Kto je Bianka Rumanová?
Preco je taky osial okolo nej? Viem uz, ze influencerka, ale aky prinos ma? Comu sa venuje?
A nie, nechce sa mi rollovat jej profil na ig.
Dakujem
… jedna katastrofalna povrchna ženská. V hlave má podľa mňa úplne prázdno. Jedine čoho ma prilis veľa je sebavedomie .. aj s tou jej kamarátkou sú proste strašne 🤣 kupuje si/dostava značkové veci ale nemá kúsok vkusu a navyše ak toto niekto považuje za peknú ženu, tak musí byt slepý … pardon, môj úprimný názor.
@really8 ktora ig celevritka ma obohacujuce prispevky?
@natalka13 hovorim o profiloch. Dejepis inak, varime.blog, fitkoucing. Influenceri nie su len plackova rumanova zidekova.
Ja sama sledujem asi 10 influencerov a cestovani s detmi SK, CZ. Dostala som skvele tipy na vylety. Profily o peceni kde pravidelne najdem chutne recepty atd
@nikaeli predsudky predsudky predsudky. Je kopa obohacujucich, profilov ktore sa daju sledovat ale hlavne ze si nam prisla povedat ze teba to nezaujima a ze o com je zivot.
@really8 hej, prišla som vám to povedať 😄 nie si rada, že to vieš? 🤪
Nie sú to predsudky. Je to moje vnímanie sveta a nevadí mi, že ty to máš inak 😉 Bez ich vtipných videí - ako tu čítam - sa dá žiť. Bez instagramu sa dá žiť. Keby neexistovali, nič sa nestane. Na druhej strane je množstvo profesií, ktoré zanechávajú stopu a bez ktorých by to bolo náročné a bez ktorých by sa nedalo žiť. Ktovie ako by tieto celebritky žili, keby IG prestal existovať....
@natalka13 hovorim o profiloch. Dejepis inak, varime.blog, fitkoucing. Influenceri nie su len plackova rumanova zidekova.
Ja sama sledujem asi 10 influencerov a cestovani s detmi SK, CZ. Dostala som skvele tipy na vylety. Profily o peceni kde pravidelne najdem chutne recepty atd
@really8 hej, prišla som vám to povedať 😄 nie si rada, že to vieš? 🤪
Nie sú to predsudky. Je to moje vnímanie sveta a nevadí mi, že ty to máš inak 😉 Bez ich vtipných videí - ako tu čítam - sa dá žiť. Bez instagramu sa dá žiť. Keby neexistovali, nič sa nestane. Na druhej strane je množstvo profesií, ktoré zanechávajú stopu a bez ktorých by to bolo náročné a bez ktorých by sa nedalo žiť. Ktovie ako by tieto celebritky žili, keby IG prestal existovať....
@nikaeli tak tvoje vnimanie je trosku dost obmedzene. Iba som ti to prisla povedat tak si snad aj ty rada ze to vies. Instagram nie je len o sefieckach a outfitoch alebo lajkoch. A co tu do toho motas ine narocne profesie? Ako to suvisi? Zas len dokaz ze si mimo. Su profily ktore ukazuju aj tieto ine profesie. Pozri si napr pana dvoraka. Ale ty asi nemas ani instagram hlavne ze vies ze stoji za hovno.
@nikaeli tak tvoje vnimanie je trosku dost obmedzene. Iba som ti to prisla povedat tak si snad aj ty rada ze to vies. Instagram nie je len o sefieckach a outfitoch alebo lajkoch. A co tu do toho motas ine narocne profesie? Ako to suvisi? Zas len dokaz ze si mimo. Su profily ktore ukazuju aj tieto ine profesie. Pozri si napr pana dvoraka. Ale ty asi nemas ani instagram hlavne ze vies ze stoji za hovno.
@really8 áno. Máš pravdu. Ešte že ty si v obraze a dokážeš rešpektovať názor iných bez toho, aby si ich urážala 😉
@nikaeli aha odo mna je to urazanie. Od teba je to ok. Tak fajn.
