Kto má doma väčší gýč?
Dobrý večer prajem.
Kto má doma väčšiu zbierku? 😂

Ako prvé ma napadlo, že by sa mi na tom nechcelo utierať prach
nastuduj si, co je to gyc
@breznica hóme a lóve 😂😂
A nech sa páči. Pochváľte sa vašimi ulovenými obrázkami. 😄
@viestta presne tak. Gýč môže byť kľudne aj abstraktný.
ale to, ze niekto zbiera kozmetiku, predsa nie je gyc, nauc sa co je to gyc a potom pis na verejne fora
@liz_lemon prosím ťa, pošli mi tvoju stienku plnú prídavných plastových poličiek pripevnených na stenu prísavkami. Najlepšie jednu na druhej, ako tu vyššie na obrázku. ❤️
Ja neznášam ako menia tie názvy diskusii... Véd hádam zakladať témy ma vlastný úsudok. Ale panie tvorstva a adminky asi vedia lepšie.... 🤦♀️
@lolazmola to sa mi len zdá? Alebo je názov témy opäť pôvodný? 😄
Ak sa pôvodný názov volal "kto má doma väčší gýč" tak sa ani nečudujem že sa názov zmenil.. gýč je totiž niečo čo sa chce tváriť ako umenie a pritom je to škaredý brak.. čiže kozmetika v poličkách nie je gýč, ale proste nejaká forma zberacstva, môže to spadať aj pod ocd..
Čo sa týka gýču tak sa u mňa určite niečo nájde, napr. keramická sova, mám rada také Harry potterovske hlúposticky a niekedy mám dojem že žijeme v brlohu... 😅 ale teda taku zbierku kozmetiky určite nemám..
A vieš že aj tie sampony majú datum spotreby?
@lolazmola mne minule zmenili tak ze to malo úplne iný význam ako som ja chcela
@viestta pre teba. Jedno TURBO "love" 😄
Dobrá téma 🙈😂
Na foto tej kuchyne mňa viac ako kečup ruší samotná kuchyňa 😁😁😱
Nam este na strednej vysvetlovala ucitelka, ze jeden sadrovy trpaslik v predzahradke je gyc. Ale ked ich je 10, je to zbierka🤣🤣🤣
to, co mas v kupelni gyc nie je.

a túto má kto?, lebo ja nie som zberateľ...