Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
@kvietokniki volne mam už len,plamaniak, tapír, tropický motýl, avarekové/amazonsky indian/
a kostíčka s klobukom.
ahojte potrbujem poslednu magnetku zo serie vesmir a to lunarne vozidlo aj kupim prosim ponuknite
@dekazuzana tak potom avarekové/amazonsky indian/
a kostíčka s klobukom,plameniak poprosím a čo pošlem zato?
Zbierak len magnetky ZP a chybaju nam :tukan(1) ,lenochod (8) ,vinejš červeny(13), kostík(23),
a tapír 2.čast(30)
@mrs.vincek dobrý večer,potrebujete este kostíci vesmír?mam prvý clovek vo vesmíre,zemegula,dobytie mesiaca,raketpoplán
@janka987 ahoj mám sputnik,ak potrebuješ este,my potrebujeme,kometa a cierna diera
@lauraaaaaa sputnik uz mame, ale tie vase chybajuce vam mozem darovat za postovne, prip. ak by ste mali cestu do hc, tt, nr. da sa aj osobne.
Ahoj, ponukam za postovne magnetky kostikov vesmir: Lietajuci tanier, Spiralova galaxia, Merkur, Korytnacka a magnetku kostikov zahadny prales: jaguar.
Zhanam 2 nalepky do albumu Svet neuveritelnych rekordov: 24, 96.
IP prosim 🙂
Ponúkam na výmenu bertík,raketa roku 2150,zemeguľa,ufon,korytnačka,dobytie mesiaca,slnko.Ja potrebujem hocijaké z pralesa.
nemá niekto na výmenu magnetky z magického hradu? vymením s magnetiek čo mám v bazáriku Ďakujem
ahojte mame magnetky prales a vymenime za animal kingdom :Kos, Tíci, kolibrík , piraňa, tapír 🙂
Nemate niekto prosim vas navyse magnetku z pralesa toho kostika co je nad jaguarom? Ta nam uz len chyba. Kupim. Dakujem
@pipinulkaa ahoj, mám na výmenu orangutána, a všetky 3 magnetky som si už zohnala, dakujem 🙂
ahojte zhaname z vesmíru magnetky :Venuša,saturn,čierna diera,sputnik,mars, jupiter,Bára,meteorid,a toho zeleného chrobaka či čo to je vlastne 🙂
Ahojte potrebujem zo zahadneho pralesa 18-kakaovnik, 21-parad s pismenkami ZAH, 23-kostik so sietkou na motyle, 30- zadok tapira.
Na vymenu mam 2-masozrava rastlina, 4-tici, 8-lenochod, 14-pralesnicka, 28-LES.
Piste IP.

@dekazuzana Ahoj krokodil, názov kostíci a to vedľa toho názvu kostíci mám záujem. Aké potrebuješ ty? Niki