icon

Kremácia zvierat

zuzulkaba
29. jan 2014

Baby,ktora mate skusenost s kremaciou psika alebo ineho domaceho zvieratka?

Strana
z2
sonka1981
9. mar 2017
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

ahojte, my sme dali tiež spopolniť nášho dalmatínka 😢 potom z popola sme si dali vyhotoviť dva srdiečkové prívesky kuknite sem https://www.facebook.com/spomienkovepredmety/

pomerangate
22. apr 2017

Ja som nedávno čítala článok o firme Topa, že vyrobia z popola (ludí ale aj zvieratiek) spomienkové predmety, napríklad sklenené sošky alebo aj prstienok.

nikawero12
22. apr 2017

Fuj, riadna morbídnosť - vyrábať z popola mŕtvych ľudí sošky.

pomerangate
26. apr 2017

Tak, každý má na to iný názor samozrejme, to chápem. Mne sa to nezdá morbídne, práve naopak, poznám prípad z okolia, kedy babička pred smrťou vyslovila želanie, že nechce byť pochovaná na cintoríne a v tomto prípade by som radšej volila niečo takéto ako mať doma na poličke urnu.

nunula86
27. apr 2017

My sme si od nich nechali vyrobiť prívesok na retiazku z popola kocúrika. Nevidím na tom nič morbídne, mám na neho takto krásnu spomienku.

nunula86
27. apr 2017

@nikawero12 skúste sa pozrieť, ako vyzerajú tie ich spomienkové predmety a potom dajte vediet, či Vám to stále príde morbídne. Neviem akú o tom máte predstavu, možno budete milo prekvapená 🙂

Strana
z2