Kto neplatí za lieky?
Došlo mi mailom a celkom ma zaujíma,či je to pravda 😠
Šok v lekárni, informujte VŠETKYCH !!!!!
Do minulého týždňa som to netušil, ale Rómovia nemusia platiť za lieky.
Bol som v lekárni kúpiť deťom kvapky na kašeľ a do nosa atď.
Predo mnou boli ONI, vybrali si lieky a ... potom vytiahli papier zo sociálky,
... lekárnička ho potvrdila a odišli.
Pýtal som sa, čo to bolo a ona mi povedala, že sú sociálne slabí,
tak im štát platí lieky.
Skoro to so mnou seklo, zaplatil som 20 EURO a naštvaný išiel domov.
Pracujem, platím SP, ZP, dane - a to všetko na nich a im podobným.
PROSÍM, ZDIEĽAJTE TO ĎALEJ, S TÝM UŽ SA MUSÍ NIEČO UROBIŤ!
tak to riadna blbost, bolo to z ciech prerobene, aj ja som sa pred casom k tomu dostala... som zdravotnik a viem, ze to u nás na 100% tak nie je. aj ked si myslím, ze ludia v hmotnej nudzi by mohli mat hradene lieky , ktore surne potrebuju, nemyslim len Romov, vsetkých v hmotenj nudzi... v tom clánku to opisuju, akoby si nakupili volnopredajne a neplatili nic..
Nepáči sa mi take zbytocné poštvávanie ludi voči Romom
... každý naozaj vie o čom píše, ale práca nie je pre všetkých ľudí a nie je to o tom či niekto chce alebo nechce ... Všetci sú ľudia, či je biely, čierny,žltý ... možno zmeníš názor raz ak sa ocitneš v takej situácii ... medzi všetkými sa nájdu aj takí aj onakí ... zamysli sa nad sebou, aj tebe sa to môže stať a potom čo budeš hovoriť? Stačí ak by si mal nejaký zdravotný problém pre ktorý objektívne nebudeš môcť vykonávať nejaké zamestnanie a naozaj si nenájdeš vhodnú prácu lebo ak by si bol v tom rozhraní so značnými problémami ale nebudeš spĺňať na tzv. invaliditu tak potom čo? Sú miesta kde výhradne len zdravých a pokiaľ by si aj niečo vhodné našiel tak berú len s posúdením invalidity nad 40%. Neprajem to nikomu a potom by som rád čítal tvoj názor. Nie je dosť práce a nebuď naivný naša spoločnosť je taká že pokiaľ bude na pozíciu prihlásený jeden biely a 40 Rómov ... koho asi zoberú? Niekedy by si sa mohol aj od Rómov učiť, takže neber to všetko len tak na ľahkú váhu ... a ešte len malá poznámočka .. nie som Róm, ale mám aj medzi nimi výborných priateľov

Dnes bolo vyjadrenie v jednom denniku,ze to nie je pravda. Ide len o vymysel nejakych ludi.