Kto je proti utečencom a potratom?
Ahojte, robila som si viaceré volebné kalkulačky ale všade mi to vyšlo tak nejasno. Neviem sa rozhodnúť koho voliť. Chcela by som aby vyhrala.strana ktorá sem nebude púšťať sirskych utečencov, ktorá nedá poplatok za štúdium na VŠ, ktorá sprísni interrupcie, povolí homosexuálom sobáš..
Koho voliť ?
@marca12 kamoske odkaz ze ak chce dieta tak nech sa necha nabuchat nejakym kamosom ved jej ho neodoberu pri porode... Chlapy to maju kus horsie.... Ale v zasade som presvedčena ze deti by mali mat kompletne rodiny tj mama otec deti....
@autor zaujímavé ako ty hneď niekoho označis a onalepkujes, hoci, ak sa to deje homosexuálom, tak už je to zle. Mne teda homosexuálni občania vôbec žily netrhajú, vadí mi, že toto je ta hlavná tema, hoci v našom štáte nefunguje vela iných veci a na ľudí iných sa stále pozerá cez prsty. Nebudem ta urážať, ako ty niekoho, koho vôbec nepoznáš.
Prepac,ale prave si mi na zaklade mojho nazoru povedala,ze nie som v poriadku.Preco? Absolutne tolerujem zivot homosexualov,nikdy som proti nim nic osobne nemala,ale nevidim dovod na glorifikaciu odchylky.Amnesty International nedavno vydalo peticiu,aby muzi ktori sa stotoznuju so zenskym pohlavim (ci uz presli tranziciou alebo nie) mohli vyuzivat zenske satne,pretoze je pre nich ponizujuce a diskomfortne prezliekat sa v muzskych satniach.To je podla mna podstata problemu,aby tolerancia pocitov urcitej marginalizovanej skupiny obyvatelov bola povysena za cenu obmedzenia slobody a komfortu vacsiny.
@barborachors aj medzi hetero ľuďmi sú pedofil. Takže podl tvojej logiky by nemali mať ani oni prístup k deťom, lebo co ak. Proste si strašne zaujať a voči homo ľuďom, lebo.... X dôvodov a pritom hetero ľudia sú úplne rovnakí. Keď si predstavíš koľko detí v normálnych rodinách vyrastá fyzicky týraných, zneuzivanych (aj rodinou, nie len cudzími), v alkoholických rodinách, tak si myslím ze vyrastať v homosexuálnej zdravej rodine nebude pre tie deti žiadna trauma, a ak, tak menšia ako vyssie spomenuté
@tululu takže vlastne na plaváreň môže prísť muž, ktorý sa cíti byť ženou a šup ho do ženskej šatne. No ďakujem pekne.
@cherrystone rozumny a vzdelany clovek, ako ty, ktory chce zit na Slovensku, by mal urcite ist volit. Fico je stale agresivnejsi a extremistickejsi, tak aby nam vsetkym nebolo este horsie.

@zuzana76 porovnávas neporovnateľne a okrem toho sú združenia aj na pomoc autistom. Len ukazujes svoju hlúposť týmito komentármi