icon

Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?

lawel
26. mar 2012

rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate

minesa8
8. apr 2013

Ahojte, ja som zo SD objednávala 31. marca (nedeľa), peniaze sú pripravené na paypal, mail s výškou platby prišiel, doteraz mi neprišlo žiadne potvrdenie objednávky ☹ , len keď sa prihlásim na ich stránke, tak mi ukazuje čo som objednala a tiež čo priebežne už nemajú, do košíka môžem veci pridávať alebo odoberať ale do pokladne sa už prejsť nedá. V histórii objednávok mi nič nenájde. Ako dlho môže trvať kým to dôjde lebo začínam mať už obavy či som niečo nepokazila. Môže to byť spôsobené aj tým že boli sviatky?

kacenka78
8. apr 2013

@minesa8 moja objednavka , ktoru som robila tiez pocas sviatkov ma dorazit v stredu, tiez to trvalo dlhsie, ale mam riadne track number, tak si sledujem jej pohyb... ak nemas objednavku ani v historii objednavok, tak neviem 😖 😒

minesa8
8. apr 2013

Však to, že ja nemám ani to track number, tak počkám ešte zo 2 dni a potom uvidím. Keď tak preobjednám. A koľko trvalo kým ti poslali to track number? Som už z toho dosť nervózna, lebo máme objednávku viacerí... 😢

dakota14
8. apr 2013

baby mne ukazuje iné ceny ked si vyhľadám produkt a iné v košíku teraz sa mi nechce všetkým odpisovať že dačo zdraželo alebo je tam iná suma je to ok alebo nie ☹ už som z tej stránky na nervy

dakota14
8. apr 2013

teraz mi tam nahodilo dobré sumy a ešte poštovné menšie než predtým 😀

dakota14
9. apr 2013

už som to objednala horko ťažko ale sumu na objednávke mám inú zrátanú inú ale z účtu si stiahli tú dobrú tak neviem teraz čo a ako ale dúfam že to príde dobre hlavne topánky 🙂

monika970
9. apr 2013

môžete mi pomôcť? robila som včera objednávku, od včera je tam napísané spracováva sa, peniaze odišli z účtu, prišiel mi email prečítajte si FAQ, koľko trvá spracovanie objednávky? kedy príde email s podacím číslo zásielky?

luppita
9. apr 2013

@monika970 mna spracovavali 3 -4 dni 🙂 potom sa to zmenila na ,, u kuriera ,, 🙂 mne ani email neprisiel, cele som to sledovala cez ich stranku. dosiel mi len ten prvy, ze prijali objednavku tusim.

monika970
9. apr 2013

@luppita díky, objednávala som prvý krát a čítala som, že prišiel email hneď, tak som sa zľakla, že som niečo zle urobila

dakota14
9. apr 2013

ja tam mám tiež len spracováva sa na ich stránke ale email mi neprišiel žiadny peniaze odišli tiež z účtu

monika970
9. apr 2013

@dakota14 kedy si objednávala, ja včera večer

dakota14
9. apr 2013

dnes ráno ale absolútne sa mi tam nedali nahodiť veci sumy to ukazovalo úplne iné v košíku som to nevidela aj ked to tam bolo dnes ráno to celkom dobre šlo tak som to konečne odoslala ale aj tak tie sumy nesedia ale banka strhla dobrú tak neviem to je asi iba chyba systému a bude to ok verím 🙂

monika970
9. apr 2013

@dakota14 mne sa dalo v pohode všetko nahodiť, aj ceny sedeli, len stále sa ešte spracováva, kolegyni prišiel email do 1 hodiny a mne zatiaľ nič, ináč niektoré veci boli " od", väčšie veľkosti boli drahšie, možno preto ty to nesedelo

dakota14
9. apr 2013

ani mne nič budeme čakať čo iné nám ostáva a drahšie práve mi tam nenabiehali ceny ani po zmenení veľkostí ale možno že to len zas zel ukazovalo mali by to hodiť na nejaký silnejší server minule keď som objednávala tak som to týždeň robila lebo tá stránka vôbec nefungovala a kopa vecí odtiaľ mizne ani všetko nedošlo čo sme vtedy objednali

monika970
9. apr 2013

@dakota14 čo ti ukazuje na ich stránke, ja tam mám sumu, váhu, poštovné a číslo objednávky a spracováva sa, ako je to z peniazmi, keď ty niečo nedodajú, vracajú ich na účet?

