Kralovstvodeti.sk - recenzie

myska10
6. mar 2018

Dobrý deň,
chcem deťom objednať zo stránky kralovstvodeti.sk a rada by som vedela aké máte s nimi skúsenosti. Idem mi hlavne o skúsenosti po tom ako ste zadali objednávku až do doručenia. Ďakujem

@13katinka tiež je my vás luto keď sa takto chováte ako malé decko

Odpoveď bola odstránená

ok

@13katinka aspoň vidno ako viete riešiť problémové situácie

@danciacik tasim sa

1. okt 2019

ja sa ne tasim ale teším

pekný večer prajem

@danciacik aj vám.

@karolinka200817 ked takto komunikujete vo vašom okoli tak klobúk dole

1. okt 2019

@karolinka200817 už ked ste túto situáciu takto vyhrotili nezabudnite to roširovat ďalej keď nieste ochotná sa dohodnúť v prvom rade k vašej spokojnosti

1. okt 2019

@danciacik ja som bola ochotná sa s vami dohodnúť vychádzala som vám v ústrety keď ste mi napísali ze ci prístupim na splátkový kalendár ok dobre mali ste dve splátky a co prešli 4tyzdne a hádajte co ani jedna splátka sa nám nevrátila a len stále sľubujete ja chcem naspäť naše peniaze ktoré nám právom patria...

1. okt 2019

@pa_tka_zv prepáčte ale robí vám to radosť alebo sa nudíte je smutné že miesto detom sa venujete internetu je to na zaplakanie

@13katinka poslali sme vám mail že splátka vám bude spojená za dva mesiasiace

1. okt 2019

@danciacik prepáčte ale takýto email som neobdržal

1. okt 2019

@danciacik fuhaaa 😂 tak už keď ja som na zaplakanie vy ste potom na čo ? Na smiech ? Na zaplakanie ? Alebo rovno k psychiatrovi ? Lebo toto čo tu píšete každý z nás v tejto ,,skupine “ vie že je klamstvo. Vy sa potom asi veľmi venujete deťom keď nieste schopný riešiť problemi ktoré ste si sami ako ,,firma “ spôsobili. Dovoľte sa mi znova raz zas na vašu zasmiať 😂😂

1. okt 2019

aha a ja za to môžem a neunúvali ste ma kontaktovať ešte raz

1. okt 2019

@pa_tka_zv no mali by ste na navštíviť toho psychiatra

@pa_tka_zv možno vám pomôže

1. okt 2019

@danciacik áno mne určite ja nedlzim ani len banke žiadne peniaze nie to pól Slovensku 😂😂😂 ale vlastne však v tomto Vám ten psychiater nepomôže 😱 namiesto toho odpisovania cely večer tu ste mali odpisovať rodinám ktorým dĺžite peniaze a ich deti nemajú na čom vďaka Vám spat.

1. okt 2019

@danciacik sa kontrolujte komu odpisujete

1. okt 2019

@pa_tka_zv no to máte pravdu že vám ani psychiater nepomôže kedže sa musíme venovať vám a nie zákazníkom čo nás stojí dosť casu

@karolinka200817 možte sa podakovat vašej kamoške

1. okt 2019

@danciacik Keď už, tak vo svojom okolí mam spoľahlivých a slušných ľudí. Trosku sa zamyslite aké správanie mate vy a co vypisujete. Namiesto toho aby ste sa ospravedlnil tak len trepete. Viac s vami nekomunikujem už len s manželom čiže právnou kanceláriou Žilina. S pozdravom

tikalka
Autor odpoveď zmazal
tikalka
1. okt 2019

My sme si kúpili od nich stôl so stoličkami boli urobené presne ako som chcela ja som bola spokojná

1. okt 2019

@danciacik a veď Vám nik nekazal tu odpisovať 😂 aspoň vidíme všetci aké máte priority 💃

emili31
1. okt 2019

@danciacik inak sa Vam divim ze mate na toto cele stale nervy..vymyslat ludom vyhovorky o zhorenom sklade, natahovat ich a tlacit pred sebou pomyselnu gulu plnu fiktivnych obchodov a zit a cudzich penazi a potom tomu na konci vratit a zas natahovat cas...ze na toto LUDSKY mate srdce ze ti ludia cakaju detom na postielky..kebyze nemate deti, ale ze vam tych deti neni luto..naozaj skoncite s tym a hanbite sa ako zijete.
@13katinka

janulkadavinci
2. okt 2019

nam este stale tiez nevratili peniaze :(

2. okt 2019

dobrý deň, tentorkát píšem ja - žena, prečítala som si pozorne celú diskusiu, ženy-matky to sa nehanbíte za toto vyjadrovanie.

@pa_tka_zv vy tu skáčete ako gumkáč ale prečo vo verejnej diskusii nenapíšete že vaše storno vám bolo vrátené a u vás to bolo aj v termíne. ale rýpnuť si treba nie- ved to je take slovenske.

@emili31 vás pozyvam na kavu - kludne vas zasvätim do chodu firmy - evidentne nechapete zlyhaniu ludskeho faktora v case - neziju roboti ale ludia ktori fungujú a zlyhavajú a moje nervy pracujú tak ako vase ale neskryvam sa neignorujem vas a stale s vami komunikujem ak by som sa zatajovala nekomunikovala, ignorovala vas tak prosim vtedy mate plne pravo utocit, ale ak zlyhala tretia strana a my sa to napriek tomu snazime dat dokopy myslim, ze to stoji za zamyslenie

a velmi sa mi pacia ludia, ktori tu pisali, ktori funguju bez chrbtovej kosti, peniaze vratene a budu skakat bo si potrebuju rypnut - robte nieco uzitocnejsie alebo pozyvam vas, podte sa so mnou stretnút ale z oci do oci lebo sklo znesie vela. len zalistujte v diskusii ako sa jeden pan tu vystatoval, ze za nami bol - ano bol a to co povedal medzi styrmi ocami nema nic spolocne s frajerinou ktoru predviedol v tejto diskusii, takto sa dviha v dnesnej dobe ego. a nemat ani tolko slusnosti aby zazvonil na zvoncek ale vletiet cudziemu cloveku do dvora tomu sa povie vychova.
v konecnom dôsledku mal jedine stastie ze v tom case boli psy zatvorene, lebo pan si vôbec neuvedomi, ze by sme tu neriesili dodanie tovaru ale uplne nieco ine.