Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?
rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate
tak dnes ma prekvapili v SD - ozvali sa mi z Customer service - pisala som reklamaciu, nakolko mi dosli neuplne veci, pri kolobezke chybali srubky a ostatne veci potrebne na poskladanie a kamoske som objednala NIKE supravu a dosla len vetrovka... tak vratilli mi hodnotu kolobezky, to uz mam aj na ucte a ohladom neuplnej supravy - vetrovku si mozeme nechat a doplatia 30% z hodnoty tovaru..... bala som sa, ze sme prisli o prachy a aj ked to trvalo 10 dni, kym sa ozvali, ozvali sa 🙂
mamicky mam este k vam jednu prozbu,skusam dnes obiednat ,ale asi niekde robim chybu,lebo stale mi pise,ze ma moja banka odmieta,viete mi poradit precodakujem
prosim pomozte uz saliem,kde robim chibu,co znamena ta tretia kolonkaCVVnumber,a co je issue number
no to som zadala a preco mi to stale odmieta moze to byt vikendom
@andrejka74 ked si na stranke kliknes myslim je to niekde navrchu mas aj velkostnu tabulku
dakujem za radu,ale teraz je nedostupna,aj uvas?
ja mam dnes smolu mne ta stranka stale nejde,
@brona55 mne to včera nešla stránka - SD stránka je taká pomalá. platba môže neprebehnúť aj ak máš na karte limit nejaký (denný či mesačný, ktorý si už prekročila). ja mám mbank, čiže si limity zadávam sama. Skús zavolať do banky, či máš na karte nejaký limit. Býva to pre ochranu karty proti zneužitiu.
hurá balík je v bratislave 😀 😀 😀 za týždeň ani ohlas ale hlavne že zajtra bude doma 🙂
Prosím Vás,keď nosím rifle v.31 aké si mám objednať z DS? žeby 16R ???prosím o radu Ďakujem
ahoj babenky,zase prosim o radu,uz sa mi podarilo vsetko obiednat,zaplatit,ale obiednala som botasky a tie nie su na fakture,vraj nie su skladom,ale v banke peniaze stiahli,poslu botasky dodatocne,alebo mi vratia peniaze?a este nieco,postovne si delite podla coho,my sme totiz velka rodina a tak by sme to chceli skusit obiednavat sami,dakujem vam za pomoc
balík dorazil všetky veci ok aj dvoje tenisky sú farebne v poriadku 😀 😀 😀
aj môj balík dorazil v poriadku, tiež všetko ok, aj na jedny tenisky, ktoré sú síce 7, ale sú väčšie
ahojte, prosim o radu, dnes som po 1krat objednavala zo SD, mail mi ziaden nedosiel iba ze dakuju za registraciu atd..., peniaze na ucte mam vinkulovane a ked pozrem na objednavky ukazuje ze sa spracovava.... ako dlho sa bude spracovavat? a kedy vam prisla na mail faktura,?? dakujem 😕
mne prišiel mail až keď balík odchádza z Leedsu tam kde ho zabalia asi tak po troch dňoch ale niekomu príde aj hneď ako tu niektoré píšu asi podľa toho ako stíhajú odpisovať alebo ako to tam majú 🙂
jaj tak sa nemusim obavat, ze som tam daco zle urobila, ze by mi nedosiel balik....
aa hura tak veci uz cakaju na vyzdvihnutie kurierom, hadam nebude spomaleny ten kurier hehe 😉
@kacenka78 no ja som objednavala vcera naobed a dnes rano bolo uz to ze sa caka na kuriera, pozrem to este aj vecer ci sa daco zmenilo....no ked uz tyzde cakas uz by si mala mat balik doma podla toho co tam pisu na sd aj tu na mk, ze do tyzdna im vsetko prislo... hmm potom daj vediet ako si dopadla

@kacenka78 no ja som objednala v pondelok 8. apríla keby zajtra príde tak by som bola šťastná ale myslím si že nie