Kralovstvodeti.sk - recenzie
Dobrý deň,
chcem deťom objednať zo stránky kralovstvodeti.sk a rada by som vedela aké máte s nimi skúsenosti. Idem mi hlavne o skúsenosti po tom ako ste zadali objednávku až do doručenia. Ďakujem
tiež mám rovnaký problém.... ja som sa s nimi aj dohodol na vrátenie peňazí splátkovým kalendárom, ale ten tiež nedodržali a od decembra 2019 ani nekomunikujú a ani splátky neposielajú ešte sú dlžný 263 €. Len teraz som v zahraničí a prídem až koncom mája... a stránka už neexistuje skúšal som aj K+D design s,r,o, lebo táto spoločnosť bola na faktúre a tiež neviem ani telefónne číslo a vždy ma to dalo na zoznam dlžníkov....vie mi niekto napísať čo je s nimi??? alebo už tam prebieha exekúcia alebo čo????
@doublemm mne tiež neuhradili poslednú splátku...viem,ze bol podaný podnet zo strany SOI, poslali mi na vedomie uznesenie policajti, ale vypočúvali len p. GANZARCIKA, kde vo výpovedi bolo uvedené, že ďalej nepodnikaju, čo je krivá výpoveď, keďže podnikajú ďalej... Stačí si pozrieť živnostenský register a ďalšiu stránku toppostel. Sk, kde figuruje p. GANZARČÍKOVÁ... takže ja na toto upozornim určite SOI i pošlem na vedomie asi aj dotyčným vyšetrovateľom, ako "PRESETROVALI"... Určite by sa všetci, ktorým nedodržali dohody mali ozvať, nech s nimi spravia už konečne poriadok...
Nam postel dorucili,ale nie tu co sme si objednali ale inu co som si vybrala,bola drahsia ale nedoplacali sme nic.Ma mensie nedostatky ale boli sme radi,ze dcerka uz ma postielku.
Nam vratili v oktobri a novembri po 50e a od decembra nic..tiez nereaguju ma spravy a dlzia este 200e
@megyy aj mne tak chceli sa dohodnut na splatkach..suhlasila som ze do konca roka mi peniaze vratia 200e ..posielali po 50 eur ..od novembra nereaguju..idu nam este 50e..komu este dlzia? Davali ste hromadne trestne oznamenie? Ak ano pridam sa ak. Ie napiste mi vsetci ktorym dlzia..budem to medializovat..
mne tiež...263 €
Ako to prosim vas dalej riesite?my sme podali trestne oznamenie este v septembri,samozrejme bez uspechu...dlzia nam este 200 eur,100 splatili a od novembra nereaguju na spravy...neviem ci nemaju aj novy e-mail
Ahojte ako čítam nič sa nezmenilo. My sme mali šťastie nám peniaze vrátili. Manžel je právnik a zvažovali sme medializáciu.keby mi peniaze neposlali tak sú v médiách. Držím vám palce nech čím skôr mate svoje peniaze späť.
Prosim vas je nieco nove?vratili uz vsetkym alebo ako to je?v tejto dobe asi tazko cakat ze vratia peniaze...neviete ci este predavaju nabytok?nejaka nova stranka?vdaka
Ahojte obdivujem vás, že máte na nich pevné nervy. Dajte ešte raz trestné oznámení alebo to dajte na faceb.
@karolinka200817 to asi už nepomôže aj keď sa podáva x toho.
Skúste to dat do telky. Mne kebyže nevrátili peniaze tak sú už dávno na markíze. Baby ved sú to vaše peniaze.
@karolinka200817 už tu ta firma nemá funkčnú ani 1 stránku, pani už nie je ani na MK, to nie je šanca ani keď sa dá do telky.
Baby spätne správy ju jedna pani oslovila priezviskom. Je aj na faceb.mate adresy. Odpovede so SOI. Není vám ľúto svojich peňazí. Mne bolo ale našťastie mi ich vrátili. To mali jedine šťastie ináč by som do toho zapojila všetky činné organy.
@karolinka200817 môžte mi napísať aké priezvisko? Nech to nehľadám.
Skúste si to pohľadať. Nechcem to písať, je to ochrana osobných udajou
Mne nezaplatili poslednú splátku... Aj SOI som dávala info... A žiadna odozva.
@karolinka200817 ja som to hľadala ale je tam iba pani G. nič viac
@janula1818 dosla nakoniec kedy?
@janula1818 doslo? V akom stave?

My sme v aprili objednali postel a tiez este nemame.Kurier mal od nich prebrat minuly tyzden zvysne postele,s tym ze najneskor pondelok-utorok budu u zakaznikov.Uvidim,pockam do stredy ak nepride,ziadam vratit peniaze.Som zvedava kedy a ci vobec postel alebo peniaze uvidime.Ak nie,pridavam sa ku vam,a podavam staznost.