Kto objednáva cez aliexpress?
Ahoj,objednavate niekto z tejto stranky? http://www.aliexpress.com/category/200004195/je...
@verads asi si si neustriehla ten čas čo je na doručenie zásielky a kedže si sa nesťažovala že tovar nemáš,tak to automaticky uzavrelo.už nič nerob,len čakaj či ti to dorazí,lebo asi to je niekde na ceste na SK
dakujem , čakam , dva objednané tovary ešte nemám a ten čas už vypršal , ale minule som pisala ,že už ,len jeden den tam beži a ja tovar nemám , no neostava mi nič iné len čakať. A ten spor kedy zvyknu otvorit ?
Dakujem za odpoved.
Ahojte ja y som sa vaschcela sýtat ako mam zaplaťit prevodom vobec mi to neje zo slovenska poradte mi
@verads spor musíš ty otvoriť ked ti tovar neprišiel,len to musíš stihnúť v tej ochrannej lehote...
vie mi niekto poradit,ked si nieco objednam,tak tovar my pride, ale vobec nechodia mi meyl o objednavkach.ani, ze dostali penazky.
Ahojte. Objednal som si klavesnicu. Prisla mi prasknuta. Poradte mi u koho by som mal reklamovat poskodenie u predajcu, ci na poste. Prisla mi v bublinkovom obale, ktory nebol poskodeny.
Ahojte chcela by som niečo takéto objednať z ali len sa bojím či mi to nezadržia na colnici ,máte niekto s tým skúsenosti?
http://www.aliexpress.com/item/Retail-children-...
Vie mi niekto povedať, čo to v praxi znamená keď je pri tovare napr. "2 days left"? Je možné ešte stále tovar objednať? Nemení sa niečo (podmienky, poštovné, doba doručenia...)? Vďaka 😝
@rencici27 ahoj,,viemže je to iaka doba čo si sem písala príspevok,,ale všimla som si tvoje odpovede a chcela by som vediet ako si spokojná..hlavne by ma zaujímalo oblečenie,,lebo na jesen mi toho dost treba ale bojím sa že to bude kvalita oničom,,teda ja niesom niaka naročná na kvalitu ale aby to bolo apon nositelne,,,objednala som ci odtial retiazku striebornu hodinky a pnaženku uvidíme ked príde ale zaujímalo y a to oblečenie dakujeeeeeem 😉
@lady511 Ahoj no oblecenie som si objednala iba raz a bola som sklamana.Ale na facebooku je skupina aliexpres a ebay - tak sa vola a babi tam pisu svoje postrehi o tovare co im prisiel.Zial bizuteriu nenosim nakolko som alergicka na nikel .:(ale kamoska si tam objednala retiazku a bola naadherna a aj jej coto vydrzala.
ahojte vidim, ze asi niekto z vas by mi mohol pomoct 🙂 zadrzali mi balicek na colnici z dovodu porusenia prav dusevneho vlastnictva..jasne objednavala som prvi krat a hned adidas supravu, teraz uz viem ze to bola chyba. Otvorila som spor na ali a neviem ako dalej .navratku som neposlala. Dakujem vopred za odpoved
@stanca75 ahoj, ja mám tiež tento problem , objednala som adidas supravu ešte 9 jula teraz mam ešte 10 hodin na otvorenie sporu , ale neviem ako nato, baliček mi odoslali , len ho pravdepodobne zadržali na colnici , čo mám teraz robit ? podla tracking number je baliček na ceste takto : 014.08.22 16:27 (GMT-7): Odlet z von výmennej pošte
2014.08.22 16:16 (GMT-7): Otvorenie
2014.08.17 09:21 (GMT-7): Odlet z vonkajšej výmennej pošte
08.8.2014 10:26 (GMT-7): Položka vyvesené na pošte
08.8.2014 10:26 (GMT-7): Zbierka
@vesalius asi je tam nejaká zlava na tom tovare,ktorá trvá tolko dní ešte,potom to už bude za pôvodnú cenu
@verads balíček ešte nemáš na Slovensku,takže ti ho žiadna colnica nezadržala,takže hned otvor spor,že ti balíček nedorazil...už je to dosť dlho
@joetitan ahoj.zatial som nemala skusenosti zeby mi prisiel poskodeny tovar,ale ak si este nedal potvrdit objednavku a bezi ti este ochrana ,tak daj spor a oznac ze tovar ti prisiel poskodeny a pridaj aj foto a ze chces naspät peniaze.tam ti bude vsetko pisat.
