icon

Kto je vaším favoritom na najsexi muža roka 2025?

really8
4. nov 2025

Jonathan Bailey is named PEOPLE’s 2025 'Sexiest Man Alive.'
Suhlasite? Alebo koho by ste zvolili?

Kto je vaším favoritom na najsexi muža roka 2025?
deny3
Autor odpoveď zmazal
anonym_9a0d92
5. nov 2025
@anonym_d754fe

@anonym_9a0d92 odpadnem, že niekto spomenul aj Damiana 🤭 z neho som tiež paf aj keď mi to objektívne nedáva zmysel lebo si viem predstaviť že veľa žien by povedalo že vyzerá čudne. Ale proste má také črty tváre a nos Júliusa Cézara že to neviem opísať ale páči sa mi to 🤭🤭

@anonym_d754fe cim viac ho sledujem, tym viac mi pride neskutočne sexy, ten úsmev, gesta, och 🙂

zuzanita1609
5. nov 2025

Aj Tom Hardy má gestá mňe sympatické. Bol zachytený na video,kde vychádzal z hotela,či reštaurácie a podal ruku obyčajnemu chlapovi, skôr človek, ktorý len prechádzal,nevedel a prehodil s ním pár slov. To sa mi na ňom páčilo najviac, pritom nemá ani ochranku.

anonym_d754fe
5. nov 2025
@anonym_9a0d92

@anonym_d754fe cim viac ho sledujem, tym viac mi pride neskutočne sexy, ten úsmev, gesta, och 🙂

@anonym_9a0d92 (neverím že to hovorím ale) odkedy nie je v maneskin a prestal sa líčiť tak je to tiež 100 a 1. Ja som to už predtým hovorila že on ako "plátno" je perfektný ale to čo na seba dáva je už horšie

really8
autor
5. nov 2025
@zuzanita1609

Aj Tom Hardy má gestá mňe sympatické. Bol zachytený na video,kde vychádzal z hotela,či reštaurácie a podal ruku obyčajnemu chlapovi, skôr človek, ktorý len prechádzal,nevedel a prehodil s ním pár slov. To sa mi na ňom páčilo najviac, pritom nemá ani ochranku.

@zuzanita1609 ved robil box alebo co nie? Na co mu ochranka?😂

zuzanita1609
5. nov 2025
@really8

@zuzanita1609 ved robil box alebo co nie? Na co mu ochranka?😂

@really8 veď však,ale okolo baby hýkajúce a on príde k pánovi, vypadal byť bez domova a on s ním pokecá len tak,ako v supermarkete 😁. Keby som bola ja na jeho mieste,toho pána,ja ho normálne obijmem a celý mesiac mám vysmiaty 🤭😆.

anonym_dca694
5. nov 2025

Paul Hollywood...nie je herec, ale strašne je sympatický

lenusik26
5. nov 2025
@rozculena

@lenusik26 Mr. Plankton?
Tiež by som lovila v týchto vodách....Od kedy som padla do králičej diery,tak ma biely muži už nejako neoslovujú 😂

@rozculena áno mr.plankton😂

qrstxyz
5. nov 2025

@really8 nič moc, na ulici stretnem denne niekoľko oveľa atraktívnejších mužov. Neviem, či iba ja som divná, ale poväčšine mi tieto celebrity vôbec nepripadajú ako sexi muži, strašne veľa ich je zženštilých.

anonym_ccedab
5. nov 2025

Ján Koleník , Adam Bardy , sú neskutočne charizmatickí strčia do vrecka všetkých .

majaon
5. nov 2025
@amdornik

u mňa to musí byť úzko spojené s charizmou, s vyžarovaním, preto si vyberám tohto:

@amdornik ty si moja krvná skupina 😉 ja tohto človeka milujem nielen ako speváka,sexi chlapa,ale ako osobnosť

nyusika
5. nov 2025

Brad Pitt a David Beckham sú sexi
A spevák z Imagine Dragons

nyusika
5. nov 2025
@anonym_ccedab

Ján Koleník , Adam Bardy , sú neskutočne charizmatickí strčia do vrecka všetkých .

@anonym_ccedab Adam Bardy je, podľa mňa, uuuuuplne antikoncepčný.
Asexualny

amdornik
5. nov 2025
@majaon

@amdornik ty si moja krvná skupina 😉 ja tohto človeka milujem nielen ako speváka,sexi chlapa,ale ako osobnosť

@majaon och. a čo skladba, to hit 😍

guiseppinka
5. nov 2025

Za mna Gabriel Macht z kravatakov. To sa normalne rozplyvam🥰🥰🥰 a inak padam z par chlapov na kolena, ale mena tu nemozem napisat😂😂

anonym_737b02
5. nov 2025
@euka210

@really8 a co ma byt na nom sexi? Moj manzel je krajsi ako tento 😁 Ked uz ideme do minulosti, tak Tom Cruise 40r+ 😁

@euka210 Chcela by ho vidiet.

really8
autor
5. nov 2025
@nyusika

Brad Pitt a David Beckham sú sexi
A spevák z Imagine Dragons

@nyusika sir david beckham🤤

nyusika
5. nov 2025
@really8

@nyusika sir david beckham🤤

@really8 aaaaano 😍😍😍
Mne sa veľmi páči aj Victoria, krásny pár sú

really8
autor
5. nov 2025
@nyusika

@really8 aaaaano 😍😍😍
Mne sa veľmi páči aj Victoria, krásny pár sú

@nyusika ano suhlasim. Aj taka porobena sa mi lubi. Aj ked teda nie vsetko vyslo. Aj oba dokumenty super

khirali
5. nov 2025

Jason statham aaale bez vlasov , Robert downey junior, Ryan reynolds, Gerard Butler, Christian bale , Mel Gibson a za mňa dokonca v minulých časoch aj Schwarzenegger a Stallone a ešte Jensen Ackles

nyusika
5. nov 2025
@really8

@nyusika ano suhlasim. Aj taka porobena sa mi lubi. Aj ked teda nie vsetko vyslo. Aj oba dokumenty super

@really8 mne sú sympatickí vystupovaním, správaním... Vtedy absolútne neriešim prioritne vzhľad.
Ona ako žena sa mi ani nejak veľmi v tvári nepáči. Páči sa mi, aká je extra štíhla, páči sa mi jej štýl obliekania, že sú ako rodina súdržna. Aj keď bol asi veľakrát dôvod na krízu. A možno ich aj mali, ale vyriešili si to doma

zuzana76
5. nov 2025

Nepaci sa mi, aj mne sa najviac paci moj muz, a ked uz tak Alain Delon a turci sa mi pacia ako Murat Yildirim, taliani Kim Rossi stuart

oneinamillion
5. nov 2025

Tento nie. Cavill, Ryan Reynolds, Dan Reynolds.

ada90
5. nov 2025

Mamoa 😍

miui
5. nov 2025
@really8

@really8 Tom Elis

anonym_3027f2
Autor odpoveď zmazal
anonym_3027f2
5. nov 2025

Za mna uplne naj Luke Evans, Alexander Skarsgard a Aaron Eckhart

mischelag
5. nov 2025

Ja by som si vybrala Davida Beckhama, za mlada pre mna nic moc, no cim je starsi, tym je viac sexi 😀

anonym_f749a2
5. nov 2025
@tim23

@zuzanita1609 škoda že je zadaný 😁

@tim23 partnera má muža, možno aj preto vyhral 😀

pokojvdusi9
5. nov 2025

@really8 Pre mna takyto typ