Kto objednáva cez aliexpress?
Ahoj,objednavate niekto z tejto stranky? http://www.aliexpress.com/category/200004195/je...
@darcula Na zaslanie zasielky ma predajca urceny cas.....dlzka je rozna.....je uvedena pri objednavke. Pokial predajca tento cas nedodrzi (moze poziadat o predlzenie casu) - vratia sa ti peniaze automaticky na ucet (kartu) s ktorej bola vykonana platba.
Pokial si vykonala storno objednavky v dobe kym to este predajca nezaslal - predajca MOZE ale NEMUSI objednavku stornovat. Ak objednavku stornuje pridu peniaze na ucet (kartu)odkial bola platba vykonana. Ak ti storno objednavky neuzna tak sa objednavka opetovne zobrazi v tvojich objednavkach.
Peniaze neposiela priamo predajca. Pri kupe cez Aliexpres idu peniaze na ucet f. Aliexpres a az ked potvrdite prevzatie tovaru (alebo uplynie ochranna doba) peniaze po odratani poplatku zasle predajcovi.
Ahojte mamičky chcela by som vám poradiť stránku keďže objednávate z aliexpressu ak sa zaregistrujete na tejto stránke samozrejme bez poplatku tak za každý nákup vám vrátia 3% z nákupu. A ako sa hovorí každé euro je dobre no nie? https://www.refundo.sk/?ref=77768
prosim objednal aliexpress detske suprava 5euraa ..cakam pisee
@ultra Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať... Dosť často nakupujem na ali, a posledné 2 razy som pri platbe kartou nemusela zadávať ani číslo účtu, ani platnosť, ani majiteľa karty. Nahodilo mi tam automaticky posledné štvorčíslie z karty a po potvrdení to prešlo samé. Neviete mi poradiť, ako by sa to dalo zmeniť?
trosku viem slovensky
madarsky viem
@maryi neda sa to nejako odhlasit?
Chcela by som sa opýtať potrebujem si objednať sandále z aliexpressu ja nosím veľkosť 37 aká je to veľkosť v aliexpresse? Kto má s tým skúsenosť? Dakujem
Ahojte, chcela by som dcére objednať z ako sukňu, takú do pásu, normálne nosi m no bojím sa že či jej bude sedieť... , aké máte vy skúsenosti s takými vecami? zodpovedajú ich veľkosti tým našim ? Vopred ďakujem za rady 🙂
@miriam_s Ahoj, pozorne si prečítaj rozmery v detailoch veci a feedbacky od ostatných. Niektoré ženy tam píšu svoju výšku, váhu a bežnú konfekčnú veľkosť pri feedbackoch, takže sa vieš strafiť.
Ja mám konfekčnú veľkosť S/M a tam si objednávam XL alebo XXL a aj tak mi je to občas krátke.
ahojte este som nikdy neobjednavala cez aliexpres...mozte mi niekto prosim vas poradit ako to tam chodi? chcela by som si objednat nejake veci na nechty. pozeram, ze tam je to ovela lacnejsie. ako to vlastne funguje? nahadzem do kosika a dalej? ...skoro vsetko je od iného predajcu..platim vopred na ucet a potom len cakam alebo ako? mate dobre skusenosti s aliexpresom?
ahojte....preco objednavate z aliexpresu ked je to najhorsi zahranicny eshop co poznam.....
Dajte nám prosím lepší tip
Ja odtial nakupujem zhruba rok a pol.
vidím že medzi mamičkami na modrom konikovi ešte nie je aliexpress rozšírený 😀 dávajte preto pozor na "podnikateľky" čo nakúpia na aliexpresse veci po 5€ a potom tu predajú 3razy toľko drahšie
Našiel som super galeriu fotografii oblečka ktoré kúpili kočky z modrehokonika.
http://zlavovekody.sk/realne-fotky-oblecenia-z-aliexpress-com/
Niektoré veci vyzerajú na živo uplne inak ako na foto.
ahojte, je tu niekto z okolia Pd kto objednáva z Aliexpressu? Chcela by som jedny topánočky. ĎAKUJEM
@lanah a nehrozí mi potom niečo?myslím nejaký podvod alebo tak niečo?ja som si určite nedala zapamätať č.karty...trošku mám obavy...
ahoj chcem sa opytat co mam robit,objednavala som si tovar z aliexpresu a tovar prisiel v case ked som nebola doma a zo schranky mi niekto strhol menovku,dnes som stretla postarku a pytala sa jej na balicky ,vravela ze prisli asi 4 ale nevedela kam ich dat koli tomu ze nebola menovka tak ich poslala spat,co teraz mam daku sancu ze dostanem tovar za ktory som zaplatila

Ahojte, objenavali ste niekto z Aliespresu naramky na styl pandora, alebo udajne strieborne koralky? dakujem