Kto má doma väčší gýč?
Dobrý večer prajem.
Kto má doma väčšiu zbierku? 😂

Tak toto je naozaj diagnoza.A co sa gycu tyka,je to podla mna vec vkusu.Mam doma biely lampas,aj krbovu rimsu a vobec mi to nepripada gycove.Zato zlte kreslo v kazdej druhej obyvacke ano. . .
Vsetky dekorky z Pepca, Kik, Jysk...a inych cinskych obchofov su gyce.
Weird Flex
Pre mňa sú nepochopiteľní a gýčoví tí škriatkovia bez očí, len nosy im trčia spod čiapky...a najlepšie nech majú aspoň meter, nech človek infarkt chytí 😱😀 už som sa tak zľakla jedného v obchode 🤭
Pre mňa sú gýčové domové predzáhradky, ktoré by aj boli krásne nebyť tam tých umelých trpaslíkov, bocianov, všelijakých keramických zvieratiek 😀 Ako malá som si myslela že paňou gýčov je moja babka, ktorá si dávala zarámovať ako obraz na stenu kadejaké ženy, čo vystrihla z prednej strany nejakého ruského dezertu 😂 😂 😂 Vycapila ich na stenu s fotkami nás vnúčat. Stále som sa jej ako malá pýtala kto to je, vraj že " Nikto" :D zo začiatku som si fakt myslela že nejaké moje stratené sesternice 😂
Chvíľu som myslela, že téma bude o včerajšej Bez servítky, kde dotyčná osoba mala doma všetko na štýl "mojsejovci", stále sa chválila, že čo všetko má a ako jej nemá čo kto vravieť do toho (hlavne, že ona všetko kritizovala)
Za mňa je top gýč LED pásy hrajúce všetkými farbami a hlavne mať ich všade a veľa.... 😱
Pre mňa sú gyče nálepky na stene, obrazy tlačené, ktoré sa tvária ako umenie, papierové lampy , plastové kvetinače a umelé kvety, samozrejme tie dekorácie home sweet home a podobne 😀
Jaa nechapem ako moze niekto takto zapratat kupelnu ze z kazdeho produktu x variet :D a este kazdy jeden odkusat...a este viac blbe mi pride ako niekto predava pouzitu kozmetiku s popisom trochu minute ci polka tuby atd na bazaroch aj ako balicky, predavat to po 5-10€ a este vacsi hlupaci to idu kupovat este ktomu casto aj po zaruke...ja by som sa bala :D ale pride mi divne ze si niekto da na papulu pouzity ruz z druhej ruky ktomu s moznym gratisom v podobe herpesoveho virusu atd
Neviem čo je na tom gýčové 🤦 skôr ide o diagnózu...predrbeš všetky peniaze na drogériu...ale drogérie sú šťastné že našli takých ako ty lebo majú z teba dobrý biznis 😃🙏 všetky tie výrobky majú dátum exspirácie
Hrozne. To je naozaj,alebo z netu? Taky bordel by som doma nezniesla. Ako od chorej babky zberačky. A pritom krasne by som vedela vyuzit ten priestor. Ako v starej pivnici to je.
a tak lóve nemusia byť gýč... :o)
Zasnem nad tym, co dokazu ludia 😲
rada by som, ale kedze nemam ziadne plastove policky, (dokonca ani nijake ine) v kupelni, nemam ti co poslat mily anonym😂
@slavomira1980 ..."Za mna je gyc tak 90% toho co vidim na koniku"...100% pravda, toto si presne trafila👍👍👍 a ešte keď tu vidím jednu starú korčuľu, ako sa chodí pretŕčať, a laiky len tak lietajú, všetky nad ňou híkajú, otras. No veď jasné, na inej stránke by neuspela. Má fanúšikov, čo ju žerú, ale mne pripadá ako psychicky narušená.
@unicornlady ta cast s tou damou, co ma 45, vyzera na 55, brucho a sunky jej trcali v obtiahnutych satach, umele riasy, a ten dom.. Pobavili sme sa na tom.. A ze jej vsetci zavidia, a nevazia si tu cest, ze u nej doma sedia.. ha ha ha.
To je u Teba doma ?
Kedze sme na mamickovskej stranke, tak skusim tak odvazne - kozusinka na strieske kocika je podla mna nehorazny gyc, ktory sprizni aj ten najkrajsi a najkvalitnejsi kocik 🙊
@slavomira1980 ked som si zriadila profil na FB a pozrela par znamych, ktori ho maju verejny, zaludok sa mi dvihal pri komentaroch, ako jedna druhu chvali, Nemam dovod napisat 120 kilovej spoluziacku na dochodku, ktora sa tam vycapi s poharom vina v ruke, aka je pekna, ked si to nemyslim. Ani keby bola stihla, by som jej to nenapisala, lebo v starobe uz malokto je pekny. Alebo dcera matke napise, ze ju lubi a pritom jej to moze povedat osobne. Skratka, pokrytecke. Rovnako tu sa kritika povazuje za zavist. Radsej falosna chvala, lebo strach nedovoli vyjadrit opacny nazor, ako ma dav. A potom zvozit jednu, dve, ktore mali odvahu opacny nazor napisat.

@belllinka vytetované? Tak s tým som sa ešte nestretla, našťastie. A doma sa žerú....tak ako v tej téma, ktorá tu včera pribudla. Žijeme si svoj sen a o pár riadkov, že ju vulgárne tituluje a sem tam jej jednu utrie....