icon

Kostíci. Vymením obrázky

alana1111
26. mar 2010

určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné

kosicepp
29. dec 2014

@chjulia ahoj, nam by sa zisli z vesmiru raketoplan a satelit, bud na vymenu za nieco ine alebo kupim, dakujem

fideska
29. dec 2014

@6141 ahoj, mam 28, 30, ak mas zaujem napis IP.

petusska
30. dec 2014

Chybaju nam styri magnetky, na vymenu nemame ziadne takze ak niekto mate, kludne aj odkupim 🙂

pexinka
30. dec 2014

tieto mi zostali navyše

6141
31. dec 2014

@fideska ahoj super mam záujem o kúpu

tiburon1
31. dec 2014
Používateľ tiburon1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.

Ahojte,zháňam ešte 1 magnetku - rekordy Južná Amerika - AMAZONKA .Na výmenu ponúkam Vesmír č.2,5,17,25,28,30 štáty Usa,Germany,Slovakia,South Africa, Austria,Russia,Kenya,Italy alebo Mapa zvierat alebo príšerky alebo disney kartičky,alebo billa nálepky.Ďakujem

kvietokniki
1. jan 2015

Ahojte tieto mi chýbajú a tieto ostatné veci ponúkam na výmenu, alebo aj odkúpim ak máte moje chýbajúce.

helogelo
1. jan 2015

@chjulia
Ahoj, z tvojej ponuky by ma zaujimali nasledovne magnetky: Merkur, Vesmirna lod 2150, Cierna diera, Mars a kometa. Vdaka.

droby
2. jan 2015

surne zhanam posledne 2 magnetky do vesmiru, SLNKO a VENUSA. na vymenu mam toho celkom dost, prosim mate niekto?
@kvietokniki mala by som zaujem o magnetku slnko, mozem ponuknut niektore z chybajucich

kvietokniki
2. jan 2015

@droby dobre pošlem Ti slnko a čo by si miesto nej poslala?

droby
2. jan 2015

@kvietokniki diki🙂 napríklad z prvého radu mám prvú aj piatu

mojo
3. jan 2015

ahoj chjulia, nám chýbajú podľa súradnice (hore písmená, dodola čísla): A5-mimozemšťan, D1-názov "mír" a A3 -kozmonaut? vedľa Zeme. na výmenu nemám žiadne, ako by sme sa vedeli dohodnúť? pekný deň 😉

mojo
3. jan 2015

@mataba155 ahoj, chcem sa spýtať, či je ešte Tvoj "inzerát" v plnej miere aktuálny?

mataba155 Mame naviac 5 centov za kus
mala by som záujem o 5ks

mataba155
3. jan 2015

@mojo mam uz len nejake posledne 3 ks z vesmiru

kvietokniki
3. jan 2015

@droby môže byť merkur.Prosím pošli mi adresu do správy a aj ja pošlem.

lauraaaaaa
4. jan 2015

Tie na obrázku máme ostatné chybaju

lauraaaaaa
4. jan 2015

Ostatné chybaju

mojo
4. jan 2015

@mataba155 ahoj, tak to už asi nič, ale ak by sa Ti chcelo, odfotiť, ktoré Ti ostali a uvidíme 🙂

mataba155
5. jan 2015

@mojo mam z nazvom MIR, meteorid, a este kde je spolu neptun s uranom

hrosikjanka
5. jan 2015

mame naviac ak by niekto potreboval

blonkyt
5. jan 2015

Ahojte zháňam ešte posledné magnetky,nenájdu sa u niekoho...vymením alebo kúpim,na poslednej fotke na výmemu

janulik2008
5. jan 2015

ahojte. môže mi niekto vysvetliť ako dlho ais trvá jedno "magnetkové" obdobie? totižto my so ségrou (viem že sme na to staré :D ) zbierame a chýba nám ich asi cca 10 ked boli v obchode s mamou tak pozerali pod viečko (stalo sa nám že sme kúpili a magnetka nikde) a všade boli vianočné. myslíte že sa to vráti alebo bude zasa niečo nové? 🙂

tiburon1
6. jan 2015
Používateľ tiburon1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.

Ahojte,zháňam ešte 1 magnetku - rekordy Južná Amerika - AMAZONKA .Na výmenu ponúkam Vesmír ,Štáty Usa,Germany,Slovakia,South Africa, Austria,Russia,Kenya,Italy alebo Mapa zvierat alebo príšerky alebo disney kartičky,alebo billa nálepky.Prípadne kúpim..Ďakujem

droby
7. jan 2015

@hrosikjanka môžem poprosiť venusu?

droby
7. jan 2015

@kvietokniki môže byť?

kvietokniki
7. jan 2015

@droby Och áno 🙂

droby
7. jan 2015

@kvietokniki tak posielam🙂

star050
7. jan 2015

Ahojte nemate niekto magnetku s napisom VES. Posledna nam chyba.. na vymenu mame raketoplan, lunarne vozitko, saturn, lietajuci tanier, spiralovu galaxiu.. dakujem

star050
7. jan 2015

@dudulka81 ahoj. Nemate este nahodou na vymenu magnetku s napisom VES ?dakujem

petkamamicka
7. jan 2015

@pexinka ahoj mala by som záujem o tu fialovu kometu ak by si este mala