Kto objednáva cez aliexpress?
Ahoj,objednavate niekto z tejto stranky? http://www.aliexpress.com/category/200004195/je...
baby objednala som dnes v dolaroch kolko mi staihne ? zabudla som zmenit na e. diky
@timea273 vsak ked si platila muselo ti to hned prepocitat na eu. zistis si to na internetebankingu,alebo prehod aliexpres stranku do eu a klikni si natu vec co si platila a hned ti ukaze kolko to stoji v eu
Pozrela som este ma to vyšlo trocha lacnejšie
Ak máte problémy súvisiace s nákupom cez Ali odporúčam pridať sa na FB do skupiny "Skúsenosti s nákupom na aliexpress.com" tam nájdete odpovede na najčastejšie otázky + reálne fotky niektorých vecí, ktoré sa na stránke dajú kúpiť a takisto pridávať svoje postrehy, fotky a skúsenosti 🙂
ahojte baby, chcela by som sa opytat, ake je postovne, ked si chcem objednať cez aliexpres?
@miska25 pri každom tovare to je napísané
@janinka007 ďakujem 🙂
Babenky a nemôže sa stať,že by zneužili nejako číslo karty ☹
ahojte, ako sedia prosím vás detské veľkosti, treba o číslo vačšie ? a pre dospelých? chcem niečo objednať, a tieto veľkosti neviem ako sedia. Diky za každú odpoveď.
Ano treba väcsie pod inzeratom na spodu dole mas rozmery 🙂 Cinske zíenky su mensie treba 🙂 objednavat vecie
Mohli by ste mi prosím poradiť už tretí týždeň mi vypisuje že čaká sa na platbu pri jednej objednávke no peniažky mi z účtu odišli hneď na druhý deň keď som objednala,,,, čo mám robiť? Pri ostatných objednávkach mi píše že The seller has shipped your order . Myslíte že mi tie veci dojdu? ďakujem
Baby chcem sa opýtať, ako to funguje s DPH a clom, do akej sumy objednávate na aliexprese, ja som čítala, že sa dá objednávať do 22 eur, vtedy na colnici neotvoria balík, ako to je naozaj v praxi? aké máte skúsenosti ? dakujem
@viki81 balík ti môžu otvoriť aj za 5€...či si myslíš,že oni vedia aká je hodnota tovaru v každom balíku???
@janinka007 Neotvoria, to su na to moc lenivý a by sa inak narobili. A ani ich neotvárajú ale scanujú 😀. A ak vidia, že tam je niečo značkové, tak až vtedy to zadržiavajú. Mne chodili tie balíky po jednom ako som písala - jeden mal v priemere hodnotu cca 13,- Eur a prišlo to normálne poštou ako cenný list zabalené. 🙂. A dá sa aj požiadať aby napísali, že to je napr. "gift" a to sa už vôbec nejak nerieši....
@evittam trepeš také somariny.mne nemusíš vysvetľovať ako to chodí,mne z číny prišlo asi 300balíkov.žiadny gift,ani nič podobné ti nepomôže mať napísané na balíku.Minulý týždeň kočke otvorili balíček s magnetkami,tak nehovor že sú leniví.Je pochopiteľné,že nemôžu otvoriť pomaly každý balík,ale je to len o šťastí,či tvoj balík preklepnú alebo nie.Ja mávam objednávky priemerne okolo 30€ a viac.
@janinka007 ahoj- vidim, ze tu viacerým babam pomahas a radis v nakupoch na aliexpress... ak by si mohla, poradis aj mne? zatial som si stranku pozrela len zbezne a nie som registrovana, anglicky tiez neviem bohvieako, no chvalabohu je to prelozene prekladacom, i ked dost krkolomne....co sa tyka registracie, je tam nieco, co by ma mohlo zarazit? a dalsia otazka: alieexpress je nieco ako u nas heureka? zdruzuje viacerych predajcov? ak si chcem nieco objednat a dat pozor, aby to bolo do tych 22 eur, ako mam urobit to, ze si rozdelim do viacerych balikov svoj nakup? staci, ked nakupim od kazdeho predajcu do 22 eur? alebo musim nakupit len do 22 eur celkovo na aliexpress? musim pockat, kym dorazi jeden balik, aby som mohla zase objednyt do 22 eur dalsi balik?
@michaelahomolova85 nemyslím si,že by bolo na tej registrácii niečo čo by ťa mohlo zaskočiť,možno formát telefónneho čísla 🙂 Ja pri nákupe sumu nikdy neriešim,zatial som platila DPH len 2x z asi 300 nákupov,ale stým som viacmenej rátala,stále sa mi to oplatilo.Objednávať môžeš koľko sa ti ráči,od koľkých predajcov chceš,každý si posiela tovar sám za seba,takže si môžeš od každého jedného objednať do 22€,ked chceš tú sumu dodržať 🙂 Ak ti niečo nebude jasné,tak sa pýtaj...prajem úspešné nákupy 😉
@janinka007 fiiiiha, 300 nakupov? wau, tak to musis mat dobre skusenosti uz s nakupom na aliexpress 🙂 samozrejme dakujem za rady, vyskusam 🙂 mimochodom, mozes mi napisat do spravy, ci s vecickami nejako obchodujes, ked tolko nakupujes?
Ahojte, máte už niekto skúsenosť s objednávaním svadobných šiat cez Ali?? Našla som jedny úžasné, ale trochu sa obávam kvality. Resp máte skúsenosti s objednávkou nad tých 22 eur a clom? Lebo zatial som mala vždy objednávky len za pár eur. Ďakujem za odpovede 🙂
http://www.aliexpress.com/item/fashion-boots-ki...
kočky je možne si ttoto objednať ,nechapem vobec tomu ?dakujem za radu
@natanell a prečo by nebolo možné,čo je na tom k nepochopeniu???
Ahojte , ja by som chcel objednat z Ali, ale ked chcem platit tak mi nedovolí. Vypisuje ze nemám na karte peniaze a ze banka nedovoluje transakciu a také.. 😢 ked niekto vie o tom nieco tak prosím napíste dakujem !
@janinka007 😠
Chcem sa podelit o pozitivne skusenosti s Aliexpresom - objednala som Manducu za polovicnu cenu oproti SK a vsetko prebehlo absolutne ok. Prislo to cca za 3 tyzdne-je to naozaj original aj s navodom, na baliku bolo napisane ze je to darcek, takze to colnici neriesili. Uz predtym som si objednavala aj svadobne saty+ine saty a obe prisli ako list postou bez zasahu colnikov. Takze mozem len odporucit 🙂

@janinka007 no škoda, ked ja sa v tom nevyznám , tak iné mi neostáva , len čakat či dorazí balíček ked podaný bol , len niekde trči na ceste .