icon

Kto je vaším favoritom na najsexi muža roka 2025?

really8
4. nov 2025

Jonathan Bailey is named PEOPLE’s 2025 'Sexiest Man Alive.'
Suhlasite? Alebo koho by ste zvolili?

Kto je vaším favoritom na najsexi muža roka 2025?
amdornik
4. nov 2025
@zuzanita1609

@amdornik tiež fešák a nemusel by nič robiť,iba spievať celé dni 😆

@zuzanita1609 o áno, súhlasím 😀

sszuzu8
4. nov 2025

Neviem kto to je 🤷‍♀️ ale najviac príťažlivých považujem pakistancov

really8
autor
4. nov 2025
@marusiao

Sam Heughan , Richard Gere, Robert Redford a Joffrey de Peyrac /Hossein/ 😍

@marusiao kolko mas rokov?😂

anonym_d754fe
4. nov 2025

Akože nie som z neho úplne paf ale ako Bridgerton celkom ušiel 🤭

marusiao
4. nov 2025
@really8

@marusiao kolko mas rokov?😂

@really8 veľa, veľa 😂

amdornik
4. nov 2025
@marusiao

@really8 veľa, veľa 😂

@marusiao 2 x veľa, to je 102 😀

zuzanita1609
4. nov 2025

Ešte taký Christian Bale,Rayen Reynolds,Mads Mikkellsen a už končím, sexi mužov, ktorí sú niečím príťažliví je po svete kopa 😆😜.

pralinka25
4. nov 2025

za mna teda nic. ja nemam speci typ. mne sa lubi kadeco a ani neviem definovat co to spravidla je ale tuto tento chlapik so mnou nic nerobi. no asi som platonicky skor na rockerov a tych "zlych chlapcov" 😀
aby som mu teda nekrivdila vyzera ako sympatak ale pre mna nie sexi. to su u mna dve odlisne veci

lily111
4. nov 2025

Najsexi este aj v spojeni so sexi hlasom Farkasa je Dempsey a nie ze nie🙂 Moja prva platonicka laska

jaga18
4. nov 2025

Za mňa Jason Momoa 🤭

a0
4. nov 2025
@really8

@a0 mne sa paci. Asi z neho nejde uplna drsnost ale za mna sympatak a posobi na mna prijemne.

@really8 ja som femínny typ ženy, takže mňa práve tá maskulinita na mužovi priťahuje. Tento nie je vyslovene škaredý ale ja by som sa naňho bežne asi nepozrela 🙂

denden77
4. nov 2025

hlasujem za Toma Hardyho 😎😁

really8
autor
4. nov 2025
@denden77

hlasujem za Toma Hardyho 😎😁

@denden77 tom hardy tu ma riadnu zakladnu😂 baby ale on ma len 175 cm. Ale teda chapem vas😂

denden77
4. nov 2025
@really8

@denden77 tom hardy tu ma riadnu zakladnu😂 baby ale on ma len 175 cm. Ale teda chapem vas😂

@really8 🤣🤣🤣 pri nom by mi to asi nevadilo 🤣🤣🤣

really8
autor
4. nov 2025
@denden77

@really8 🤣🤣🤣 pri nom by mi to asi nevadilo 🤣🤣🤣

@denden77 po leziacky sa to strati😂

a0
4. nov 2025
@amdornik

u mňa to musí byť úzko spojené s charizmou, s vyžarovaním, preto si vyberám tohto:

@amdornik toto je najsexy chlap 😂 na koncerte vravím môjmu mužovi “prepáč ale ja slintám nad ním” a môj muž “ja tiež” 🤣🤣🤣🤣

amdornik
4. nov 2025
@a0

@amdornik toto je najsexy chlap 😂 na koncerte vravím môjmu mužovi “prepáč ale ja slintám nad ním” a môj muž “ja tiež” 🤣🤣🤣🤣

