Kto je vaším favoritom na najsexi muža roka 2025?
@really8 Pre mna takyto typ
@pokojvdusi9 aj plesati muzi maju nadej😂
A co taky Michelle Moronne 😉
@really8 titusz tobisz
U mňa je to KAŽDÝ rok Pedro Pascal 🤩🤩
@lenusik26 Mr. Plankton?
Tiež by som lovila v týchto vodách....Od kedy som padla do králičej diery,tak ma biely muži už nejako neoslovujú 😂
@rozculena pridávam sa do klubu 😊 odkedy som videla svoju prvú kdramu, už ma "biely muž" nepriťahuje 😂
Mne sa paci Lee Min Ho, V z BTS, Hyun Bin, Lee Dong Wook, alebo Bangchan z Stray Kids 😊
U mňa je to KAŽDÝ rok Pedro Pascal 🤩🤩
@barbara9456 fuuuu tak to ano.❤️❤️
Obyčajný muž žiadna väčšie vyžarovanie. Podobne ako jeho boyfriend
@pokojvdusi9 aj plesati muzi maju nadej😂
@really8 Aspon vlasy nemas na vankusi 😉
Mne sa paci jensen ackles 🤩
Aj Robert Downey Jr. Len škoda že je taký krpaty. A Ian Somerhalder ma tiež niečo do seba .
Za mňa David Beckham aj keď bol mladý a aj teraz v 50ke…4ever & ever 😀
@really8 skoro vsetci v tomto seriali su uplne ze krasni
@really8 PewDiePie ma tiez charizmu, a okrem neho ma vzdy dostanu svojim vystupovani ludkovia ako Drew Gooden, JackSepticEye, Ryan George.
@really8 a moja najsexy politicka stvorka, Trevor Noah, Josh Johnson, John Oliver a Seth Meyers. kimmel tiez teraz dobre vyzera ale casto ma serie,
a stephen colbert je podobny typ vyzorovo ako John Oliver, ale Oliverov styl viac zeriem
@really8 Kevin Costner❤️
A teraz toto. (Dali naozaj hlupe fotky)
@really8 Ale on je cool pozeravam sipky.
Ja mozem aj Guardiolu
@really8 Ale on je cool pozeravam sipky.
Ja mozem aj Guardiolu
@pokojvdusi9 no jasne. Dalsia hola hlava😂
@pokojvdusi9 no jasne. Dalsia hola hlava😂
@really8 @pokojvdusi9 Guardiola je jeden z tych na zaklade ktorych bol napisany Ted Lasso....milujem Teda, a vsetkych v tom seriali. celkom sexy su v nom Roy (Brett Goldstein), alebo Sam, Dani Rojas, aj na coacha Bearda mam slabost, a dalsi...
ale Guardiola ma nielen krasnu tvar ale hlavne to, ze jeho pristup inspiroval postavu Teda
a celu pointu serialu je..... proste DOKONALY CHLAP ❤
je homosexual, takže nic nebude
@karolinakr to je aj ricky martin a trapi nas to?😂 v nasich snoch je rozhodne hetero😂😂😂

Za mňa aj tento 😉