@really8 píšeš o mne, že mám predsudky. Píšeš o mne, že som obmedzená. Píšeš o mne, že som mimo len preto, že nemám IG. Tvrdíš, že podľa mňa stojí IG za hovno. Ja som to ale nikde nenapísala. Napísala som, že tieto hviezdy, ktorých život závisí od lajkov nesledujem a že bez IG dokážem žiť.
Našťastie môj život nezávisí od sledovania IG, ani od tvojho názoru na mňa 😉
@alica110 Long story short, moja známa predáva fejky značkových vecí... existuje na to xx web, kde sa dajú tie veci objednať priamo z číny kde sa to vyrába a ona to potom predáva ďalej... a funguje to tak, že sa tam objavujú iba nejaké kúsky, že pár druhov za týždeň.
a teraz ten príbeh, napr pani hrmová sa vždy otŕča, že ako nakúpila luxusne a zhodou náhod sú to vždy tie veci, ktoré sú práve ako novinky na danom webe :D
@anonym_20ab68 top koment :D aj nejaké iné známe klientky? :D
@anonym_autor umelo sa vytvara okolo nej rozruch
Inak by nezarabala
Prazdna pseudocelebritka, nic ti do zivota neda nicim ta neobohati len na tebe zarobi
tiež som nevedela kto to je.No stačí mi kuk na ňu v google nešla som ani insta pozreť a viem asi kolká bije 🤣 tieto kačice instagramové umelé vypreparované všetky na jedno kopyto čo sú tam.Pochybujem že to bude nejako obsahovo kvalitné čo posiela do sveta.A ja som nevedela ani kto je Jovinečko.Tieto osoby to ide úplne mimo mňa.A väčšinou sa o nich dozviem práve tu z koňa že vôbec existujú 😀
@anonym_autor nikto.
Jeee, tu sa viete tak pekne pohadat, aj na nicom a o nikom. Ja mam Insta akurat tak polievku, pre pripad nudze. 🙈🤣
Ja som tiez nerozumela preco ju tolko ludi sleduje tak som ju dala sledovat na cca 2tyzdne. Fuu, tak velmi povrchne posobiaceho cloveka som naozaj dlho na internete nevidela. Dalej som sledovat uz nedokazala a stale som nezistila preco ju sleduju druhy ...
@ivik4 a ešte bez vkusu🤣svätá pravda že za peniaze si vkus nekúpis nechápem pre koho je ona módny idol😂a Ema fajnor to isté dodávané furt🤔😆
@anonym_autor vies co je smutne? Ze spolocnost neobdivuje ludi, čo nieco dokazali, ci uz vytvorit, pomoct inym, vymysliet, ale takych primitivov, co sa fotia a robia videa na soc.siete... teraz som si spomenula na taku mladu zenu, co sa uplne zhovaduje a chodi aj naha po meste.. neviem jej meno, ale robi zo seba idiota a este na tom zaraba a ludia to zeru
@rozculena
jovinečko mal 10 rokov, keď ona začínala 🤣. Však nemusíš poznať každú influ. Keď ti poviem, že jej prvé fotky a sláva začala na ask.fm, tak najskôr ani nebudeš vedieť, čo to bol za web 🤷🏼♀️.. proste tu bola skôr, než on. Súčasne on má aký taký prínos pre ľudí, aspoň svoju cieľovku pobaví, keď už nič. 🙂
@denkabemommy zacinala spolu s Dominikou Ducovou, tusim ako modelka. Kazdopadne bola tu davno pred Jovineckom, presne ako pises.

@nikaeli predsudky predsudky predsudky. Je kopa obohacujucich, profilov ktore sa daju sledovat ale hlavne ze si nam prisla povedat ze teba to nezaujima a ze o com je zivot.
@really8 ktora ig celevritka ma obohacujuce prispevky?