Kto by mi po lopate vysvetlil konflikt Rusko - Ukrajina?
Citam rôzne dôvody, kto by mi to vysvetlil? Čítala som o utláčaní ruských občanov v hraničných obciach, potom o vystúpení Ukrajiny do NATO???
Ukrajina nikdy nevstúpila do NATO. Jednoducho sa tak rozhodli. Teraz na to žiaľ doplácajú. Ide im o armádu. Nechcú zabíjať ľudí. Vojna ale nikdy nie je bez nevinných obetí.
Putin - psychopat agresor vojnovy stvac
Ukrajina - zbombardovana infrastruktura
Jedno z moznych vysvetlení: Rusko nemoze dovolit, aby Ukrajina vstúpila do NATO. Dohoda bola, ze NATO sa nebude rozsirovat na vychod, to dodrzane nebolo. Posledny mozny sposob, ako vstupu zabranit, bolo udrzat na Ukrajine vojnovy stav. Taku krajinu nikto neprijme.
@katus226 nie toto nie je jedno z moznych vysvetleni, toto je blud a vyhovorka z kremla, putin je proste prepnuty, este to snad budeme zlahcovat ze vlastne si za to mozu? 👎
Nemyslela som, že Ukrajina bola v NATO. Ale, že chce vstúpiť do NATO. A že Rusi sú proti. (Ak by Ukrajina bola v NATO, žeby vznkli vojenské usa základne na Ukrajine)
tu je to celkom pekne a lajkom jasne vysvetlene
*preklep, malo tam byť o vstupeni...
Putin chce proste cudziu krajinu,uzemie. Chce ovladat. Sniva o velkom Rusku. Vsetko ostatne su vyhovorky.
@katus226 to povedal sam tvoj agresor. Keby si si vytiahla hlavu z jeho riti, tak by si to pocula.
@stanulienkat putina absolútne nemusim. Ale ze vobec. Si zase vedla. Len si uvedom, ze keby chcel naozaj dobyt cely svet a vsetkych ovladnut, ako to tu vsetky prezentujete, davno by tak urobil, ani ten trapny komentár by si nestihla dopisat. A neviem, ako mozes vediet, kto je v cej riti, ked sama z tej americkej velky vyhlad nemáš 😁
@katus226 mňa udivuje, že nesleduješ politické dianie, ani putinove výroky, hlavne že sa vyjadruješ... Putin povedal sám, že chce naspäť veľké Rusko, nie že chce ovládnuť svet. Ak nemáš na to mentálnu výbavu, tak sa nevyjadrujú prosím.