Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
@kvietokniki volne mam už len,plamaniak, tapír, tropický motýl, avarekové/amazonsky indian/
a kostíčka s klobukom.
ahojte potrbujem poslednu magnetku zo serie vesmir a to lunarne vozidlo aj kupim prosim ponuknite
@dekazuzana tak potom avarekové/amazonsky indian/
a kostíčka s klobukom,plameniak poprosím a čo pošlem zato?
Zbierak len magnetky ZP a chybaju nam :tukan(1) ,lenochod (8) ,vinejš červeny(13), kostík(23),
a tapír 2.čast(30)
@mrs.vincek dobrý večer,potrebujete este kostíci vesmír?mam prvý clovek vo vesmíre,zemegula,dobytie mesiaca,raketpoplán
@janka987 ahoj mám sputnik,ak potrebuješ este,my potrebujeme,kometa a cierna diera
ahojte zhaname poslednu magnetku zo zahadneho pralesa pavuka Tarantulu 🙂
@lauraaaaaa dobry den, mam zaujem, chcete vymenit?dakujem
@lauraaaaaa sputnik uz mame, ale tie vase chybajuce vam mozem darovat za postovne, prip. ak by ste mali cestu do hc, tt, nr. da sa aj osobne.
@janka987 dakujem ,mozte poslat za postovne.
@dekazuzana aj predavate? vy ake potrebujete. Napiste mi IP 🙂
@7mimmi ahoj ake aktualne mas na vymenu z pralesa a ake potrrbujes? 🙂
@8renata ahoj msm jupiter ak este.zhanas 🙂
Ahoj, ponukam za postovne magnetky kostikov vesmir: Lietajuci tanier, Spiralova galaxia, Merkur, Korytnacka a magnetku kostikov zahadny prales: jaguar.
Zhanam 2 nalepky do albumu Svet neuveritelnych rekordov: 24, 96.
IP prosim 🙂
Ponúkam na výmenu bertík,raketa roku 2150,zemeguľa,ufon,korytnačka,dobytie mesiaca,slnko.Ja potrebujem hocijaké z pralesa.
nemá niekto na výmenu magnetky z magického hradu? vymením s magnetiek čo mám v bazáriku Ďakujem
ahojte mame magnetky prales a vymenime za animal kingdom :Kos, Tíci, kolibrík , piraňa, tapír 🙂
Nemate niekto prosim vas navyse magnetku z pralesa toho kostika co je nad jaguarom? Ta nam uz len chyba. Kupim. Dakujem
@pexinka ahoj tych bielym motylikov a pavuka mam, mas nieco na vymenu?
@pipinulkaa ahoj, mám na výmenu orangutána, a všetky 3 magnetky som si už zohnala, dakujem 🙂
@pexinka a orangutana by si mi predala? 🙂
@pipinulkaa jasné, napíš mi IP dohodneme sa 🙂
Ahoj nepotrebuje niekto magnetku Bertika a nálepku Teleosaurus?
ahojte zhaname z vesmíru magnetky :Venuša,saturn,čierna diera,sputnik,mars, jupiter,Bára,meteorid,a toho zeleného chrobaka či čo to je vlastne 🙂
Ahojte potrebujem zo zahadneho pralesa 18-kakaovnik, 21-parad s pismenkami ZAH, 23-kostik so sietkou na motyle, 30- zadok tapira.
Na vymenu mam 2-masozrava rastlina, 4-tici, 8-lenochod, 14-pralesnicka, 28-LES.
Piste IP.

@dekazuzana Ahoj krokodil, názov kostíci a to vedľa toho názvu kostíci mám záujem. Aké potrebuješ ty? Niki