dakota14
9. apr 2013

ja už mám balík pripravený na odoslanie juchú 😀 😀 😀 a mám tam to isté teraz mi tam už nabehlo aj vytlačiť faktúru a formulár pre vrátenie s peniazmi neviem ako to je ale myslím že oni si strhnú z banky len toľko koľko ti pošlú tých veci takže ostatok banka ten blok peňazí vráti čo si akože strhli aj minule mi to tak strhlo menej ostatok sa mi tam potom ukázal že to vrátili no dúfam že teraz príde všetko ked tam mám rozdielné sumy 😒

monika970
9. apr 2013

@dakota14 koľko vecí si objednávala, ja tam mám 40 položiek, ešte stále mám spracováva sa

dakota14
9. apr 2013

ja len 14 vecí

monika970
9. apr 2013

@dakota14 my sme sa spojili piaty, preto tak veľa, no uvidím

dakota14
9. apr 2013

my sme štyria 😀

dakota14
9. apr 2013

@monika970 ja už balíček sledujem 😀

czechzuzanaba
9. apr 2013

Baby, zhruba do jake vysky te objednavky je to postovne 9.99? Kdy to zacne stoupat? Diky za info.

dakota14
9. apr 2013

do tých 150 eur potom už je tých 14,99 eur alebo do 5 kilov ako mi to tam teraz tak nahadzovalo

2nika2
10. apr 2013

Ahojte prvý krát si idem objednávať zo sportsdirect. Všetko čo som chcela som si podávala do pokladne, prešla som k platbe a tam už nastal problém. Vždy keď zadám údaje platobnej karty atď... potvrdím to a prehodí ma späť na stránku kde sa vyberá forma platby a vypíše mi: Je nám ľúto, ale túto transakciu banka zamietla, skúste inú platobnú metódu. Nemali ste už niekedy takýto problém? Neviem čo s tým spraviť :(

ada1210
10. apr 2013

Ahojte!Ja objednávam z Anglicka každý mesiac cca po 15. (po výplate), kurz som mala naposledy 1,15. Poštovné rozratávam medzi všetky objednávky, takže na jedného to vychádza asi tak od 1,5 € - 2,50 € podľa toho koľko nás je.

dakota14
10. apr 2013

@2nika2 mne to vyhadzovalo aj teraz mala som tam pritom uloženú kartu z predchádzajúcej platby tak som ju vymazala a dávala znova a nešlo mi to už som myslela že to nezaplatím dávala som kartu visa ale potom som si všimla že tam je visa eletron dala si dobrú kartu skontroluj všetky čísla či máš správne a hlavne musíš mať na učte toľko peniažkov koľko ti majú stiahnúť aj preto ti to možno nejde

2nika2
10. apr 2013

ďakujem už som asi zistila kde je chyba 🙂 Platba asi prešla, strhlo mi to z účtu, prišiel mi od nich aj e-mail ale je prázdny nič v nom nieje. Tak dúfam že príde další a všetko bude v poriadku 🙂 ďakujem

monika970
10. apr 2013

@2nika2 aj mne chodia prázdne emaily, je tam len prečítajte si FAQ , ale v predmete máš napísané čo je s objednávkou, ja si ju sledujem na ich stránke, cez emaily sa nič nedozvieš

monika970
10. apr 2013

@dakota14 aj môj je už na ceste, máš tam aj podacie číslo?

2nika2
10. apr 2013

@monika970 ďakujem na stránke všetko vidím 🙂