icon

Kto má doma väčší gýč?

24. mar 2021

Dobrý večer prajem.
Kto má doma väčšiu zbierku? 😂

Kto má doma väčší gýč?
Strana
z2
elizabet173
24. mar 2021

@belllinka vytetované? Tak s tým som sa ešte nestretla, našťastie. A doma sa žerú....tak ako v tej téma, ktorá tu včera pribudla. Žijeme si svoj sen a o pár riadkov, že ju vulgárne tituluje a sem tam jej jednu utrie....

belllinka
24. mar 2021

@viestta stojate lampase a LOVE prave teraz na ploche 😬

viestta
Odpoveď bola odstránená
ivkasolteska
24. mar 2021

Tak toto je naozaj diagnoza.A co sa gycu tyka,je to podla mna vec vkusu.Mam doma biely lampas,aj krbovu rimsu a vobec mi to nepripada gycove.Zato zlte kreslo v kazdej druhej obyvacke ano. . .

oli18
24. mar 2021

@benit mne na zakladnej

oli18
24. mar 2021

Vsetky dekorky z Pepca, Kik, Jysk...a inych cinskych obchofov su gyce.

aver01
24. mar 2021

Weird Flex

evaachesa
24. mar 2021

Pre mňa sú nepochopiteľní a gýčoví tí škriatkovia bez očí, len nosy im trčia spod čiapky...a najlepšie nech majú aspoň meter, nech človek infarkt chytí 😱😀 už som sa tak zľakla jedného v obchode 🤭

tetaandulkova
25. mar 2021

Pre mňa sú gýčové domové predzáhradky, ktoré by aj boli krásne nebyť tam tých umelých trpaslíkov, bocianov, všelijakých keramických zvieratiek 😀 Ako malá som si myslela že paňou gýčov je moja babka, ktorá si dávala zarámovať ako obraz na stenu kadejaké ženy, čo vystrihla z prednej strany nejakého ruského dezertu 😂 😂 😂 Vycapila ich na stenu s fotkami nás vnúčat. Stále som sa jej ako malá pýtala kto to je, vraj že " Nikto" :D zo začiatku som si fakt myslela že nejaké moje stratené sesternice 😂

unicornlady
25. mar 2021

Chvíľu som myslela, že téma bude o včerajšej Bez servítky, kde dotyčná osoba mala doma všetko na štýl "mojsejovci", stále sa chválila, že čo všetko má a ako jej nemá čo kto vravieť do toho (hlavne, že ona všetko kritizovala)

zarrinka
25. mar 2021

Za mňa je top gýč LED pásy hrajúce všetkými farbami a hlavne mať ich všade a veľa.... 😱

slavomira1980
Autor odpoveď zmazal
83lenka83
25. mar 2021

Pre mňa sú gyče nálepky na stene, obrazy tlačené, ktoré sa tvária ako umenie, papierové lampy , plastové kvetinače a umelé kvety, samozrejme tie dekorácie home sweet home a podobne 😀

judar
25. mar 2021

Jaa nechapem ako moze niekto takto zapratat kupelnu ze z kazdeho produktu x variet :D a este kazdy jeden odkusat...a este viac blbe mi pride ako niekto predava pouzitu kozmetiku s popisom trochu minute ci polka tuby atd na bazaroch aj ako balicky, predavat to po 5-10€ a este vacsi hlupaci to idu kupovat este ktomu casto aj po zaruke...ja by som sa bala :D ale pride mi divne ze si niekto da na papulu pouzity ruz z druhej ruky ktomu s moznym gratisom v podobe herpesoveho virusu atd

ivanka12311
25. mar 2021

Neviem čo je na tom gýčové 🤦 skôr ide o diagnózu...predrbeš všetky peniaze na drogériu...ale drogérie sú šťastné že našli takých ako ty lebo majú z teba dobrý biznis 😃🙏 všetky tie výrobky majú dátum exspirácie

stanulienkat
25. mar 2021

Hrozne. To je naozaj,alebo z netu? Taky bordel by som doma nezniesla. Ako od chorej babky zberačky. A pritom krasne by som vedela vyuzit ten priestor. Ako v starej pivnici to je.

merlinja
25. mar 2021

a tak lóve nemusia byť gýč... :o)

danka808
25. mar 2021

Zasnem nad tym, co dokazu ludia 😲

liz_lemon
25. mar 2021

rada by som, ale kedze nemam ziadne plastove policky, (dokonca ani nijake ine) v kupelni, nemam ti co poslat mily anonym😂

zirafienka
25. mar 2021

@slavomira1980 ..."Za mna je gyc tak 90% toho co vidim na koniku"...100% pravda, toto si presne trafila👍👍👍 a ešte keď tu vidím jednu starú korčuľu, ako sa chodí pretŕčať, a laiky len tak lietajú, všetky nad ňou híkajú, otras. No veď jasné, na inej stránke by neuspela. Má fanúšikov, čo ju žerú, ale mne pripadá ako psychicky narušená.

mirage
25. mar 2021

@unicornlady ta cast s tou damou, co ma 45, vyzera na 55, brucho a sunky jej trcali v obtiahnutych satach, umele riasy, a ten dom.. Pobavili sme sa na tom.. A ze jej vsetci zavidia, a nevazia si tu cest, ze u nej doma sedia.. ha ha ha.

zuzki1
25. mar 2021

To je u Teba doma ?

slavomira1980
Autor odpoveď zmazal
rooberta
25. mar 2021

Kedze sme na mamickovskej stranke, tak skusim tak odvazne - kozusinka na strieske kocika je podla mna nehorazny gyc, ktory sprizni aj ten najkrajsi a najkvalitnejsi kocik 🙊

oli18
27. mar 2021

@slavomira1980 ked som si zriadila profil na FB a pozrela par znamych, ktori ho maju verejny, zaludok sa mi dvihal pri komentaroch, ako jedna druhu chvali, Nemam dovod napisat 120 kilovej spoluziacku na dochodku, ktora sa tam vycapi s poharom vina v ruke, aka je pekna, ked si to nemyslim. Ani keby bola stihla, by som jej to nenapisala, lebo v starobe uz malokto je pekny. Alebo dcera matke napise, ze ju lubi a pritom jej to moze povedat osobne. Skratka, pokrytecke. Rovnako tu sa kritika povazuje za zavist. Radsej falosna chvala, lebo strach nedovoli vyjadrit opacny nazor, ako ma dav. A potom zvozit jednu, dve, ktore mali odvahu opacny nazor napisat.

Strana
z2