Kto je vaším favoritom na najsexi muža roka 2025?
@anonym_9a0d92 odpadnem, že niekto spomenul aj Damiana 🤭 z neho som tiež paf aj keď mi to objektívne nedáva zmysel lebo si viem predstaviť že veľa žien by povedalo že vyzerá čudne. Ale proste má také črty tváre a nos Júliusa Cézara že to neviem opísať ale páči sa mi to 🤭🤭
@anonym_d754fe cim viac ho sledujem, tym viac mi pride neskutočne sexy, ten úsmev, gesta, och 🙂
Aj Tom Hardy má gestá mňe sympatické. Bol zachytený na video,kde vychádzal z hotela,či reštaurácie a podal ruku obyčajnemu chlapovi, skôr človek, ktorý len prechádzal,nevedel a prehodil s ním pár slov. To sa mi na ňom páčilo najviac, pritom nemá ani ochranku.
@anonym_d754fe cim viac ho sledujem, tym viac mi pride neskutočne sexy, ten úsmev, gesta, och 🙂
@anonym_9a0d92 (neverím že to hovorím ale) odkedy nie je v maneskin a prestal sa líčiť tak je to tiež 100 a 1. Ja som to už predtým hovorila že on ako "plátno" je perfektný ale to čo na seba dáva je už horšie
Aj Tom Hardy má gestá mňe sympatické. Bol zachytený na video,kde vychádzal z hotela,či reštaurácie a podal ruku obyčajnemu chlapovi, skôr človek, ktorý len prechádzal,nevedel a prehodil s ním pár slov. To sa mi na ňom páčilo najviac, pritom nemá ani ochranku.
@zuzanita1609 ved robil box alebo co nie? Na co mu ochranka?😂
@zuzanita1609 ved robil box alebo co nie? Na co mu ochranka?😂
@really8 veď však,ale okolo baby hýkajúce a on príde k pánovi, vypadal byť bez domova a on s ním pokecá len tak,ako v supermarkete 😁. Keby som bola ja na jeho mieste,toho pána,ja ho normálne obijmem a celý mesiac mám vysmiaty 🤭😆.
Paul Hollywood...nie je herec, ale strašne je sympatický
Ján Koleník , Adam Bardy , sú neskutočne charizmatickí strčia do vrecka všetkých .
Brad Pitt a David Beckham sú sexi
A spevák z Imagine Dragons
Ján Koleník , Adam Bardy , sú neskutočne charizmatickí strčia do vrecka všetkých .
@anonym_ccedab Adam Bardy je, podľa mňa, uuuuuplne antikoncepčný.
Asexualny
Za mna Gabriel Macht z kravatakov. To sa normalne rozplyvam🥰🥰🥰 a inak padam z par chlapov na kolena, ale mena tu nemozem napisat😂😂
Jason statham aaale bez vlasov , Robert downey junior, Ryan reynolds, Gerard Butler, Christian bale , Mel Gibson a za mňa dokonca v minulých časoch aj Schwarzenegger a Stallone a ešte Jensen Ackles
@nyusika ano suhlasim. Aj taka porobena sa mi lubi. Aj ked teda nie vsetko vyslo. Aj oba dokumenty super
@really8 mne sú sympatickí vystupovaním, správaním... Vtedy absolútne neriešim prioritne vzhľad.
Ona ako žena sa mi ani nejak veľmi v tvári nepáči. Páči sa mi, aká je extra štíhla, páči sa mi jej štýl obliekania, že sú ako rodina súdržna. Aj keď bol asi veľakrát dôvod na krízu. A možno ich aj mali, ale vyriešili si to doma
Nepaci sa mi, aj mne sa najviac paci moj muz, a ked uz tak Alain Delon a turci sa mi pacia ako Murat Yildirim, taliani Kim Rossi stuart
Tento nie. Cavill, Ryan Reynolds, Dan Reynolds.
Za mna uplne naj Luke Evans, Alexander Skarsgard a Aaron Eckhart
Ja by som si vybrala Davida Beckhama, za mlada pre mna nic moc, no cim je starsi, tym je viac sexi 😀
@zuzanita1609 škoda že je zadaný 😁
@tim23 partnera má muža, možno aj preto vyhral 😀
@really8 Pre mna takyto typ