icon

Kto neznáša vodu a aquaparky?

5. júl 2023

Leto a k nemu neodmyslitelne patri bazen, kupaliska, atd.
Ja som typ, ktory toto fakt nemusi.
Vsade naokolo vsetci idu k vode, tobogany, aquaparky, ja si radsej polezim na lehatku a chodim tam iba kvoli synovi. Vo vode vsak byva sam alebo s tatom, obcas idem aj ja aby sa nepovedalo.
Ale Proste mna to vobec nelaka, aj ked som to uz xkrat skusala a bola vo vode, nie je to pre mna typ relaxu.
Viem ze riesim hluposti, no len ma zaujima, ci to mate niektora podobne, lebo v mojom okoli sa idu vsetci zblaznit za vodou, bazenmi, relaxom.
Dokonca doma mame bazen, tento rok som v nom vobec nebola, vobec ma to nelaka… 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Strana
z2
limoncino
5. júl 2023

@ndrag presne ako ja 😁

reisi
6. júl 2023

@otazka1 mam to rovnako.🤣 Kupem sa v mori a v nasom bazene. Nikto na svete by ma nedostal na kupalisko. Na dovolenke nech som kdekolvek nikdy nevojdem do bazena. Deti do bazena mozu ist len obmedzene, nakoniec vekom pochopili, ze na dovolenke sa kupe v mori a v bazene doma, snad nebudeme cestovat pol zemegule kvoli bazenom.🙊🙈🙉

autor
6. júl 2023

@ndrag
@elizabet173
@reisi baby, ale ja sa ani v nasom bazene nekupem 😄😄😄
Mna to proste vobec nelaka, sa tam macat. Na schladenie si dam radsej zmrzku, melon, alebo nejaky drink.

@babulkomale mne dovolenka pri mori nevadi, to mam rada, ale lezat na lehatku prosim. Do mora si akurat nihx omocim, max po pas tam vojdem.

@taminka1986 Ja tiez zimu nemam rada, ale leto milujem. No voda ma nelaka. Schladim sa nanukom, zmrzkou, ladovym drinkom, melonom.. to mi staci.
@magduska2 moj syn he zase vodny zivel. Stale v bazene. Ja radsej na lehatku, na slnku sice vydrzim max hodinu ale nie som zas taka ze by som ho neznasala.

h2
6. júl 2023

Ja presne naopak, milujem vodu, neznášam ležanie na lehátku na slnku, cítila by som sa, ako grilované kura. Keď idem k vode, som 99% času vo vode. Keď z tej vody vyjdem, môžem ísť domov.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2