Kto daruje kupóny z Kauflandu?

uacha
8. jún 2017

Ahojte, nemá náhodou niekto na darovanie (za poštovné) nálepky z kauflandu na aktuálnu akciu - batožinu wenger? Vďaka

lenka_samorin
8. jún 2017

My máme. Preberiem s mužom, či to budeme potrebovať. Ak nebudeme, rada pošlem.

uacha
autor
8. jún 2017

@lenka_samorin
ok, vďaka 🙂

lenka_samorin
8. jún 2017

Manžel si chce nakoniec kúpiť dáždnik, takže ten plný leták s nálepkami využijem. ALe mám další leták kde chýba 11 nálepiek, je tam nalepených 9. To by vám nepomohlo?

uacha
autor
9. jún 2017

áno pomohlo, ak by vám to nerobilo problém bude rada. pošlite mi do IP účet a pošlem vám na poštovné.

lenka_samorin
11. jún 2017

A kolko tych nalepiek potrebujete? Manzel si bol vcera kupit ten dazdnik a dostal dalsie nalepky, tak ich mozem k tomu letaku s nalepenymi nalepkami pridat.

uacha
autor
11. jún 2017

Ak ich nevyužijete budem povdacna. Potrebujem dve série, ale pomôže mi aj jedna. Ako poďakovanie si môžete vybrať odo mňa niečo z bazariku. Pošlem vám to grátis.

uacha
autor
11. jún 2017

teraz mi napadlo, že možno mi dajú nejaké grátis k nákupu naviac, keď im dnes zbieranie končí...pôjdem dnes na nákup, a ak by mi ešte chýbali ozvem sa. ale ďakujem za ochotu...ideme cestovať a potrebujem kupiť tie male kufre...a ja inak do kauflandu nechodim, lebo to mam 20 km. tak preto ani nalepky nezbieram...

lenka_samorin
11. jún 2017

ok, dohodnuté, my sme dostali skoro 20 nálepiek, tak by sa to nazbieralo. Dajte vedieť.

sandri2014
1. jan 2018

Ahojte baby. Mala by som takú jednu zaujímavosť otázku. Neviem či niektorá z vás kukate na TLc tých kupónovych maniakov na potraviny. Neviete,po prípade by ste mi nevedeli pomôcť ako kde zoženiem tie kupóny? V tv tam robia neskutočné nákupy za5000dolarov a keď im odrátajú kupóny, zaplatí cca 6dolarov. Vedeli by ste mi prosím poradiť ci aj u nás niečo take existuje? Ak áno aký je presný postup? Budem vam veľmi vďačná ďakujem pekne zatiaľ 😀😀