Kristian Baran - nový sexsymbol s podmanivým hlasom
Ahojte baby, nieco na odlahcenie. Paci sa vám? Mne áno, má veľmi sexi hlas.
Kvôli nemu nesledujem ani ten seriál. Nesympatický slizniak
@mandarinka555 Veď to, mimo sa pokojne môže aj polovica celebrít môže chovať arogantne . Pritom mohol človek iba vystihnúť moment, keď takto pôsobil-však nikto sa stále neusmieva .Pre niekoho aj forma obrany snáď . Ja som také počula napr .o Michalovi Hudákovi , Kvete Horváthovej keď boli u nás v meste. Michal sa domáhal vstupu do zámku a nerozumel prečo by si mal kupovať vstupenku, však on je niekto a Kveta vraj nepríjemná a vulgárna-keď sa tu Farma natáčala. Beriem s rezervou, iní môžu o nich tvrdiť opak.
@andrejka2424 my sme mali Kvetu pred veľa rokmi na firemnej akcii ako moderátorku. A bola veľmi príjemná. Keď nemoderovala, chodila pomedzi ľudí a debatovala s každým.
Absolutne nie 🙂
@anonym_autor veľmi sa mi páči.Bola som aj na novom predstavení týždeň a dost a je perfektný.Paci sa mi jeho mimika, názory.On má veľa tvári na tiktoku robí blbosti, ale počúvala som podcast mimoza a má to v hlave upratané.Je šikovný, vsestranny a oživil trh.A myslím si, že zeny ho nezaujímajú😉našiel si svoju cestu, lebo rodičia chceli, aby vyštudoval inú školu.
Sympaťák, len škoda, že je gay
Páčil sa mi kým som ho nestretla osobne 😂
@janai1 aký bol?Ja som ho stretla v obchode strašne bol zubozeny po tom let's dance aj veľmi schudol.Na živo je taký chlapček, štíhly plachý😜
Páči sa mi konečne nová neopozerana tvár.Je šikovný v let's dance bol môj favorit.Je ambiciózny len tiež som pozerala v teleráne, že mu cukalo oko😉 a aký je chudý.
@anonym_788de4 to máš odkiaľ?
@anonym_autor veľmi sa mi páči.Bola som aj na novom predstavení týždeň a dost a je perfektný.Paci sa mi jeho mimika, názory.On má veľa tvári na tiktoku robí blbosti, ale počúvala som podcast mimoza a má to v hlave upratané.Je šikovný, vsestranny a oživil trh.A myslím si, že zeny ho nezaujímajú😉našiel si svoju cestu, lebo rodičia chceli, aby vyštudoval inú školu.
@anonym_788de4
@anonym_b63aa5
Odkiaľ máte info ze je gay?
@anonym_788de4
@anonym_b63aa5
Odkiaľ máte info ze je gay?
@klara546 je to len môj pocit, ale už som čítala na IG nejaké komentáre a celkom by mi to sedelo.Nie je tak isto náhoda, že Michal Borec má muzu Kristiana Machacka vždy boli okolo neho mladí snaživi herci občas si popozerajte IG spoločné fotky z dovoleniek atď...kto koho ťahá, prečo neherec hra v úspešnom seriály.Vela mužov čo vyzerajú dobre sú gejovia, ale nič to nemeni na tom, že sú to ľudia nech majú partnerov akých majú.Su to umelci citlivé duše
Fuj, nie...
@anonym_788de4 presne, tiez som počula, že je žiaľ teply...
@anonym_788de4 presne, tiez som počula, že je žiaľ teply...
@anonym_9b3a56 takých je🤣aj Švec bude aj Kostelný jeho pedadog, Koleník, ale sú krásni muzi
Dnes som sa dozvedela, že aj Gilbert z Anny zo zeleného domu bol gay...
hrá tam aj niekto hetero okrem žien teda? 😄 aj ten Macháček zo Slubu je na chlapov? to ma prekvapilo.Pozrela som si Ig ako tu jedna baba písala s tým Borcom a fakt je tam často s Macháčkom na fotkách.Aj keď to nič nedokazuje.A mne je to vlastne jedno len sa ich tam nejako podozrivo vela na kope zoskupilo 😁
Ani Baran ani Machacek nie je gay, poznám ich osobne.Nechápem prečo ľudia šíria také hlúposti.
Sexsymbol? Mne je vrcholne nesympaticky
Sexsymbol? Mne je vrcholne nesympaticky
@katrin21 pre mňa je zase neskutočne charizmatický
Absolutne nie. Taky chlapcek. A ano, hned po Lets dance, ked bol v telerane, cely cas mi chodilo po rozume, ze on je urcite gay. Vidno to na nom a ako odpovedal na otazky ohladom ctiteliek a zien, to bolo prve, co mi z neho islo...
Neviem kde vznikla tá blbosť ze je gey. A je aj celkom zlatý, mne je veľmi sympatický, taký šibal 😉

Ja ho v Sľube žerem haha Páči sa mi jeho humor,nadhľad a tá úloha mu sadla dokonale. Mne sa veľmi páči 😅😂😂