icon

Kto mi volal zo Spojeného kráľovstva?

9. júl 2024

Ahoj dnes mi volalo číslo predvolba +44 až 2 krát... netuším kto to môže byt

janai1
9. júl 2024

Dik za info.

stanulienkat
9. júl 2024

Ani ja netusim....

macatt
9. júl 2024

Aj mne volávajú, netreba zdvíhať☝️

iwesska
9. júl 2024

Podla mna ta zhanal princ William🤷‍♀️

sevrin
9. júl 2024

@iwesska možno aj Alžbeta zo záhrobia. Človek nikdy nevie v dnešnej dobe.

maranco
9. júl 2024

Máš zabudnutý účet na burze, kde si zarobila bitcoiny a "pomôžu" ti ich vybrať. Alebo ponúkajú výhodne investovať s vysokým zárobkom. Ty si tá vyvolená ktorej prezradia tajomstvo lukratívneho pasívneho zárobku a už nikdy nebudeš musieť pracovať.
Výsledok bude, že ťa okradnú.

niekto2hy
9. júl 2024

Mozno ti volal pribuzny z UK.

minesasubu
9. júl 2024

Podvod, ak tam nikoho nemáš kto tam žije

ekira1
9. júl 2024

Nikto, koho by si poznala. Pomohla som?

bmolko
9. júl 2024

Princ William to bude.....

masinka
9. júl 2024

Moje dieta ma mobil a cislo nan mame len my rodicia a aj tak jej volaju a pisu kadejaki exoti, naposledy cislo kdesi z Indie. Tak rovno ich blokuje a to by som poradila aj tebe.

nikiki29
5. apr 2025

Ahojte, máte skúsenosť? Kedy ich to prestane baviť? 👿

maranco
5. apr 2025

@nikiki29 tak zodvihni, pokecaj, urob sa jednoduchou a naťahuj ich a keď zistia že s teba nič nezarobia už nebudú volať

ponúknu ti "výhodne" investovať, alebo máš zabudnutý účet s kryptomenami a "pomôžu" ti z neho vybrať peniaze

autor
5. apr 2025

@nikiki29 manželovi včera to isté 4x spojené kráľovstvo a 1 Lotyšsko a 3 x new york

luciabajka
6. apr 2025

@nikiki29 manželovi vcera to iste cely deň, čislo blokol a volalo ďalšie, dnes už zase to pokračuje

nikiki29
6. apr 2025

@maranco keď ja sa tak nerada vykecávam 🙄 strata času, otravní sú…
@luciabajka presne aj u mňa tak, zablokujem jedno, volá druhé, tretie, štvrté… aj dnes už začali. Namiesto zrušenia hovoru, nechávam zvoniť. Pekne otravné 🙄

maranco
6. apr 2025

@nikiki29 môžeš zodvihnúť, vypnúť mikrofón nech ťa nepočujú a nech im beží čas, hovor platia oni 🙂

nikiki29
6. apr 2025

@maranco to je dobrý nápad 😁

macatt
6. apr 2025

@maranco ja som omylom zdvihla a tam ide záznam v AJ.. niekde som zachytila, že aj to zdvihnutie spoplatňujú, že volajú ako keby na účet volaného, mne sa to nestalo, alebo som si nevšimla, ale radšej nezdvihať..

maranco
6. apr 2025

@macatt zdvihnutie sa nespoplatňuje, spoplatnené je keď voláš nazad, niektorý z audiotextových čísiel len prezváňajú a volaním nazad dostanú časť z platby za hovor