Kto objednáva cez aliexpress?
Ahoj,objednavate niekto z tejto stranky? http://www.aliexpress.com/category/200004195/je...
@janinka007 Ahoj , prepáč , že ta zas otravujem , objednavala som cez ali lacné kabáty 3 ks cena bola za jeden kabat 10,50 € po dvoch tyždnoch som dostala tento mail , kopirujem :
Your order 65055399336 has been frozen due to suspicious seller activity
You order is currently frozen, due to the sellers suspicio us trading activities.
We have suspended this seller’s account because we have detected unsafe trading activities. We have therefore requested the seller to provide sufficient evidence, such as shipping documents and certificates which they must provide within 3 business days (not calendar days).
If the seller fails to provide any evidence within 3 business days, we will issue you with a full refund. In the event the seller does provide evidence, it could take about 15 business days for the case to be resolved.
We apologize for this inconvenience. At AliExpress, we are committed and always taking steps in improving our customers shopping experience and to the protection of both the buyer’s and seller’s interests.
Your understanding and cooperation are highly appreciated.
Sincerely,
AliExpress Trade Security Department
2014.12.19 20:30
This is an automated system email. Please do not reply to this email.
😖
Chcela by som sa opýtat , že tak mi vratia peniaze na účet ? Dakujem
@verads ano
@janinka007 Dakujem pekne , tak ja nemusím nič, len čakat ? a pošlu mi to na účet ?
@verads jasné,ali všetko zariadi 😉 ano,na účet z ktorého bolo platené
@janinka007 Dakujem veľmi pekne za info. Pekné sviatky.
baby co znamena caka zasielku?? uz 3 tyzdne mi to pise a neda sa sledovat
http://www.navratnepeniaze.sk/?ref=29261 ak casto objednavate, zaregistrujte sa, zarobite si na dalsie nakupy 🙂
@janinka007 Včera mi prišel email z aliexpressu, že kabát je poslaný a dnes že objednávka zmrazena. Čo to znamená a čo mám robiť?
@kaja476 ak je zmrazená,tak ti automaticky vrátia peniaze.nebol ten kabát moc lacný??
@janinka007 Ano, bol za 10 euro. Bolo pri ňom napísane 2 days left a nevedela som čo to znamená..
@kaja476 tak do budúcna...čo je podozrivo lacné,NEKUPOVAŤ! a čítať feedback predajcu
Už dlhšie som pozerala na aliexpress, bala som sa objednať, ale nakoniec som sa odhodlala. Objednala som 5 ks detského oblečenia a pre mňa ten kabát. Včera mi prišiel email k tomu kabátu že odoslaný a dnes zmrazená objednávka, môže sa to stať ešte aj pri inom tovare ak je poslaný ?
Pri tovare ktorý ešte nie je poslaný a plinie ten čas a náhodou ho nepošlu treba zrušiť objednávku alebo predlžiť čas?
A ak mi náhodou nepríde tovar ktorý je poslany a bude končiť čas ktorý sa pri tovare odpočítava treba otvoriť spor aby poslali peniaze ?
Ďakujem.
@janinka007 dlhšie som pozerala na aliexpress, bala som sa objednať, ale nakoniec som sa odhodlala. Objednala som 5 ks detského oblečenia a pre mňa ten kabát. Včera mi prišiel email k tomu kabátu že odoslaný a dnes zmrazená objednávka, môže sa to stať ešte aj pri inom tovare ak je poslaný ?
Pri tovare ktorý ešte nie je poslaný a plinie ten čas a náhodou ho nepošlu treba zrušiť objednávku alebo predlžiť čas?
A ak mi náhodou nepríde tovar ktorý je poslany a bude končiť čas ktorý sa pri tovare odpočítava treba otvoriť spor aby poslali peniaze ?
Ďakujem.
Dnes o 14:05 • Odpovedz • • • Opraviť
Ahojte objednavala som nedavno aliexpress a ked vyplnim objednavku na platbu kartou mi nechce odoslat neviete mi nejako pomot ? prosim Ďakujem ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
Ahojte, poradíte aj mne ? Na Aliexpress sme našli tovar (luster do jedálne), ktorý už na e-bay hľadám vyše roka. Veľmi by nám ladil s lustrami v obývačke a kuchyni.Cenovo je do 100€ s dopravou zdarma . Manžel to chce risknúť a objednať. Aké sú riziká pri objednaní takéhoto druhu tovaru?
@bibi16 Aj ja mám s tým problém. Vyriešila som to nejak?
Ja som sa nato už vy
@lussilla23
@veki23
aký luster, pridaj link
@veki23
dole máš link za najnižšiu cenu- 77€, a keď ho chcete, tak neváhaj, risk je zisk:
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-se...
Ahojte,
objednala som si z Alixpressu, a následne som to aj potvrdila /asi o tri dni/ dnes už viem, že som to nemala robiť, máte niekto s tým skúsenosť? Príde mi vôbec tovar, keďže sa to má potvrdiť až po dodaní tovaru?
ďakujem
ked objednavate z aliexpressu, sportsdirectu, mall.sk, hej.sk, bonprix a mnoho dalsich, zaregistrujte sa a z kazdeho nakupu sa vam vrati nejake percento.. http://www.navratnepeniaze.sk/?ref=29261
dobry den od kolko eur sa plati clo dakujem 🙂
Ahoj chcela by som sa opatat chcem si objednat nike air max za 35,75€ je bezplatne postovne na slovensko su fake mozu mi ich na colnici zastavit a budem nieco platit? 🙂
@samo_blaho Ďakujem. Ešte sa musíme s manželom dohodnúť, čo 50 cm alebo70 cm a riskneme to. 😉
@veki23
ale už tam je samozrejme iná cena
Dobrý deň, viete mi poradiť? Bežne si objednávam z alie, mám dobré skúsenosti, až doteraz. Moja objednávka bola zaslaná niekde inému odberateľovi, na inú adresu. Ako mám postupovať? Ďakujem
Ahojte všetci! Objednávali ste si baby niektorá šaty či už svadobné alebo spoločenské? Ďakujem za infošky 🙂

@veroninna1 uz ti to neprie peniazky by ti mali vratit