Kto je vaším favoritom na najsexi muža roka 2025?
Neviem kto to je 🤷♀️ ale najviac príťažlivých považujem pakistancov
Akože nie som z neho úplne paf ale ako Bridgerton celkom ušiel 🤭
Ešte taký Christian Bale,Rayen Reynolds,Mads Mikkellsen a už končím, sexi mužov, ktorí sú niečím príťažliví je po svete kopa 😆😜.
za mna teda nic. ja nemam speci typ. mne sa lubi kadeco a ani neviem definovat co to spravidla je ale tuto tento chlapik so mnou nic nerobi. no asi som platonicky skor na rockerov a tych "zlych chlapcov" 😀
aby som mu teda nekrivdila vyzera ako sympatak ale pre mna nie sexi. to su u mna dve odlisne veci
Najsexi este aj v spojeni so sexi hlasom Farkasa je Dempsey a nie ze nie🙂 Moja prva platonicka laska
Za mňa Jason Momoa 🤭
hlasujem za Toma Hardyho 😎😁
@amdornik toto je najsexy chlap 😂 na koncerte vravím môjmu mužovi “prepáč ale ja slintám nad ním” a môj muž “ja tiež” 🤣🤣🤣🤣
@a0 ale áno, ja ho zbožňujem ešte od toho jeho útleho telíčka. jednoducho je to tak najobyčajnejší a zároveň jeden z najznámejších ľudí, ktorých poznám... to, že teraz je "vymakaný", iste pomôže imidžu celej kapely ako takej, lebo si ho všimnú aj tí, ktorí neriešia životné príbehy, charizmu, atď... ale len vzhľad. mám napozeraných kopu videí, rozhovorov... je to super človek. aj ľudia v jeho kapele... pokojne by som tu hodila aj fotku toho bradatého gitaristu 😀 sú úžasní všetci. ale DR vyniká, to je jasné...
Henri Cavill a Bradley Cooper
@a0 ale áno, ja ho zbožňujem ešte od toho jeho útleho telíčka. jednoducho je to tak najobyčajnejší a zároveň jeden z najznámejších ľudí, ktorých poznám... to, že teraz je "vymakaný", iste pomôže imidžu celej kapely ako takej, lebo si ho všimnú aj tí, ktorí neriešia životné príbehy, charizmu, atď... ale len vzhľad. mám napozeraných kopu videí, rozhovorov... je to super človek. aj ľudia v jeho kapele... pokojne by som tu hodila aj fotku toho bradatého gitaristu 😀 sú úžasní všetci. ale DR vyniká, to je jasné...
@amdornik áno, áno. Z neho ide úplne prirodzene obrovská pokora. Fakt som naňho pozerala ako na svätý obrázok celý koncert 😂. Nie len kvôli telu. Keby som to mala opísať tak v jednoduchosti - on by svietil aj v dave ľudí. V podstate to bola jediná kapela, ktorej som koncert vyslovene chcela vidieť a hlavne zažiť.
JFK Jr
A kto je ten Hardy? Dajte sem niekto fotku😉
@amdornik áno, áno. Z neho ide úplne prirodzene obrovská pokora. Fakt som naňho pozerala ako na svätý obrázok celý koncert 😂. Nie len kvôli telu. Keby som to mala opísať tak v jednoduchosti - on by svietil aj v dave ľudí. V podstate to bola jediná kapela, ktorej som koncert vyslovene chcela vidieť a hlavne zažiť.
@a0 sme na tom rovnako 😀
Ja som dnes zistila ze ten moderator co moderuje Riskuj je akoze strasne sexi 😅😅😅
Dokonca je narodený v znamení Panny,tak už viem, prečo je tu viac krát spomínaný,Tomi Hardy,bude to tým 🤭.
@really8 aha, toho poznám. Co ja viem, není zlý, ale ani najlepší 🤣. Síce je lepší ako ten Jonathan Bailey.
Ale stal by za hriech 🤭

@amdornik tiež fešák a nemusel by nič robiť,iba spievať celé dni 😆
@zuzanita1609 o áno, súhlasím 😀