Krádež v Lidli
No včera bolo veselo v Lidl... dve cigane s deckami v kočároch, jedna nakladala všetko do kočára, mal hore aj ten vrchný kryt a ešte obalený pláštenkou, lebo pršalo.... SBS ju vymákol a sranda.... ona v kočíku ani decko nemala 😂😂😂😂.... to je sila už.... máte podobný zážitok ? .... ako nato? 😂😁😂😁😂
@januska12323 pýtam sa na podobný zážitok... čítaj
ja som zas nedávno videla v Kauflande chlapíka, čo si vyberal väčšie vajcia do iných obalov.... drahšie do lacnejších....a nikto nič...
@daniela2202 stala sa mi taka vec, ze v Kauflande elegantne oblecena dama niekde okolo patdesiatky bez hanby otvorila nesku, obsah vysypala do sacka, sacok do kabelky a prazdnu flasu vratila do regala a tvarila sa, ze nic. Ja som tam stala ako obarena a len kukala co sa robi.
@daniela2202 nie nemám, iba raz som bola tou zlodejkou ja keď som zabudla dať dole pípač
@daniela2202 akože čo znamená,,ako nato " pýtaš na na návod ako kradnúť?
Mať tvoje starosti....
@daniela2202 Mozno to nerobili prvy raz ked boli take suverenne.....Su take videa na yt ako kradnu v obchodoch a to sa cloveku az verit nechce ako to dokazu poskryvat kadetade....
@viestta nemyslíš vážne..🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
@deti95060810 😂😁😂😁👍👍👍
@viestta 😁😂😁👍👍
ľutujem predavačky z Jednoty - tie to musia zacvakať zo svojho...
@daniela2202 Pozor!!!!! Admin zmenil môj nadpis.... vôbec som nepísala cigarety v kočíku !!!!! Nadpis bol iba KRÁDEŽ👉👉👉
@daniela2202 nechápem prečo...kde vidia tie cigarety?
@deti95060810 to veru áno, pred xy rokmi som tam robila, riaditeľova žena zo ZŠ kradla alkohol 😂
Ja keby som videla ze niekto kradne tak by som urcite upozornila predavacky alebo sbs,nenavidim zlodejov!V buse som tak urobila poplach ked som videla vreckara kradnut....
@martul ako nato ... je irónia a zamyslenie
@viestta - 😳😳😳 ze toto aj niekoho realne napadne
@daniela2202 dúfam že ste jej spravili hanbu...
@deti95060810 admini vidia vseliake veci
Ja som mala v bazare jednu vec jednej znacky este aj odfotena visacka s nazvom znacky a oni uplne od veci mi to zmenili na uplne iny typ znacky -bud sa nudia alebo ja nechapem naco tieto akoze uoravy a vacsinou to len dodrbu 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@deti95060810 v tescu sa mi stalo, keď som tam brigádovala, že pán mal v obale na vajcia Kinder vajíčka 😅 a keď som to otvorila, tak kukal na mňa, že to on tam určite nedal, to musel niekto iný 😅😅😅
Napchat veci do kočíka,tváriť sa že Ja nieee to dieťa muselo stiahnuť z regala (novorodenec), to je veľmi častá praktika
Tito spoluobcania by mohli pracovat v nasom parlamente..niekedy maju napady,co stoja na zamyslenie hahaaaa....ja mam skor ma skusenosti s nimi na grc..clovek im da jedlo do ruk a oni ti ho hodia o zem,alebo este horsie do teba...jeden stary dedusko dal malym cigancatam sacok rozkov,tak poslali deduska do certa ,ze oni chcu eura a hodili rozky surovu naspat jemu...banda jedna,ziadny prinos pre SVK...tak isto aj na urade prace,kazdy druhy cigan je prace neschopny..joj radsej si zahryznem do jazyka...neverim,ze sa nikto nenajde v nasej vlade,kto by ich dal dokopy brrrrr
Pri tých cenách nakupovať jedine do kočára. Alebo vôbec.
@alenamihal už každý rezignoval...
@mima1608 😁😂😁👍dobré
@deti95060810 ale je tam este nadej "Lucia Nicholsonova" hahaha
@alenamihal Ja tiež nič nedavam nikomu a cigančatam už vôbec tie posielaju žobrat rodičia ale eura nie rožky🙂na alkohol a cigi a môj muž im povie však nech ti rodičia kupia beru na teba pridavky

Ako na čo? Kradli, rieši sa to, čo ešte potrebuješ vedieť?