icon

Kôstka z citróna

paulafabryova
23. sep 2021

Dobrý deň, omylom som zjedla kostku s citróna viem že to znie divne ale vždy som si ich vyberala 😂 🤦🏻‍♀️ A teraz neviem či sa môžu jesť alebo nie ďakujem. Bola taká väčšia

misha666
23. sep 2021

to vykakas 🙂

evkamotka
23. sep 2021

Moj muz nevybera kostky ani z ceresni. Nechce sa mu :D takze tak

sissy27
23. sep 2021

@paulafabryova normálne ti vyrastie v bruchu citrónovník a takto o rok by si mohla oberať prvé vlastné citróny 🙄
ja pri takýchto otázkach vždy rozmýšľam, či sa ľudia tak veľmi nudia, že capnú takúto otázku do verejnej diskusie a potom nad tým pol dňa sedia a čakajú na komentáre, alebo naozaj sa niečoho boja. Čo prosím ťa by sa ti malo stať z kôstky z citróna, keď zjavne si sa ňou nezadusila?

stanulienkat
23. sep 2021

@sissy27 nie,ludia sa nenudia. Su tak blbi.😀

sissy27
23. sep 2021

@stanulienkat no nechcela som takto zhurta 😂 ale presne toho sa obávam najviac. Fakt nad niektorými otázkami sa rozum zastavuje...

paulafabryova
autor
23. sep 2021

@sissy27 áno ja viem že je to blbá otázka ale odjakživa som to nikdy nejedla 🤦🏻‍♀️ 🤷🏻‍♀️ Tak preistotu sa opýtam som tehotná. Takze nechcem mať žiadne ťažkosti ďakujem

stanulienkat
23. sep 2021

@sissy27 treba nazývať veci pravým menom😁

sissy27
23. sep 2021

@paulafabryova jaj tak keď si tehotná, tak potom keď sa dieťa narodí, tak bude v ruke držať citrón, ale pôrod by to nemalo skomplikovať 🙈
Fakt nechcem byť zlá, ale začni používať rozum prosím. Si tehotná, nie chorá a nie je dôvod kvôli tomu vypnúť mozog.

zdenka11081983
23. sep 2021

@sissy27 fuj ale si na nu zla 😁😁 Normálne mi prisla chut na tequilu s citronom 😍

ukulela
23. sep 2021

@stanulienkat tak nazvime veci pravym menom. citron nema kostku, ale jadierko. 🙂🙂🙂🙂 to hlavne pre zakladatelku 🙂 😉

sticker
sissy27
23. sep 2021

@zdenka11081983 daj jednu aj za mňa 😀

zdenka11081983
23. sep 2021

@sissy27 kôstku ci tequilu? Ale nie, idem daco varit, bo sa tu zasivam.

klip0
23. sep 2021

No našťastie, že z citróna. Citróny niesu také veľké, ale keby z melóna, to už by bol prúser zasadiť do brucha melón čo narastie na 10kg 😳😁
Nie neboj sa a užívaj si tehotenstvo

ailiba
23. sep 2021

@paulafabryova nič sa ti nestane, neboj... Úplne to vypusti

marina447
23. sep 2021

Hlavne nepi vodu, aby nezačalo klíčiť a nevyrástol ti tam ovocný stromček 🙂 Ale nie to telo vylúči neboj nič 🙂

oli18
23. sep 2021

@paulafabryova ak vies, ze je to blba otazka, tak naco si ju polozila?

zooeynka
23. sep 2021

Podla mna je to socialny experiment kolko ludi zareaguje na zjavne tupu otazku....