icon

Krém na ruky

kiqusiq
3. júl 2013

Dobrý deň, potrebovala by som poradiť či je nejaký krém na ruky a ak áno aký, ktorý sa rýchlo vstrebe a ruky nezostávajú dlho mastné. Ďakujem 🙂

sissy27
3. júl 2013

@kiqusiq áno, krémy na ruky sú, stačí sa rozhliadnuť v drogérii 😉 ja mám rada neutrogenu, eucerin, alebo avon s výťažkami z mŕtveho mora...

kiqusiq
autor
3. júl 2013

sissy27
viem, že sú len ja hľadám taký krém na ruky ktorý sa rýchlo vstrebe a ruky niesú mastné 🙂 tie čo používaš ty sú také? 🙂

sissy27
3. júl 2013

@kiqusiq no neviem či aj tebe budú vyhovovať, podľa mňa sa vstrebávajú rýchlo tie čo som spomínala... ale napr. v lekárňach si môžeš vypýtať vzorky, prípadne v dm drogérii predávajú také mini cestovné balenia, aj avon a oriflame by mohol mať vzorky, treba sa spýtať kočiek, čo s tým robia...

ichbinich
4. júl 2013

@kiqusiq:
Tie, co sa rychlo vstrebavaju, to maju aj vyslovene napisane na obale 😉
Pozor, Neutrogena "klasicka" je velmi mastna. Tam je napisane, ze staci minimalne mnozstvo. Ale maju aj rychlo vstrebavaciu verziu aj verziu "ruky a nechty", ta sa tiez dobre vstrebava.
Ja mam teraz Atrix, co je tiez vyslovene oznaceny, ze sa rychlo vstrebava. Kupujem si rozne, podla akcie 😉
Dobry bol aj od Nivea lahky krem na ruky alebo tak podobne.
Naposledy som si nudzovo na rychlo kupila v DMku od essense krem 2v1 na ruky a nechty, pekne vonia a rychlo sa vstrebe. Ten mam v kabelke 😉
Ale pozor, co sa rychlo vstrebava u jedneho, nemusi sa aj u druheho. Manzel pouziva Neutrogenu tu klasicku extra mastnu, jemu sa vstrebe velmi rychlo, lebo ma suchu pokozku. Ja mam po nej dlho mastne ruky.
Ako pise @sissy27, skus si kupit/vypytat vzorky a uvidis. Alebo si pockaj na akcie a vyskusaj 😉

viera27
4. júl 2013

Essence - 24h hand protection, Loccitane - bambucke maslo, Ziaja - kozie mlieko, Kiss my Face, Vichy - ruzovy atd atd, no vela ich je.
K tomu essence sa asi najrychlejsie dostanes (DM) a stoji par korun, skus ten. Ja mam ten essence momentalne v praci v pernikovej voni, mam problem nezozrat si ruky 😀

m_ij_ka
28. aug 2013

ja používam eucerin

linduska_
28. aug 2013

@kiqusiq Ja by som odporučila Niveu, navyše krásne vonia - každá jedna 😎

rebeka_
4. mar 2014

ja som tiež používala krémy z drogérie, ale ked som si začala študovať zloženie tak som s tým prestala ☹ Posledný rok používam tento krém http://www.engros.sk/kozmetika/?6,krem-na-ruky-... a zatiaľ som spokojná. Ak sa mi minie, tak používam kokosový olej, máme ho doma stále a používame ho na varenie aj ako kozmetiku 🙂

andaluzia
4. mar 2014

Tiez som prestala pouzivat drogeriu z drogerie 🙂 Zvycajne pouzivam bambucke maslo, ale po nom je koza chvilu mastna. Ale mam aj nemastny tip: http://www.sashe.sk/U_sikovnych_ruk/detail/slah...
Je uplne lahky, akoby nemastny a pri tom su v zlozeni takmer same tuky. Osvedcil sa mi.

milota164
20. okt 2015

ja na suche ruky pouzivam dcerkin Bepanthen, osvedcil sa nam aj ako masticka na zadocek aj na suche miesta , lysaje a pod.

sandrika1986
6. apr 2020

Nivea je dobra.