icon

Kto objednáva cez aliexpress?

lusia222
10. jún 2013

Ahoj,objednavate niekto z tejto stranky? http://www.aliexpress.com/category/200004195/je...

lumarque
8. mar 2016

Ahojte, objenavali ste niekto z Aliespresu naramky na styl pandora, alebo udajne strieborne koralky? dakujem

ultra
9. mar 2016

@darcula Na zaslanie zasielky ma predajca urceny cas.....dlzka je rozna.....je uvedena pri objednavke. Pokial predajca tento cas nedodrzi (moze poziadat o predlzenie casu) - vratia sa ti peniaze automaticky na ucet (kartu) s ktorej bola vykonana platba.

Pokial si vykonala storno objednavky v dobe kym to este predajca nezaslal - predajca MOZE ale NEMUSI objednavku stornovat. Ak objednavku stornuje pridu peniaze na ucet (kartu)odkial bola platba vykonana. Ak ti storno objednavky neuzna tak sa objednavka opetovne zobrazi v tvojich objednavkach.

Peniaze neposiela priamo predajca. Pri kupe cez Aliexpres idu peniaze na ucet f. Aliexpres a az ked potvrdite prevzatie tovaru (alebo uplynie ochranna doba) peniaze po odratani poplatku zasle predajcovi.

viki1072
15. mar 2016

Ahojte mamičky chcela by som vám poradiť stránku keďže objednávate z aliexpressu ak sa zaregistrujete na tejto stránke samozrejme bez poplatku tak za každý nákup vám vrátia 3% z nákupu. A ako sa hovorí každé euro je dobre no nie? https://www.refundo.sk/?ref=77768

fabian505
27. mar 2016

prosim objednal aliexpress detske suprava 5euraa ..cakam pisee

maryi
30. mar 2016

@ultra Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať... Dosť často nakupujem na ali, a posledné 2 razy som pri platbe kartou nemusela zadávať ani číslo účtu, ani platnosť, ani majiteľa karty. Nahodilo mi tam automaticky posledné štvorčíslie z karty a po potvrdení to prešlo samé. Neviete mi poradiť, ako by sa to dalo zmeniť?

fabian505
30. mar 2016

trosku viem slovensky

maryi
30. mar 2016
fabian505
30. mar 2016

madarsky viem

kvetka589
30. mar 2016
Používateľ kvetka589 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kvetka589.

@maryi neda sa to nejako odhlasit?

ria5553
30. mar 2016

Chcela by som sa opýtať potrebujem si objednať sandále z aliexpressu ja nosím veľkosť 37 aká je to veľkosť v aliexpresse? Kto má s tým skúsenosť? Dakujem

ultra
4. apr 2016

@maryi pravdepodobne ste si ulozila udaje o svojej karte do pamate stranky aliexpres...... na ulozenie udajov z karty sa na konci platby pýta vždy. Ako to zmenit ??? To som neskusal.

miriam_s
4. apr 2016

Ahojte, chcela by som dcére objednať z ako sukňu, takú do pásu, normálne nosi m no bojím sa že či jej bude sedieť... , aké máte vy skúsenosti s takými vecami? zodpovedajú ich veľkosti tým našim ? Vopred ďakujem za rady 🙂

lanah
4. apr 2016

@miriam_s Ahoj, pozorne si prečítaj rozmery v detailoch veci a feedbacky od ostatných. Niektoré ženy tam píšu svoju výšku, váhu a bežnú konfekčnú veľkosť pri feedbackoch, takže sa vieš strafiť.

Ja mám konfekčnú veľkosť S/M a tam si objednávam XL alebo XXL a aj tak mi je to občas krátke.

mm42
19. apr 2016

ahojte este som nikdy neobjednavala cez aliexpres...mozte mi niekto prosim vas poradit ako to tam chodi? chcela by som si objednat nejake veci na nechty. pozeram, ze tam je to ovela lacnejsie. ako to vlastne funguje? nahadzem do kosika a dalej? ...skoro vsetko je od iného predajcu..platim vopred na ucet a potom len cakam alebo ako? mate dobre skusenosti s aliexpresom?

anell
23. apr 2016

@mm42 Po objednaní je potrebné počítať aj s prípadným preclievaním tovaru, ak bude zásielka odoslaná z krajiny mimo EÚ. Colný dlh tak o niečo "predraží" objednaný tovar.

mm42
24. apr 2016

@anell aj ked ide o malu sumu? Napr do 20 - 25 eur?

xennia
5. máj 2016

ahojte....preco objednavate z aliexpresu ked je to najhorsi zahranicny eshop co poznam.....

maryi
9. máj 2016

Dajte nám prosím lepší tip

sisa
16. máj 2016

Ja odtial nakupujem zhruba rok a pol.

anuska661
20. máj 2016

@maryi dobry den,mne sa prave dnes stalo ze som objednala 1 vec,a nepytalo nic len do kedy je platna karta( mesiac,rok) a uzaj mi stiahlo peniaze z uctu.....a to som objednavala 2 krat v zivote....ako ste to napokon vyriesili?? Dakujem 🙂

alexa24
31. máj 2016

vidím že medzi mamičkami na modrom konikovi ešte nie je aliexpress rozšírený 😀 dávajte preto pozor na "podnikateľky" čo nakúpia na aliexpresse veci po 5€ a potom tu predajú 3razy toľko drahšie

lanah
1. jún 2016

@anuska661 aliexpress si pamata kartu z ktorej ste predtým platila

linduska27
7. júl 2016

Ahojte maminky ktorá ochotná duša by mi pomohla nájsť za dobrú cenu tento top a potom aj objednala budem veľmi vďačná

xscope
Odpoveď bola odstránená
reni111
8. júl 2016

@miriam_s no s oblečením a obuvou je to vždy risk..je dobre čítat feedbacky a riadit sa podla toho ako oni hodnotia velkostné tabulky...častokrát sa to oblečenie vobec nezhoduje s uvedenými rozmermi, alebo pošlú oblečenie úplne inej velkosti ako bola objednaná..

hnnbl
5. aug 2016
Používateľ hnnbl je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hnnbl.

Našiel som super galeriu fotografii oblečka ktoré kúpili kočky z modrehokonika.
http://zlavovekody.sk/realne-fotky-oblecenia-z-aliexpress-com/
Niektoré veci vyzerajú na živo uplne inak ako na foto.

maickamf
14. aug 2016

ahojte, je tu niekto z okolia Pd kto objednáva z Aliexpressu? Chcela by som jedny topánočky. ĎAKUJEM

http://www.aliexpress.com/item-img/Children-Cas...

matusko0404
4. sep 2016

@lanah a nehrozí mi potom niečo?myslím nejaký podvod alebo tak niečo?ja som si určite nedala zapamätať č.karty...trošku mám obavy...

kikikat
5. sep 2016

ahoj chcem sa opytat co mam robit,objednavala som si tovar z aliexpresu a tovar prisiel v case ked som nebola doma a zo schranky mi niekto strhol menovku,dnes som stretla postarku a pytala sa jej na balicky ,vravela ze prisli asi 4 ale nevedela kam ich dat koli tomu ze nebola menovka tak ich poslala spat,co teraz mam daku sancu ze dostanem tovar za ktory som zaplatila

lisa3511
Odpoveď bola odstránená