,30
@snnam máte voľné tie vesmír magnetky?
@michaelavan myslíte tieto?

Zaroven potrebujem - opat prosim pisat IP:
magisky hrad c. 10, 19
mapa zvierat: los, , ťava, panda, jaguar, slon lev, orangutan, kosatka, korytnacka, tulen, zajac, tyger, aligator,
bizon.
vesmir: Zem, Spiralova galaxia a posledna karticka - dolny rad uplne vpravo - nejaky mimozemstan.
Vopred dakujem