icon

Kto objednáva cez aliexpress?

lusia222
10. jún 2013

Ahoj,objednavate niekto z tejto stranky? http://www.aliexpress.com/category/200004195/je...

domca234
15. apr 2014

ahojte :( poradte mi niekto ci sa da otvorit spor z aliexpress.com ak mi zrusili objednavku po 60 dnoch kedy uplynula doba dodania pretoze nemali tovar a napisali ze peniaze vratia ale uz 1 mesiac a nic :( da sa nieco robit????
dakujem Dominika

mariett
19. apr 2014

ahojte chcela by som si objednať cez ali ale nejak som sa zatiaľ neodvážila...vedeli by ste mi niektorá pomôcť a na čo všetko si mám dávať pozor díky ... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

janatota
20. apr 2014

Poradi mi niekto u koho sa tu da objednat z aliexpresu? No za ich ceny? 🙂

zita19
20. apr 2014
zita19
20. apr 2014

@janatota ja objednavam priamo od nic. Zistila som, ze tu sa predava sa s 400% prirazkou. Svetrik na alilene 12 eur bol v bazari na MK za necelych 60

janatota
20. apr 2014

Maju to tu baby v pro shopoch raz tak drahsie :( no chcu aj oni zarabat🙂)

samo_blaho
20. apr 2014

Ja objednávam z ebay-u, a keďže veľa vecí z ali-ex je aj tam, možno by som ti vedel pomôcť, napíš čo chceš objednať.

luuca1
24. apr 2014

ahojte baby chcem sa spýtať či nieje možnosť na aliexpres platiť cez pay pal....prípadne či by mi niektorá, ktorá máte skúsenosti nemohla niečo objednať samozrejme že najprv by som Vám poslala co chcem a hned by som previedla peniazky na účet a potom by ste mi to objednali. hmmm???

ludmila152
26. apr 2014

@veroninna1 Dobrý den prajem,práve mi písali že tovar je vipredaný,tak neviem akím spôsobom mi vrátia peniaze,mám ím poslať číslo účtu alebo sa mi ozvú.Dakujem.

veroninna1
26. apr 2014

@ludmila152 zdravim vas, urcite sa vam ozvu a poslu info o vrateni penazi.

ludmila152
26. apr 2014

Dakujem za odpoveď a prajem pekný zbitok dňa.

lg11
26. apr 2014

Zdravím Vás. Chcela by som sa spýtať, či má niekto skúsenosť s objednávaním akože značkových tenisiek. Tenisky majú znak aj nápis NIKE, ale viem, že nie sú originál. Ako je to na colnici? Ďakujem za odpoveď.

dadka28
29. apr 2014

@rencici27 ahoj prosim ta poradis mi,chcela by som dodatocne im napisat spravu,ze nech mi napisu na balik dar...ale neviem kde a ako...objednavku uz som zadala aj zaplatila-dnes...budem vediet nejak dodatocne im dat vediet??len neviem kde klikat atd 😉 😉
objednavala som prvy krat,tak som v tom maxi laik

dadka28
29. apr 2014

@veroninna1
ahoj prosim ta poradis mi,chcela by som dodatocne im napisat spravu,ze nech mi napisu na balik dar...ale neviem kde a ako...objednavku uz som zadala aj zaplatila-dnes...budem vediet nejak dodatocne im dat vediet??len neviem kde klikat atd 😉 😉
objednavala som prvy krat,tak som v tom maxi laik

veroninna1
29. apr 2014

@dadka28 ked ides do tej objednavky tak tam nizsie je ze poslat spravu predajcovi. Ale ak dobre viem tak oni tam automaticky pisu gift.

rencici27
29. apr 2014

@dadka28
@veroninna1 ti to presne opisala .

dadka28
29. apr 2014

@rencici27
@veroninna1
oukej,dik pekne kocky za odpoved.. 😉 😉

soffi
1. máj 2014

baby objednavala som prvy krat vcera bicykel z ali....suma je uplne smiesna ,peniazyk mi stiahlo ,a dnesmi prislo aj sledovacie cislo...ak mam sledovacie cislo uz , znamena to, ze nejde o podvod? lebo dost som sa obavala ze to bude nejaky podvodnik, pretoze nemal ziadne hodnotenia, a cena bicykla je 30e.....

alana1
3. máj 2014

@janinka007 ahoj a prosim ta platba sa realizuje iba udanim cisla karty, mena a toho trojcislia? vobec sa nezadava pin ani nic?? pride mi to zvlastne...to by si mohol potom hocikto kto mi ukradne kartu kludne platit co by chcel...je to tak?M

janinka007
3. máj 2014

@alana1 presne ako píšeš,len údaje z karty sa zadávajú...

janinka007
3. máj 2014

@dadka28 oni píšu automaticky gift,ale je ti to kočku platné,ked si colník zmyslí,že ti vyrúbi clo,ak sa rozhodnú tvoju zásielku preklepnúť...

janinka007
3. máj 2014

@soffi podacie číslo nič neznamená,to ti môže dať akékoľvek. ja to robím tak,že ked mi napíšu pod.číslo,tak si to na www.posta.sk (sledovanie zásielok) kontrolujem. Tam vidím,kde sa zásielka nachádza...mám aktivovanú notifikáciu a vždy mi príde mail,čo sa so zásielkou deje...

alana1
3. máj 2014

@janinka007 a nemoze sa stat, ze mi stiahnu inu sumu? alebo znezuziju udaje?

janinka007
3. máj 2014

určite nie,ja už som urobila 51 objednávok a všetko bolo v najlepšom poriadku,fakt sa nemusíš báť

ludmila152
6. máj 2014

Ahojte,kočky potrebujem znova radu.páčia sa mi tam sandále ale neviem sa zorientovať v tom číslovaný ,mám dĺžku nohy 24,5 cm.Tak akú velkosť si tam mám objednať?.Dakujem .

marmir
6. máj 2014

janinka007 @ prosím môžem sa spýtať, keď ste robila už toľko objednávok, chcem objednať detskú súpravu a to číslovanie- 100, 110, 120 napríklad, to je výška dieťaťa v centimetroch ? potrebovala by som veľkosť na 3 roky, 104, 110. ďakujem 🙂 🙂 🙂

adena7
7. máj 2014

@denisa1284 ahoj boli by ste ochotna objednat mi nejake veci z aliexpress? mam len klasicku elektronicku debetnu kartu k beznemu uctu, vraj na platbu treba embosovanu...?

afaia
7. máj 2014

ahojte, dnes som objednavala z aliexpress. vela kamaratiek odtial ojednava oblečenie a hračky a neplatia clo... ale ja som objednala electro od predajcu asi za 25 eur no na SK sa to predáva kludne za 150-200 tak neviem, keby to náhodou colníci otvorili, hoci na sprievodke bude napísané že to je darček a má hodnotu 25 eur, ak sa im to nebude pozdávať môžu mi dať platiť dph alebo clo? dakujem

sliskova13
8. máj 2014

Chcela by som sa Vás opýtat ci tu nieje niekto kto bi vedel objednavat a ma stym viac skusenosti a ci bi mi neobjednal 1 spolocenske saty ...dam mu aj priplatok

zita19
8. máj 2014

Toto ti urcite pomoze. Ja som to zvladla na prvy krat aj bez tohto navodu, ale zas viem anglicky...
http://www.lacne-tipy.sk/nakupovanie/aliexpress...