@vladusiiik1 musis si nastyvit na svojom ucte cez internet banking aby mohli prechadzat prevody.asi mas zablokovanu aby nahodou niekto nezneuzil tvoju kartu.ja mam nastavene ze nad 30eu ma dalej nepusti
@hmarko tovar je prijaty ked ti pise ze caka zasielka a predavajuci dostane penieze az vtedy ked ty potvrdis ze ti balik prisiel a az potom aliexpres posle peniaze predavajucemu
@hmarko este si musis sledovat to ochranu pre pripad zeby ti balik neprisiel ,tak das spor
@vesalius nejlepsie je ak si das jazyk do slovenciny.a to zmamena, ze teraz to mas na zlave a po dvoch dnoch to bude uz za pôvodnu cenu,ktora je preskrtnuta
@hmarko joj som sa zmyila. vtedy pise ze tovar cakaju na schvalenie. ked pise caka zasielka ,tak to znamena ze ti ju este predavajuci neposlal a mozes este spravit krok spät a dat zrusit objednavku a oznacit ako dôvod ,ze si si objednala zly produkt.ked to predavajuci schvali tak do 4dnoch ti aliexpras posle peniaze
janinka007 katarina0000 ďakujem 🙂
@katarina0000 Ďakujem za reakciu, už sa dohadujem s predajcom na odškodnení.
@janinka007 neskoro som si prečitala tvoju odpoved , včeara by sa ešte dalo otvorit spor, ale dnes už nie .
mám nádej , že mi balik pride ? ja som pisala mail a oni mi napisali toto ...
2014-09-07 09:08:17
Hello, I'm still not received package. :(
hong ya
2014-08-06 22:29:59
thank you
ja
2014-08-06 03:50:01
Thank you very much, I'm waiting 🙂
hong ya
2014-08-05 02:00:36
Dear, I went to the post office check, thank you for your waiting!
hong ya
2014-08-05 02:00:08
Dear, we have to help you to extend the time of receiving 20 days, this is a busy season, the process is slow, this is normal, would you please give us some time, you will find the trace your package, I hope you can wait, thank you
ja
2014-08-05 01:57:55
Hello send me the goods?
ja
2014-08-05 01:54:23
Hello! I would like to ask that you sent me the goods? Thank you
ja neviem po anglicky tak je písane ako sa dalo 🙂
@verads škoda že si si nedala predlžiť aspoň ochrannú lehotu,ale balíček ti môže prísť.mne včera prišiel a to som od 4.8. nemala žiadny pohyb,takže nezúfaj.

@janinka007 Ahoj a zas mám nejaku otázočku, objednala som si tovar ešte 11.07. 14 a tovar nemám , ale dnes som dostala mail , že mám dat : Please leave feedback for Order , ale ja ten tovar ešte nemam a pozerala som dnes TN :
2014.08.16 10:38 (GMT-7): Odlet z von výmennej pošte
2014.08.15 19:15 (GMT-7): Otvorenie
2014.08.13 10:13 (GMT-7): Odlet z vonkajšej výmennej pošte
2014.07.23 15:28 (GMT-7): Odlet z vonkajšej výmennej pošte
2014.07.22 18:00 (GMT-7): Položka vyvesené na pošte
2014.07.22 18:00 (GMT-7): Zbierka
Tam mám , že objednávka dokončená , pridat znova do košika . čo mám robit ?