Kralovstvodeti.sk - recenzie
Dobrý deň,
chcem deťom objednať zo stránky kralovstvodeti.sk a rada by som vedela aké máte s nimi skúsenosti. Idem mi hlavne o skúsenosti po tom ako ste zadali objednávku až do doručenia. Ďakujem
Myslím si, že ani osobne nič nevybavíte ako píšu isto tak nebudú, ale za skúšku nič nedáte 🙂
No ja som im volavala aj 40x denne a nič a písala non stop email ale teda nie milo, a hlavne keď som sem napísala recenziu hneď odpisovali. Ja by som ešte skúsila ak ste našli že majú novú stránku napísať recenziu aj na ti stránku tera že sú to tí istí
Nám ešte tiež nevrátili peniaze a to už sú po zákonnej lehote.... Najideálnejšie by bolo podať hromadne trestne oznámenie.... Je tam potrebné uviesť údaje poškodených aj s dlznou sumou. Čím viac nás bude uvedených, tým lepšie.. Suma musí byť spolu minimálne 2660eur na začatie trestného konania pri hromadnom. Vzhľadom na to, že som na materskej a teda ten príjem mame obmedzený, je aj suma 165eur,ktoru mi dlzia pre mňa dosť veľa. Tí, ktorí mate záujem podať trestné oznámenie, napíšte mi kľudne do správy. Ja to len tak určite nenechám. Hromadne trestne pokojne napíšem v mene nás všetkých poškodených. Takže píšte.
Mňa ešte aj v maily obvinili, že polovicu negatívnych recenzií na ich adresu pisem ja ešte s nejakým panom. Už nevedia ako ďalej...
Mna by veľmi zaujimalo čo na to soi keďže mne nik neodpísal (zo soi)
@janaz14 ja sa pripájam. Aj mne dlzia 130 eur.
@pa_tka_zv neslusala si tam volat ?
Dobry den,
internetovy obchod kralovstvo deti = NEODPORUCAM, momentalne sa premenovali na www.zariadizbu.sk, tovar mi po 6 mesiacoch nedodali a ani nevratili 250 e za objednanu postel. Vymyslaju si dovody, nejednaju ferovo. Nekupujte od nich tovar, ak nechcete prist o peniaze, nerespektuju zakon, peniaze stale nemam.
Ja tiez vobec neodporucam,postel objednana zaciatkom decembra a dodana koncom marca.Stalo ma to kopec nervov,uz nikdy viac.Platbu sme uhradili vopred.
Ako som pisal nam uz peniaze vrátili. Osobne ist do Vydrniku sa neoplati. Bol som tam pred tym a nic som nevybavil, stale len tie iste výhovorky, ktoré tu pisete. Je to obyčajný dom, ktorý si opravuju, takze asi tam idu všetky peniaze. Ja som ich nonstop otravoval mailami a vyvolaval aj ked nezdvihli aspon im to vkuse vyzvanalo. Asi preto mi uz vrátili peniaze lebo nemali nervy. Strasna banda to je. Prajem vela štastia a aby sa vam vrátili peniaze
@janaz14 dobry den, ja by som sa tiez pridala do hromadneho tresneho oznamenia ak nam do konca tohto tyzdna neposlu postel alebo peniaze. neviem co si mam mysliet o tejto firme, ako vidim zle skusenosti, niekomu dodali nakoniec tovar, niekomu vratili peniaze a niekomu nic. Velmi tomu nerozumiem. tiez mam sumu nizsiu, zaplatili sme polovicu.
@martinakuba pošlite potom do správy údaje, na ktoré ste objednávali (meno a adresu) plus dlžnú sumu... A aj ostatní poškodení, ktorí čítate správy.... Nedovolme im v tom pokračovať..
@danciacik neviem s kým ste si ma pomýlila...ale nezavádzajte..... A ak si dobre pamätám, tak ja vás upozorňujem v mailoch na to, že podniknem všetky právne kroky,aby sa mojej rodine vrátili finančné prostriedky, ktoré sme Vám poslali po objednaní tovaru,ktory nám dodaný nebol a následne po stornovani objednávky ani finančné prostriedky. Vy si svoje zákonom stanovené povinnosti neplnite, tak sa nečudujte, že si ľudia narokujú svoje pohľadávky zákonnú cestou.
@danciacik aj ja mam s vami skúsenosť že ste mi tvrdili že mail ste poslali a neposlali, nebol v žiadnom spame tak bud zavádzate alebo dačo mate s mailom. Takže pani janaz14 si nevymysla. Som zvedavá ci nám dodáte do par dni tovar lebo sa vam to kráti a nič nemáme. Lebo ak nám nedáte azálohu mame zaplatenú pripájam sa k ľuďom aby bolo podané trestné stíhanie.
@janaz14
@janaz14 na aký mail poslať údaje a sumu
@karolinka200817 bud priamo tu na modreho konika alebo na mail j.zuzova@gmail.com
@janaz14 bože toto aj mne vypisovali že mi napísali email na ktorým som neodpisala to stále pri každom zákazníkovi to iste 😂😂 a keď som napísala že email mám pracovný a kontrolujem aj spami tak srdcorvuco tvrdili ze poslali a keď som napísala, ze nech mi pošlú screnshot kedy email odoslali a čo v ňom bolo zrazu nič 😂😂😂 do smiechu a zároveň do placu. Že v tejto dobe takáto darmožráčka firma funguje na praní peňazí a okrádaní deti.

@uzanka16 to by bolo super keby ste isli osobne...my sme zo zapadneho slovenska takze nemame tu moznost...bude to isto bytova adresa