icon

Kralovstvodeti.sk - recenzie

myska10
6. mar 2018

Dobrý deň,
chcem deťom objednať zo stránky kralovstvodeti.sk a rada by som vedela aké máte s nimi skúsenosti. Idem mi hlavne o skúsenosti po tom ako ste zadali objednávku až do doručenia. Ďakujem

janaz14
9. sep 2019

@pa_tka_zv ale pani písala...len neviem o tom, že by som sa s ňou na niečom dohodla...A na to co pani píše tu ani nebudem už reagovať, lebo to význam nemá... Všetci vidíme a zažívame asi to isté, tak nemyslím, že musím niečo niekomu dokazovať a obhajovať sa... Zbytočne míňať energiu...

pa_tka_zv
9. sep 2019

@janaz14 tak tak ani s nimi nepohnete iba non stop volať odháňať a doslova sám vyhrážať inac to s nimi nejde kto viac obhana skôr má peniaze aspoň u nás to teda tak bolo

megyy
Autor odpoveď zmazal
danciacik
10. sep 2019

@megyy Dobrý deň, veď sme s vami do večera písali, takže prečo tu klamete? A poprosím vymazať moje priezvisko - GDPR vám nič nehovorí?
@pa_tka_zv hmmmm zase sa vyjadrujete k niečomu o čom nemáte ani páru. Pani @janaz14 dostala printscreen mailu, ktorý sme jej posielali .

megyy
10. sep 2019

@danciacik praveze vy klamete.uz dlho nam nereagujete na spravy

danciacik
10. sep 2019

@megyy poprosím vás IP s menom ale neexistuje nakoľko všetky maily sú odpísané

pa_tka_zv
10. sep 2019

@danciacik jasne to ste tvrdili aj predtým a ahahoooo niesom sama ktora mala s vami takým problém, mne ste žiaden neposlala aj keď som ho výslovne žiadala.

bbokro
10. sep 2019

Dobry den, prosim nespokojnych zakaznikov, ktori si uplatnili odstupenie od zmluvy a nebola im vratena kupna cena v zakonom stanovenej lehote, aby nas kontaktovali na mail: bbokro@hotmail.com z dovodu pripravovanej skupinovej zaloby dodavatela s pripadnym podozrenim naplnenia skutkovej podstaty trestneho cinu. Dakujem, Branislav

karolinka200817
10. sep 2019

@janaz14 poslala som vám údaje. Prišli vam

janaz14
10. sep 2019

@karolinka200817 áno prišli, písala som aj @bbokro na mail, ktorý písal tiež, že by sme ho kontaktovali....

karolinka200817
10. sep 2019

@janaz14 môžte mu preposlať aj môj kontakt. Nedá sa mi to priamo jemu poslať. Ďakujem veľmi pekne

radoslav123456789
10. sep 2019

@danciacik tieto vase vyjadrenia a odpovede na emaily su plne mezmyslov nic konkretne ziadne konkretne riesenie iba aby ste natiahli cas. ked neviete podnikat tak nepodnikajte. tieto problemy mate dlhodobe a evidentne sa to nestalo pri jednej objednavke. tak tu nehovorte o rieseni problemov problemy tu riesime iba my spotrebitelia, ktore s vami mame.

janaz14
10. sep 2019

Dnes som dostala od spoločnosti konkrétny návrh na splátkový kalendár, ktorý som prijala. Prvá splátka má byť realizovaná do 30.9.2019,a preto z tohto dôvodu do uvedeného termínu aktívna v tejto veci nebudem.V prípade, že nedodržia úhradu čo i len jednej splátky, opätovne sa pripojím k hromadnému uplatňovaniu si uhradenia pohľadávky s ostatnými poškodenými. Kontakty, ktoré som obdržala mailom a správou tu na modrom koníku som posunula pánovi @bbokro na uvedený email. O plnení sľubov zo strany predajcu Vás budem určite informovať.

karolinka200817
10. sep 2019

@janaz14 ja s tým nesúhlasím. Poslala som im 50% a 50%chcem aj naspet

janaz14
10. sep 2019

@karolinka200817 ja Vám rozumiem a aj Vás chápem....poslala som Vaše údaje spomínanému pánovi, eviduje ich...

