icon

Kto objednáva cez aliexpress?

lusia222
10. jún 2013

Ahoj,objednavate niekto z tejto stranky? http://www.aliexpress.com/category/200004195/je...

dancul21
23. jan 2014

@janinka007 ahoj chcem sa spytat v nedelu vecer som objednavala vecicky a "mozno" aj vyplatila nakolko do dnesneho dna mi z uctu nic nestiahlo. Moze byt za peniazky neodisli, na objednavka tam kde je STATUS: mi pise (prelozene). TOTO PORADIE CAKA NA PLATBU. Dakujem velmi za ochotu..

janinka007
23. jan 2014

@dancul21 no od nedele je už teda dosť dlhá doba...ťažko sa mi to posudzuje,čo si vlastne urobila alebo neurobila ohladne objednávky 😒

dancul21
24. jan 2014

ok
@janinka007 ok dik pockam ked do nedele nestiahne tak skusim este raz zaplatit.. mne sa zda ze mi tam vypisovalo ze transakcia nebola uspesna.. ale dakujem si velmi zlata

dadika663
5. feb 2014

@renee17 PROSIM TA MNE NEJDE NAJST TA STRANKA Stylove detske oblecenie za babku na FB nevies preco?

lienka05
14. feb 2014

babenky, mozte mi poradit, ako sa plati, ked objednavate z aliexpress? dakujem

bublinka032
21. feb 2014

@janinka007
chcela by som objednať a aliexpresu, ale nemám s tým žiadne skúsenosti, náhodou som sa začítala do tejto diskusie a vidím že vy objednávate pravidelnejšie. chcem sa opýtať, keď chcem vecičky od viacerých predajcov, nahádžem si to jedného košíka a zaplatím naraz, alebo musím každému predajcovi platiť zvlášť. A ako zaplatím za tovar. Mám z toho trošku strach ale páči sa mi tam pár vecičiek pre drobca tak by som to chcela vyskúšať. Našla som tie isté vecičky aj tu v šopoch na MK ale za oveľa vyššie ceny.

janinka007
21. feb 2014

tovar sa nahádže do košíka a na konci je sumár toho všetkého,dá sa to zaplatiť jedným vrzom,netreba každému predajcovi zvlášť.na platenie treba VISA kartu,alebo master card,proste kartu,ktorou sa dá platiť on-line.

katka708
22. feb 2014

Kočky poraďte, asi som blondína 😀 ale ja to nejako neviem zaplatiť na tom aliexpresse. idem platiť VISOU a neviem aký kód karty tam mám zadať. tých 16 čísel čo je na prednej strane alebo len niektoré z nich??? (robím to prvý krát tak sorry že sa tak blbo pýtam) 😅

bublinka032
28. feb 2014

@janinka007
Ešte by som sa Vás chcela opýtať akú veľkosť by som mala objednať keď potrebujem 92. čítala som že veľkosti nesedia a treba objednať väčšie. chcem objednať tričká na leto, tak aby sme ich zase nenostili v zime 🙂 . Viem že to záleží od dieťaťa, ale nám veľkosti obyčajne sedia. ďakujem. 🙂

janinka007
28. feb 2014

ja tam detské oblečenie neobjednávam,takže to fakt neviem.občas v hodnotení pod výrobkom kupujúci píšu,či veľkosti sedia alebo nie.

niki0005
3. mar 2014

http://www.aliexpress.com/store/product/Women-s...
niekto už objednal kabát ?? napíšte, keď niekto objednal kabat 🙂

lucik1806
4. mar 2014

Ahojte, ja si objednávam cez túto stránku pravidelne, aj moje kolegyne. Vždy nám to príde tak do mesiaca, niekedy trošku dlhšie. Musíte mať embosovanú kartu, zatial mi išlo zaplatiť všetko.

lucik1806
4. mar 2014

@katka708 Áno ten dlhý kód, čo máš na zadnej strane.

katka708
4. mar 2014

@lucik1806 dík ale nakoniec to bol ten dlhý čo mám na prednej strane a zo zadu ešte trojmiestne číslo. ale odrátalo mi to sumu z účtu tak hádam tovar príde 😀

lucik1806
4. mar 2014

@katka708 prepáč, tak som to aj myslela. :o) Určite ti to príde, mne sa ešte nestalo, že by mi niečo neprišlo, len to niekedy trošku dlhšie trva, také 4 týždne je priemer, niekedy trošku dlhšie.

simonkos
17. mar 2014

Ahojte chcela by som si objednať z alixpresu ale nejde mi to, pretoze "vydavatel nasej platobnej karty nepovolil zrealizovať platbu, chcem sa opýtať ci by niekto kto bude objednávať sebe nebol ochotný prihodiť aj moju objednávku...velmi by som bola vdacná!!! samozrejme vsetko by som si zaplatila.. 🙂 Majú tam pekné vecičky a určite sa to oplatí...Dakujem Vám velmi pekne!

pimpulka
21. mar 2014

baby nezadrzali vam objednavku na colnici a museli ste platit clo?

katka183
22. mar 2014

Ahojte.budete niektorá objednávať z ali?

paula87
24. mar 2014

chcem sa opytat objednala som si tovar 1x z aliexpresu a zmenil sa mi stav na Goods Awaiting Acceptance mam stlacit to potvrdenie uz teraz alebo az ked mi pride tovar?

barborka141
24. mar 2014

ahojte, chcela by som sa spýtať ako je to s fake-ovymi vecami ked objenavam z aliexpress? 🙂 ked mi to zadržia na colnici čo nasleduje? 🙂

janinka007
30. mar 2014

@paula87 určite až ked príde,skôr nie,v žiadnom prípade

janinka007
30. mar 2014

@barborka141 musíš dodať doklad o originalite,čo samozrejme nedodáš,alebo to jednoducho dáš vrátiť späť predávajúcemu na jeho náklady...

marta9999
1. apr 2014

ahojte, ja idem prvy raz objednavat z aliexpress, denisa1284 ja by som chcela, objednala by si mi? ja by som ti poslala peniazky na ucet, moze byt?

mili28milo
2. apr 2014

@denisa1284 ..ahojky..mam otazocku,ked objednavas z ali...tak ako platis..musis zadat cislo svojej karty.kod?je to bezpecne? uz dlho uvazujem ,ze si budem objednavat od ali..ale nejako sa obavam...poradis ? diky paa

mili28milo
2. apr 2014

no rozumiem ale neda sa to potom nejak zneuzit?ze mi budu z karty ubudat peniazky atd? uz dlho od nich nakupujes?dik

nikusqa111
14. apr 2014

Ahojte ja by som sa len chcela opytat kolko platite za dovoz na Slovensko ked objednavate cez Ali 🙂

rencici27
14. apr 2014

@nikusqa111 Ahoj zalezi aku dobu dodania si das.Mas plno tovaru kde neplatis nic za dovoz.Ak budes hladat tak hore si nastav dovoz zdarma ,ale oto to trva dlhsie.Kludne mi napis spravu a tam ti poradim aj ine veci co sa tikaju Aliexpres.

rencici27
14. apr 2014

@mili28milo nie neda kedze pri zadani cis karti to potvrdzujes.A peniaze ked posles Ali zadrzi na svojom ucte a potom posiela konkretnej firme az ked potvrdis, ze ti objednavka prisla.A im Ali odosle na ich ucet potom tvoje peniaze za tovar.

rencici27
14. apr 2014

@barborka141 Budes platit clo a dan/zalezi od hodnoti tovaru/, lepsie je objednavat tovar od roznich firiem ako od jednej bo potom je to podozrive col sprave.