icon

Kostíci. Vymením obrázky

alana1111
26. mar 2010

určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné

vodnik25
14. jan 2015

na výmenu/predaj mám magnetky z fotky.
ja zhánam tieto kostíkové magnetky:
nové magnetky z pralesa (okrem Liany, Chameleona a kostíkového chlapca bádateľa)
rekordy (Brazilia, Egypt, Francúzsko-obe, USA, Taliansko-Pisa)
starý vesmír - Urán
súhvezdia - Beran, Delfín, Jednorožec
hlavné mestá - Amsterdam, Bratislava, Dublin, Káhira, Lhasa, Londýn, Mexico City, Peking, Rím
psia abeceda (nie šteniatka) - Stavač, Trpasličí špic.

vodnik25
14. jan 2015

Baby, už kašlite na vesmír, sú tu nové magnetky Záhadný prales a dnes som ich už aj zohnala v Bille.

33jaja
14. jan 2015

@kvietokniki
už nemám ☹

33jaja
14. jan 2015

@33jaja - vymením tieto magnetky za bertíka , zem a príšerku

33jaja
14. jan 2015
ivakuch
14. jan 2015

ahojte, nemate PROSIM niekto magnetku lunochodu z Danone kostici? ☹(((((((((( je to jedina ktora nam z celej skladacky chyba, kupim, vymenim ..... z niektorych mame aj viac kusov - darujem! 🙂 potrebujem len tu poslednu, dakujem za info.

ivakuch
14. jan 2015

@33jaja darujem Vam vsetko co mam za lunochod 🙂 mate ho este prosiiiim??????

33jaja
14. jan 2015

@ivakuch áno, mám a písala som Vám správičku

kvietokniki
15. jan 2015

Ahojte nemáte sateli,venušu a sputnika?Bud na výmenu alebo predaj?

jankaroy
15. jan 2015

Ahojte pomozte mi prosim dozbierat VESMIR, chybaju mi tieto:

jankaroy
15. jan 2015

Na vymenu mam tieto magnetky:

ivakuch
15. jan 2015

@kvietokniki mam sputnik, ak mate zaujem 🙂

ivakuch
15. jan 2015

@jankaroy mam neptun/ uran; dobytie mesiaca; slnko; lietajuci tanier; spiralovu galaxiu; kometu; meteorid; bertika; jupiter; raketoplan, saturn; raketoplan - co z toho sa Vam hodi? 🙂

ivakuch
15. jan 2015

@33jaja nasla som doma Bertika 🙂 poslem Vam ho?

33jaja
15. jan 2015

@ivakuch áno

jankaroy
15. jan 2015

@ivakuch chyba mi slnko, raketoplan, meteorid a dobytie mesiaca. Vy potrebujete nieco z tych co mam na vymenu?

ivakuch
15. jan 2015

dobry vecer, na aku adresu Vam mozem poslat tie 4ks (slnko, raketoplen, meteorid a dobytie nesiaca)? 🙂 ak chcete a nevadi Vam to mozete mi na oplatku dat z tej novej serie nieco 🙂 lebo vesmir a strasidelny hrad sa nam uz podarilo skompletizovat 🙂 dakujem, pekny vecer, iva

undergrunge
16. jan 2015

@nebicko43 Dobrý deň, síce požadované magnetky nemám no mám nejaké z vesmíru. Potreboval by som ale doplniť zbierku o poslednú magnetku a tou je Bára z vesmíru. Vedeli by sme sa nejak dohodnúť? Ak áno prosím napíšte mi alebo zavolajte , prípadne prezvonte na tel.č.0918800216. Dakuujem

nebicko43
16. jan 2015

@undergrunge Dobry den, zial nemam Baru. mame len Merkur, Uran/Neptun a Jupiter.

helogelo
16. jan 2015

Zdravim. Zo serie Vesmir zhanam nasledovnych 5 magnetiek: Merkur, Saturn, Aja a dve priserky z posledneho riadku - predposlednu zlava aj zprava (zelenu, resp. modru s velkymi ocami.
Ponukam na vymenu nasledovne magnetky: Mars, Cierna diera, Meteoroid, Uran-Neptun, Raketoplan a Sputnik.

nebicko43
17. jan 2015

@helogelo mam pre teba Merkur. ak mas pre mna viynocne ozdoby? diky

dakosta
17. jan 2015

Ahojte, zhanam tieto magnetky:
- tropicky les: ...este vela...
- starý vesmir: SATURN.
- morsky svet: Č /čajka/
- psíci: G, M, O, W.
- hlavne mesta: ANKARA, BRASILIA, DUBAI, DILLI, LHASA, PRAHA, RIM,VIEDEŇ.
Ma niekto? Pište do IP. Dakujem.

Na vymenu alebo predaj mam tieto:

hel1
18. jan 2015

ahojte, ponukam za postovne magnetky zo starsich serii kostikov (zvieratka, magicky hrad). niektore maju trochu pozohybane rohy ako sa s nimi deti hrali, ale nic dramaticke. mozno niekomu pomozu skompletizovat seriu.🙂

lesik37
18. jan 2015

Ahoj, ponukam za postovne tieto magnetky kostikov - vesmir:
Slnko (teda pise na nej slnko), Raketoplan, Lietajuci tanier, Spiralova galaxia, Merkur, Korytnacka.
Lenka

6141
18. jan 2015

@mojmacik ahoj chcela by som sa spýtať či máš ešte magnetky kostíci vesmír mne chýba 21 špirála

mojmacik
18. jan 2015

@6141 nie nemam spiralu ,len Lietajuci tanier,satelit korytnacku a to cuo okate ...tiez v spodnom rade 🙂

petkamamicka
19. jan 2015

@dakosta ahoj potrebovala by z vesmíru dve magnetky a to tu fialovu kometu a toho chrobacika s velkými ocami zeleného co mas ako poslednu magnetku. dohodneme sa?

tiburon1
19. jan 2015
Používateľ tiburon1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.
tiburon1
19. jan 2015
Používateľ tiburon1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.

Ahojte,zháňam ešte 1 magnetku - rekordy Južná Amerika - AMAZONKA .Na výmenu ponúkam Vesmír ,Štáty Usa,Germany,Slovakia,South Africa, Austria,Russia,Kenya,Italy alebo Mapa zvierat alebo príšerky alebo disney kartičky,alebo billa nálepky.Prípadne kúpim.