Kreativita a voľný čas
Ahojte, píšem bakalárku na tému Kreativita pedagóga voľnočasových činností ... nemáte niekto niečo v PC ohľadom tejto témy ? Momentálne som sa zasekla na druhej kapitole a neviem si pomôcť... píšem podkapitolu Kreatívne vyučovanie a vývin kreativity u dospelých ... a som z toho na mraky, lebo ja už fakt neviem, kde hľadať :(
Vy ste niektore normalne? Akoze prečítajte si prispevky co ste napisali. ..potrebuje poradit a vy jej napisete uplne odveci...no nemam na vas slov. Radsej nereagujte na prispevky ked neviete pomoct. Potom sa niektore cudujete ze mk je len o hadkach .no bodaj by nebol ked len podpichujete...
@mata1001 Ano sme. Poznam par z tych sa ozvali sme sa k tomu co viem, ze maju narok sa pozastavit. Nielen k tomu co vystudovalai alebo prave studuju, ale aj kvoli tomu ako to studovali (studuju) a co vo svojom odbore co vystudovali dokazali. Ja zas denne mam na krku par takych rychlokvasenych absolventov VS. Moje odborne aj vsebecne vedomosti po mature pred 35 rokmi boli obsiahlejsie ako u dnesnech absolventov VS. A co sa nenaucili na VS musim ich doucat ja. Vsetko ujo googel neporadi. Obcas treba mat aspon zaklady.
@zita19 ale ved @nikkyniks napísala ze bakalarku píše, a ze je na druhej strane len sa proste zasekla. Mna nahnevalo to, ze sa do nej baby pustili akokeby chcela, aby jej tu bakalársky napisali .a to potrebovala len poradit popripade ju trochu nakopnut...len niektoré su tu take akokeby boli stale dokonale. Ked niekomu s jeho problemom neviem pomoct tak nepisem ,nereagujem ...
@mata1001 A Ty si ako zakladatelke poradila ohladom bakalarky? ... nie su nahodou Tvoje prispevky uplne zbytocne v tejto teme? ... poradit si nevedela, ale nase rady si zhodnotit prisla-no, trochu prekombinovane 😅
Ja by som nereagovala vobec do tejto temy, ale nakoniec som sem napísala lebo ste sa do nej pustili. ..a inak ani vy ste jej nejak extra nepomohli s jej problemom. ..ked ste niektore take mudre co jej nepomozete ale hned utocite
@mata1001 ja som jej poradila, co ma urobit, aby bola bakalarka zmysluplna ... Ty si jej neporadila vobec 😉
@zuzkaanicka tak keď si jej poradila, tak naco reagujes na moje prispevky. Ja som napísala ze. ...niektore baby. ..tak keď si poradila tak som to konkretne na teba nemyslela. Ale musis aj sama uznat ze niektore prispevky su odveci.
@mata1001 ano, niektore prispevky su uplne od veci-napr. tie Tvoje 😉
Klídek, dnes je krásne, nestresujte ... vyjdite vonku, postískajte stromy a nádych, výdych 🙂 Viac sa nevyjadrujem k tejto téme, ako keby tu nebola ... lebo ja si nebudem kaziť deň niekým, koho ani nepoznám 🙂
@zuzkaanicka ale dobre - Tak na ne nereaguj....
@nikkyniks este k tej bakalarke-zrejme mas veduceho prace (skolitela) ... tak treba chodit konzultovat, ved on je tiez zodpovedny za to, co tam budes mat napisane 😉 ... ak temu vypisal, tak ma isto aj nejake predstavy, co od toho ocakava-takze by Ta mal navigovat, poradit vhodnu literaruru atd. 😉
Necitala som vsetky odpovede ale tiez sa chcem zastat @nikkyniks
baby ktore ju obvinujete z toho, ze po vas chce hotove texty a tie ktore jej radite aby siahla po vedomostiach z prednasok - vy ste asi este bakalarku alebo inu vysokoskolsku pracu nepisali, ze? Inak by ste asi vedeli ze bez mnozstva odbornych zdrojov, ktore musite v praci citovat (min. v teoretickej casti) takuto pracu napisat nemozete - resp. mozete ale bez riadne podlozenych informacii a citacii vas s nou poslu kade lahsie... a ak nie, potom je otazne co je to za skolu.
