icon

Kto objednáva cez aliexpress?

lusia222
10. jún 2013

Ahoj,objednavate niekto z tejto stranky? http://www.aliexpress.com/category/200004195/je...

andy03
24. jan 2015

baby objednavala som detske pyzamka a nebli dobre velkost 5T a 6 T real velkost tak 2 a 3 roky tak ich posuvam dalej pokial by mal niekto zajem . predam za cenu co som kupla.

sisaa
24. jan 2015

@janinka007 ahoj, vidm, ze mas uz bohate skusenosti 🙂 , mozes mi poradit, mam objednane tri veci od troch predajcov a ked si pozriem na poste cisla zasielok, tak mi to nic nenajde, ani pri jednej. Mas s tym skusenosti?

janinka007
25. jan 2015

Vsetko sa neda sledovat cez postu,pri objednavke mas vzdy napisane,cez aky link si to mozes kontrolovat.
@sisaa

sisaa
25. jan 2015

@janinka007 dala som to hladat cez china post ale ani tam nic nenaslo

janinka007
25. jan 2015

Asi este nepreslo 10 dni od pridelenia cisla,alebo je to poslane obycajne

matelkocho
30. jan 2015

ahoj chcem sa spýtať prvý krát som objednala cez aliexpres a pri niektorých produktoch mam otvorené riešenie čo s tým mam robiť prosím poradte mi.

janinka007
31. jan 2015

@matelkocho nič,to použiješ ked ti nepríde tovar,alebo budeš nespokojná

matelkocho
31. jan 2015

ahoj
@janinka007 dakujem pekne takže mam len čakať a nič s tým nerobiť? no lenže ja šikovná som chcela vedieť čo stým tak som na niektoré to otvorenie riešenia klikla a vo vnutri mi vyskočilo že 34 dní neviem kolko hodín atď a je tam že stav výrobku čaká príjem a tieto otvorení riešenia na ktoré som klika su akoby fialové a tie čo som neklikla su akože modré vadí to? alebo čo s tými čo som otvorila ? viem vela otázok ale vopred ďakujem, a ešte posledná otázka na niektorom výrobku mam že čaká zásielku a doba je 9 dní to je že by mi to malo už prísť?

1072002
1. feb 2015

a ak sa platí poštovné tak to sa mi zaráta k cene výrobku že ? 🙂

kristinajar
3. feb 2015

Ahojte, založila jsem skupinu pro všechny maminky, co nakupují na Aliexpress. 🙂 Zatím jsem tam osamocena, přidáte se ke mně? Chtěla bych tam sdílet tipy na nákupy a zkušenosti s Aliexpress.
Kdo chce, přidejte se tady: http://www.facebook.com/groups/351094881761232/ 🙂

markus21
10. feb 2015

ahoj, dnes som objednávala prvý raz. chcem sa spýtať ako som zaplatila mi príde aj mail alebo nejaké potvrdenie? alebo podla čoho sa mám orientovať že to prebehlo tak ako malo?

haelynka
10. feb 2015

@janinka007 ahoj prosim ta mam problem, registrovala som sa na aliexpres, isla som objednat tovar, zaplatit ho visa kartou a stale mi tam pise ze platba zlyhala. CO S TYM, ALEBO AKO INAC TO MAM ZREALIZOVAT, TU PLATBU

janinka007
10. feb 2015

@haelynka podla toho,akú máš banku.treba si ponastavovať limity pre zahraničné platby u niektorých

haelynka
10. feb 2015

mam slsp, trebalo zapltatit len 2 eura, ako myslis nastavit limity, povedz blizsie prosim ta

dferkova
14. feb 2015

Objednavala ste si niektora podprsenku? Ja ano a velkost 80B je tak na 75A uplne malicke kosiky.Cize som sa poucila ze o cislo vacsiu objednavat...

tanjalea
24. feb 2015

Ahoj, prosím Vás , objednávali ste už detske veci pre cca 10 ročnu slečnu, neviem sa zorientovať v ich číslach 😒

alenka008
Odpoveď bola odstránená
maznacik007
27. feb 2015

@alenka008 PRESTAN SPAMOVAT

@admin

ceri3331
1. mar 2015

@janinka007 ahoooj prosím ťa mohla by si mi pomôcť s tou stránkou aliExpres? ...Ďakujeeem!!!!! 🙂

renataba
16. mar 2015

Prosím Vás, našla by sa nejaká dobrá dušička, ktorá by mi objednala z aliexpresu, peniažky by som poslala na účet , bola by som veľmi vďačná, lebo neviem vôbec anglicky.

potwiq
19. mar 2015

http://www.navratnepeniaze.sk/?ref=29261 ak casto objednavate, zaregistrujte sa, zarobite si na dalsie nakupy 🙂 ja uz mam svoju prvu vyplatu od nich na ucte 🙂

adena7
24. mar 2015

@renataba ja ti kludne objednam, ak vies presne co chces..napis do ip

martinka1002
12. apr 2015

ahojte, poprosim o radu, prepadla mi platobna karta v marci a teraz chcem platit na aliexpresse, neviem kde mam pridat novu, alebo kde to mam zmenit....poradte prosim

kalepat
12. apr 2015

@gabina01 mozes si tam prehodit sk ak nevies po eng.

mischell_17
12. apr 2015

Ahojte baby chcela by som sa vás spýtať ak ste objednavali z Ali.. tak ste si aj založili účet pay pall? 🙂

macoputi
24. apr 2015

Ahojte kocky chcem sa opytat ci niektira nema skusenosti s tym ze tovar nedorazil ani po predlzenej lehote a uz druhy krat nejde otvirit spor ako ma zuada predajca aby mi mohol poslat peniaze aj ked som mu do spravy napisala cislo uctu

zujuku
25. apr 2015

Pekný deň, prosím o radu. Objednávala som si z aliexpressu jednu vec. Všetko v pohode odišlo z krajiny ale na slovensku sa vyskytol problém. Moju zásielku poslali do iného mesta. ja som prisla o peniaze a teraz vobec newiem čo mám robiť prosím poradte mi niekto...

zujuku
25. apr 2015

@mischell_17 Ja som objednávala a pokojne môžeš platiť aj kartou 🙂

kalepat
26. apr 2015

len kartou 🙂

martinka1002
29. apr 2015

baby a ked nepotrebujem pay pall tak ako tou katou?? ja ked dam objednat tak mi ukazuje ze mam kartu po expirácii a neviem kde tam mám pridať čislo tej novej karty, alebo čo mam robit??