Kto mi pomôže vysvetliť tento hrozný sen?
20. mar 2013
poradi niekto,.?asi pred 4dnami som mala hrozni sen,strasidelni-- stale na ten sen mylim, a strasi ma.. Mam 4rocnu dcerku.. videla som ju utopenu vo vani plnej vody, lezala tam v satach a ked som ju vybrala von, bola naha a mensia ako ked mala 2r,, A vtom dome bola v kazdej izbe vana s vodou.vtom case som bola v druhej izbe s cudzim muzom.. co realne sa to stat nemoze..divne je to, ze vtej izbe kde som nasla moju malu spal moj otec a o nicom nevedel..kto mi pomoze vysvetlit tento sen??
Ja som ak vytiahla moju malu z vane,moment.som sa zobudila a zobrala som moju na ruky..ona kludne spinkala...
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

@sedem7 mozog sa snaží si v noci poskladať informácie z dňa a prekladá aj myšlienky z podvedomia z jedného šuflíka do iného. Každý máme v podvedomí strach ktorý potláčame. V správach ide jedna strach vyvolávajúci informácia za druhou. Sú to potlačené myšlienky ktoré neboli spracované. Nie je to predzesť budúcnosti a ani minulosti. Je to zmiešanina všelijakých myšlienok ktoré sa premietnu do hrozného výjavu s milovanou osobou. Viac takých snov ma človek keď má ťažké obdobie alebo prežíva strach. Mne sa ako malému snívalo že na nás Američania zhodili atómovú bombu . Komu sa teraz o tom bude snívať? Vtedy to bol strašiak doby. Neboj sa. Tvoj mozog sa zbavil zlej myšlienky a vybral ju z podvedomia do vedomia.