Kralovstvodeti.sk - recenzie
Dobrý deň,
chcem deťom objednať zo stránky kralovstvodeti.sk a rada by som vedela aké máte s nimi skúsenosti. Idem mi hlavne o skúsenosti po tom ako ste zadali objednávku až do doručenia. Ďakujem
možno do večerných správ treba napísať ak potrebujete kontakt rad vám ho poskytnem
Tak toto co sa tu píše je vrchol drzosti.
@karolinka200817 to už je vaš uhol pohladu
Však jasne pani je nabalena cudzími peniazmi tak je jej samozrejme do smiechu. Kto by sa na jej mieste nesmial.
Môj uhol pohľadu? Milá pani poslali sme vám peniaze na tovar. Po stornovani chceme naspäť peniaze podotýkam naše peniaze ktoré chceme späť. A vy namiesto toho aby ste sa s dotyčnými skontaktovali aspoň telefonicky a dohodli sa, odpíšte na mail až keď sa vám ozveme mi. Aj to s podpisom manžel. Ha ha ha. Chcela by som vidieť vás keby ste boli v našej situácii.
@karolinka200817 sme v takej situacii ako vy len je škoda že si to nedáte vy svetli t
Vy ste vedeli v akej situácii ste a napriek tomu ste od nás brali zálohy.
@karolinka200817 nam nepodpisuje vobec!
Mam pravo na svoje peniaze. A co sa týka v mojom prípade tak aj s urokmi
ok baby zajtra sa vám venujem pekný večer prajem rad som s vami pokecal pekný večer prajem
@karolinka200817 my niesme banka
A čo ste? Sak sme vám dali peniaze
Ha ha ha tomu sa hovorí úrok s omeskania
podla vašich slov podvodníci
len ste si zabudla prečítať maily ktoré sme vám poslali ale nevadí pekný večer
To ze ste mi poslali že voči mne podnikne té právne kroky. No nech sa páči.
@karolinka200817 ešte nie stále sa vyhovaraju, že majú schválený úver ale peniaze im ešte banka neposkytla... Čo mi je už divne lebo to už píšu 3tyždne a už mi prechádza trpezlivosť... Ako už čo je veľa to je veľa nechápem či vôbec tyto ľudia majú chrbtovu kosť a ze im to svedomie dovolí takto okrádať rodiny z deťmi v dnešnej dobe
@karolinka200817 áno budem robiť všetko preto

@uzanka16 aj vás dúfam že budete hlavný reportér