icon

Kto čaká na tovar/peniaze od zuzinkapo?

mnariana
26. sep 2013

Ahojte, vyzera to tak, ze tato pani len "predava" ale nezasiela tovar. Ja napr. cakam na stolicku - 70e. Ziadna odpoved a ani balik...je tu este niekto?

mirkakralova
26. sep 2013

Ahoj, ja som sem nikdy nepísala, ja iba predávam vecičky. Ale pozrela som sa na fórum, či niečo nenájdem na inú mamičku. Dnes mi napísala maminka "vaneskasamko2", že má záujem o nejaké veci a nech jej ich pošlem na adresu..... Tak som jej odpísala, že koľko je to s poštovným a peniaze poprosím na taký a taký účet a potom jej to ihneď pošlem. Jej odpoveď: "dakujem vopred peniaze neposlem poslite mi to na dobierku ak chcete " Tak to akože čo malo znamenať? A pozerala som si jej inzeráty- normálne má 16 inzerátov a predáva tam veci dosť draho. Takže si myslím, že sa snaží asi nejakým podobným spôsobom obohacovať.
Takže o tej "zizinkapo" nič neviem, ale mne stačí aj takáto nepríjemná skúsenosť s nejakou divnou osobou. Takže teba úprimne ľutujem. ☹ A nechápem takých ľudí bez chrbtovej kosti. Len som ti chcela vyjadriť svoju podporu. Hlavne si nič nekupuj od niekoho, kto nemá dosť hodnotení. Tak držím palce, aby sa to nakoniec dobre skončilo. Mne tiež jedna mamina posoelala rukavice skoro dva týždne, ale nakoniec prišli. Veľa šťastia. Mirka

svenija
26. sep 2013

Z dneska a zo vcera tam ma 2 hodnotenia o nedodani tovaru a nevratila ani peniaze. Takze vyzera to na podvodnicku, bohuzial ☹ Nabuduce by som poradila pre istotu kupovat iba od maminiek s dobrymi hodnoteniami, zvlast drahsie veci. Lebo kupovat od "nicku" so ziadnymi hodnoteniami tovar za 70€ je (pardon) blaznovstvo...

seemani
26. sep 2013

@mirkakralova nechápem ako môžeš považovať za divné, keď chce niekto tovar na dobierku. Veď to sa tak bežne robí. Mne skôr príde divné, že žiadaš poslať peniaze dopredu. ja by som nikdy dopredu peniaze nedala, a môže mať dotyčný aj 1500 hodnotení.. V dnešnej dobe nie je problém používať 10 nickov, tým pádom aj 10 kladných hodnotení, však? Kde má dotyčná istotu, že keď ti pošle na účet peniaze, tovar sa k nej dostane? Cez dobierku ste aspoň ako tak kryté obe a pokiaľ tovar otvorí ešte na pošte, má aj svedkov, že čo v balíku je.
Teraz toto nemyslím absulútne na teba, ani nechcem nikoho uraziť, ale mne osobne príde človek, ktorý žiada vopred peniaze, okamžite ako podvodník /zlé skúsenosti/. Ale prosím ťa neber to osobne.

mirkakralova
26. sep 2013

Baby, ja som to až teraz pochopila, čo mi tá "vaneskasamko2" napísala, lebo hentak bez veľkých písmen, ani hlavu ani pätu to nemalo.... tak ja som to pochopila, že chce zadarmo poslať veci. 😀 Tak preto som krútila nad tým hlavou. Až teraz som pochopila, že to chcela na dobierku, keď sem zareagovala "seemani" Inak ja som asi fakt naivná, lebo mi doteraz nenapadlo, že niekto si môže urobiť falošné hodnotenia. Ale veď aj tých hodnotiacich ľudí si človek vie preveriť- či aj oni majú hodnotenia, nejaký fotoalbom a sú "reálni". Ja som to tu brala ako dosť bezpečné. Nakupovala som iba dvakrát a poslala som peniaze vopred a bez problémov. Ja iba predávam a normálne to tak robím, že peniaze chcem vopred. Veď to tak robí väčšina. Maminám sa nechce platiť navyše za dobierku. Veď tam mám normálne celé meno, fotku, fotku synčeka. A veru, už som si aj ja vyhľadala tú "zuzinkapo" a po tých dvoch hodnoteniach mi až zle prišlo. Chúďa "mnariana" - asi už stoličku ani peniažky neuvidíš. Ja to nedokážem pochopiť, ako vôbec niekomu napadne takto sa obohatiť na mame- žene na materske....je to hyenizmus.

seemani
26. sep 2013

@mirkakralova to si mala šťastie že si dostala veci, natrafila si na čestných ludí, našťastie ešte sa v dnešnej dobe nájdu aj taký.. Priateľ minule stratil pri prechádzke so psom dokladovku, v nej všetky doklady a 120e. Zmierili sme sa stým, že už ich neuvidíme a čuduj sa svete, na druhý deň ráno prišiel jeden pán, že venčil psa a našiel dokladovku so 120e.. Skoro sme odpadli, čestný ľudia nevymreli ! Svet má ešte nádej 😀