Kto objednáva cez aliexpress?
Ahoj,objednavate niekto z tejto stranky? http://www.aliexpress.com/category/200004195/je...
@janinka007 ahoj, vidm, ze mas uz bohate skusenosti 🙂 , mozes mi poradit, mam objednane tri veci od troch predajcov a ked si pozriem na poste cisla zasielok, tak mi to nic nenajde, ani pri jednej. Mas s tym skusenosti?
Vsetko sa neda sledovat cez postu,pri objednavke mas vzdy napisane,cez aky link si to mozes kontrolovat.
@sisaa
@janinka007 dala som to hladat cez china post ale ani tam nic nenaslo
Asi este nepreslo 10 dni od pridelenia cisla,alebo je to poslane obycajne
ahoj chcem sa spýtať prvý krát som objednala cez aliexpres a pri niektorých produktoch mam otvorené riešenie čo s tým mam robiť prosím poradte mi.
@matelkocho nič,to použiješ ked ti nepríde tovar,alebo budeš nespokojná
ahoj
@janinka007 dakujem pekne takže mam len čakať a nič s tým nerobiť? no lenže ja šikovná som chcela vedieť čo stým tak som na niektoré to otvorenie riešenia klikla a vo vnutri mi vyskočilo že 34 dní neviem kolko hodín atď a je tam že stav výrobku čaká príjem a tieto otvorení riešenia na ktoré som klika su akoby fialové a tie čo som neklikla su akože modré vadí to? alebo čo s tými čo som otvorila ? viem vela otázok ale vopred ďakujem, a ešte posledná otázka na niektorom výrobku mam že čaká zásielku a doba je 9 dní to je že by mi to malo už prísť?
a ak sa platí poštovné tak to sa mi zaráta k cene výrobku že ? 🙂
Ahojte, založila jsem skupinu pro všechny maminky, co nakupují na Aliexpress. 🙂 Zatím jsem tam osamocena, přidáte se ke mně? Chtěla bych tam sdílet tipy na nákupy a zkušenosti s Aliexpress.
Kdo chce, přidejte se tady: http://www.facebook.com/groups/351094881761232/ 🙂
ahoj, dnes som objednávala prvý raz. chcem sa spýtať ako som zaplatila mi príde aj mail alebo nejaké potvrdenie? alebo podla čoho sa mám orientovať že to prebehlo tak ako malo?
@janinka007 ahoj prosim ta mam problem, registrovala som sa na aliexpres, isla som objednat tovar, zaplatit ho visa kartou a stale mi tam pise ze platba zlyhala. CO S TYM, ALEBO AKO INAC TO MAM ZREALIZOVAT, TU PLATBU
@haelynka podla toho,akú máš banku.treba si ponastavovať limity pre zahraničné platby u niektorých
mam slsp, trebalo zapltatit len 2 eura, ako myslis nastavit limity, povedz blizsie prosim ta
Objednavala ste si niektora podprsenku? Ja ano a velkost 80B je tak na 75A uplne malicke kosiky.Cize som sa poucila ze o cislo vacsiu objednavat...
Ahoj, prosím Vás , objednávali ste už detske veci pre cca 10 ročnu slečnu, neviem sa zorientovať v ich číslach 😒
@janinka007 ahoooj prosím ťa mohla by si mi pomôcť s tou stránkou aliExpres? ...Ďakujeeem!!!!! 🙂
Prosím Vás, našla by sa nejaká dobrá dušička, ktorá by mi objednala z aliexpresu, peniažky by som poslala na účet , bola by som veľmi vďačná, lebo neviem vôbec anglicky.
http://www.navratnepeniaze.sk/?ref=29261 ak casto objednavate, zaregistrujte sa, zarobite si na dalsie nakupy 🙂 ja uz mam svoju prvu vyplatu od nich na ucte 🙂
ahojte, poprosim o radu, prepadla mi platobna karta v marci a teraz chcem platit na aliexpresse, neviem kde mam pridat novu, alebo kde to mam zmenit....poradte prosim
Ahojte baby chcela by som sa vás spýtať ak ste objednavali z Ali.. tak ste si aj založili účet pay pall? 🙂
Ahojte kocky chcem sa opytat ci niektira nema skusenosti s tym ze tovar nedorazil ani po predlzenej lehote a uz druhy krat nejde otvirit spor ako ma zuada predajca aby mi mohol poslat peniaze aj ked som mu do spravy napisala cislo uctu
Pekný deň, prosím o radu. Objednávala som si z aliexpressu jednu vec. Všetko v pohode odišlo z krajiny ale na slovensku sa vyskytol problém. Moju zásielku poslali do iného mesta. ja som prisla o peniaze a teraz vobec newiem čo mám robiť prosím poradte mi niekto...
@mischell_17 Ja som objednávala a pokojne môžeš platiť aj kartou 🙂
len kartou 🙂
baby a ked nepotrebujem pay pall tak ako tou katou?? ja ked dam objednat tak mi ukazuje ze mam kartu po expirácii a neviem kde tam mám pridať čislo tej novej karty, alebo čo mam robit??

baby objednavala som detske pyzamka a nebli dobre velkost 5T a 6 T real velkost tak 2 a 3 roky tak ich posuvam dalej pokial by mal niekto zajem . predam za cenu co som kupla.