@a0 ale áno, ja ho zbožňujem ešte od toho jeho útleho telíčka. jednoducho je to tak najobyčajnejší a zároveň jeden z najznámejších ľudí, ktorých poznám... to, že teraz je "vymakaný", iste pomôže imidžu celej kapely ako takej, lebo si ho všimnú aj tí, ktorí neriešia životné príbehy, charizmu, atď... ale len vzhľad. mám napozeraných kopu videí, rozhovorov... je to super človek. aj ľudia v jeho kapele... pokojne by som tu hodila aj fotku toho bradatého gitaristu 😀 sú úžasní všetci. ale DR vyniká, to je jasné...

anonym_87af3b
4. nov 2025

Henri Cavill a Bradley Cooper

rozculena
4. nov 2025

@really8 absolútne nezaujímavý pre mňa

a0
4. nov 2025
@amdornik

@a0 ale áno, ja ho zbožňujem ešte od toho jeho útleho telíčka. jednoducho je to tak najobyčajnejší a zároveň jeden z najznámejších ľudí, ktorých poznám... to, že teraz je "vymakaný", iste pomôže imidžu celej kapely ako takej, lebo si ho všimnú aj tí, ktorí neriešia životné príbehy, charizmu, atď... ale len vzhľad. mám napozeraných kopu videí, rozhovorov... je to super človek. aj ľudia v jeho kapele... pokojne by som tu hodila aj fotku toho bradatého gitaristu 😀 sú úžasní všetci. ale DR vyniká, to je jasné...

@amdornik áno, áno. Z neho ide úplne prirodzene obrovská pokora. Fakt som naňho pozerala ako na svätý obrázok celý koncert 😂. Nie len kvôli telu. Keby som to mala opísať tak v jednoduchosti - on by svietil aj v dave ľudí. V podstate to bola jediná kapela, ktorej som koncert vyslovene chcela vidieť a hlavne zažiť.

anonym_41f8fb
4. nov 2025

JFK Jr

zuzanita1609
4. nov 2025
@really8

@really8 úprimne,pri ňom by mi jeho výška aaabsolútne nevadila 🤭. Pre ten jeho jeho "kukuč" drsňáka ale zároveň takého hanblivého suseda od vedľa.. není to o výške 🤭🤤😆.

euka210
4. nov 2025

@really8 a co ma byt na nom sexi? Moj manzel je krajsi ako tento 😁 Ked uz ideme do minulosti, tak Tom Cruise 40r+ 😁

bielasovicka
4. nov 2025

A kto je ten Hardy? Dajte sem niekto fotku😉

amdornik
4. nov 2025
@a0

@amdornik áno, áno. Z neho ide úplne prirodzene obrovská pokora. Fakt som naňho pozerala ako na svätý obrázok celý koncert 😂. Nie len kvôli telu. Keby som to mala opísať tak v jednoduchosti - on by svietil aj v dave ľudí. V podstate to bola jediná kapela, ktorej som koncert vyslovene chcela vidieť a hlavne zažiť.

@a0 sme na tom rovnako 😀

anonym_ccd854
4. nov 2025

Ja som dnes zistila ze ten moderator co moderuje Riskuj je akoze strasne sexi 😅😅😅

zuzanita1609
4. nov 2025

Dokonca je narodený v znamení Panny,tak už viem, prečo je tu viac krát spomínaný,Tomi Hardy,bude to tým 🤭.

really8
autor
4. nov 2025
@euka210

@really8 a co ma byt na nom sexi? Moj manzel je krajsi ako tento 😁 Ked uz ideme do minulosti, tak Tom Cruise 40r+ 😁

@euka210 ja som ho najsexi muzom nezvolila.

really8
autor
4. nov 2025
@bielasovicka

A kto je ten Hardy? Dajte sem niekto fotku😉

bielasovicka
4. nov 2025
@really8

@really8 aha, toho poznám. Co ja viem, není zlý, ale ani najlepší 🤣. Síce je lepší ako ten Jonathan Bailey.
Ale stal by za hriech 🤭