Takze namiesto utokov v oblasti v ktorej sa nevyznate by nezaskodilo skor drzat palce v pisani a dat par tipov na odborne zdroje, ak nejake mate.
@zuzkaanicka áno školiteľa mám, ktorý je z inej školy a z iného mesta ... kedže sa mi kráti termín pôrodu nebudem za ním cestovať cez 300 km, komunikujeme spolu cez e-mail ... ale tiež to neni jednoduché ... bývam v zapadákove, kde som rada, že aspoň jednu knižnicu máme, v ktorej aj tak nájdem vždy iba to, čo nepotrebujem...ľahko sa ti píše, keď máš za sebou školu a titul ... ja som nechcela nič, len trocha nasmerovať ...
A pre zvyšné baby, ktoré sa tu nejako angažovali ... Ďakujem pekne tým ktoré pomohli a zvyšku tiež ďakujem ... hlavne obdivujem, že má to vysokú školu a práve TITULOVANÁ osoba na mňa vyletí ... spravte si štátnice z psychológie a čítajte veľa literatúry, ako sa treba správať k cudzím ľuďom ... zjavne niekde nastala chyba 🙂 Pekný deň 🙂
@nikkyniks no, vsak komunikovat nemusis osobne, staci aj cez e-mail 😉 ... co sa literatury tyka, tak odborne clanky su isto v elektronickej forme a prave ten skolitel ma isto k nim pristup-preto som Ti pisala, ze problemy by si mala riesit hlavne s nim ... takto to totiz bezne na VS pri pisani kvalifikacnych prac funguje. Su databazy, do ktorych je plateny pristup, ale VS ho zaplateny ma, takze skolitelovi nerobi problem stiahnut pdf a poslat Ti-teda pokial ma zaujem Ti pomoct 😉
@sim87 odpust, som sa pobavila...Vazne nevieme o com piseme? K odbornej literature sa dopracuje tymto stylom, heeeej? TAk sa mi javi, ze nevies Ty o com pises. Ja som napr. na nete vo forach zdroje k svojim pracam, ci uz diplomovej alebo doktoratu nehladala. Hladala som tam kde treba, v knizniciach! Trebars v Kongresovej v DC, napr. Jo to bol iny lov na materialy...ziadne take kto mate v PC. Hm....svet sa nam meni no....
@jabadaba dolezite je, ze ona vie, ze my nevieme 😝 😅
@zuzkaanicka ano ano, niet nad odbornicky na slovovzate. Ty si neguuuglila k svojim pracam materialy? No kde by sme my dnes boli mat moznosti roznych for.... 😅
@jabadaba jo, jo ... kde sme my uz mohli byt s takymto pristupom 😅
@zuzkaanicka veru, veru, mat dnesne moznosti...aj Ty to tak vidis? 😀
@jabadaba vidim, hlavne ked zlozim okuliare 😅
@zuzkaanicka ja si ich radsej ani necistim, nieto skladam, inac by ma piclo z dnesnych objavov. 😀
@jabadaba jo, to su objavy 😅 ... neviem, ci by sme si nemali obuchat hlavy o zarubne, aby sme aj my na nieco take sikovne prisli 😅
@zuzkaanicka uz je neskoro buchat hlavu do zarubne, co Ti poviem. Uz som sme si to odkrutili komplikovanejsim sposobom no...Snad za to pojdeme aspon do raja. 😀
@jabadaba no, vzhladom na miesto, kde sme studovali, tak isto nas uz len raj caka 😉 ... aspon tak sa to hovori v mieste nasej alma mater 😅

@nikkyniks pozri si publikacie o tvorivosti od tejto autorky http://kpsych.fphil.uniba.sk/node/197 , mozno ta nieco z toho zaujme 🙂