uzanka16
10. sep 2019

@danciacik no už ste pozreli moju objednávku? Napísala som vám a nič.

megyy
10. sep 2019

@danciacik Pani G., ako sa tu mozete obhajovat. Moj pripad 13.3. objednana postel ihned vyplatena -300eur- na Vas ucet. Dnes je 9.9. .....18.8. som oficialne odstupil od zmluvy a slubili ste vratenie penazi o ktore Vas ziadam uz po x krat. Na maily ani na sms uz neodpovedate a ani na Fb stranke a ked som dal komentar ze kedy mi vratite peniaze tak namiesto toho aby ste napisali kedy a komunikovali, tak ste vymazali moj komentar a pridali ste si nove postele na predaj a chcete pokracovat v podvode dalej, mam 2 male deti a postel vdaka Vam stale nemaju. ...

danciacik
10. sep 2019

@megyy Nie pani ale Pán G. v prvom rade a v druhom rade ste súhlasili z našim mailom

megyy
10. sep 2019

@danciacik Kedy a s akym mailom kde ste ho posielali

megyy
10. sep 2019

@danciacik Kazdemu je jasne ze ak si nieco objedna zaplati to dopredu a na stranke mate napisane ze doba dodania je max.6-8 tyzdnov to su 2 mesiace na dodanie ale uz je to 6 mesiacov a ked napisem ze chcem spat svoje peniaze a oficialne som odstupil od zmluvy tak vasa odpoved je SUHLASILI STE S MAILOM ------- to co znamena si robite srandu?

uzanka16
12. sep 2019

Poraďte veriť im? Toto mi dnes na mail poslali-ozývame sa ohľadom dodania vami objednaného tovaru, nakoľko ako isto viete, jedna výroba nám narobila nemalé problémy kvôli tomu meškáme s ostatným tovarom, ale v prípade ak ste ochotná počkať do konca septembra tak vám budeme čakanie kompenzovať.

pa_tka_zv
12. sep 2019

@uzanka16 ja by som neverila mne na juny povedali keď som sa raz dovolala, že druhý júlový týždeň a nebolo z Toho tiež nič len to natiahli o vyše mesiaca.

karolinka200817
12. sep 2019

@uzanka16 aj mne napísali podobne. A dopadlo to tak ze som sa pridala k hromadné u trestnému oznámeniu.

13katinka
14. sep 2019

Ahojte tak s pánom alebo pani sme boli dohodnutý na splátkach že do piatku nám pošlú 150€ a do konca budúceho týždňa 150€ a hádajte co peniaze neprišli!! Tak sa chcem informovať kam sa posielajú informácie k hromadnemu trestnému? Mali by sme zavolať aj médiá nech sa dozvedia ľudia čo je to za firmu!!

uzanka16
14. sep 2019

@13katinka och, tak ani nám posteľ nedodali, idem napísať odstúpenie od zmluvy som zvedavá co napíšu.

karolinka200817
14. sep 2019

@13katinka pozri spetne správy. Je tam mail na jedného pána. Tomu sme posielali všetci kontakty na hromadné trestné oznámenie.

karolinka200817
14. sep 2019

@13katinka pánovi na bbokro@hotmail.com posli tvoje údaje a dlžnú sumu

uzanka16
15. sep 2019

Chcem sa opýtať keď ste odstupovali od zmluvy a žiadali vrátenie peňazí posielali ste im to na mail ci na ich adresu? Aby som vedela.

karolinka200817
15. sep 2019

@uzanka16 Ja som im to poslala na mail.

janulkadavinci
17. sep 2019

v 5. mesiaci sme objednali postel a zaplatili 50% zalohu. 16.7 sme zrusili objednavu, doteraz nam nevratili 50% zalohu za postel. Navrhli nam uhradu sumy po splatkach, odmietli sme. Stale nas uistuju, ze peniaze nam urcite vratia, len to bude trvat nakolko maju problemy. Pridavame sa k hromadnej zalobe.