icon

Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?

lawel
26. mar 2012

rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate

dakota14
14. apr 2013

@kacenka78 no ja som objednala v pondelok 8. apríla keby zajtra príde tak by som bola šťastná ale myslím si že nie

kacenka78
14. apr 2013

tak dnes ma prekvapili v SD - ozvali sa mi z Customer service - pisala som reklamaciu, nakolko mi dosli neuplne veci, pri kolobezke chybali srubky a ostatne veci potrebne na poskladanie a kamoske som objednala NIKE supravu a dosla len vetrovka... tak vratilli mi hodnotu kolobezky, to uz mam aj na ucte a ohladom neuplnej supravy - vetrovku si mozeme nechat a doplatia 30% z hodnoty tovaru..... bala som sa, ze sme prisli o prachy a aj ked to trvalo 10 dni, kym sa ozvali, ozvali sa 🙂

kacenka78
14. apr 2013

@dakota14 aj mne meska teraz balicek, v stredu som objednala a balik ani len v GATWICKU nie je... stale len v LEEDS...

dakota14
14. apr 2013

@kacenka78 ja mám balík v Gatwicku ale odtial sa ešte nepohol zajtra ráno hneď kuknem neviem či robia aj cez víkend ale asi nie 😀 😀 😀

brona55
14. apr 2013

mamicky mam este k vam jednu prozbu,skusam dnes obiednat ,ale asi niekde robim chybu,lebo stale mi pise,ze ma moja banka odmieta,viete mi poradit precodakujem

brona55
14. apr 2013

prosim pomozte uz saliem,kde robim chibu,co znamena ta tretia kolonkaCVVnumber,a co je issue number

kacenka78
14. apr 2013

@brona55 CVV number - to je trojcislie, ktore mas na zadnej strane karty vedla policka na podpis...
issue number nemusi byt vyplnene

brona55
14. apr 2013

no to som zadala a preco mi to stale odmieta moze to byt vikendom

kacenka78
14. apr 2013

@brona55 nie,tja som dnes vpohode spravila platbu,bohuzial neporadim:-/

molniak
14. apr 2013

@andrejka74 ked si na stranke kliknes myslim je to niekde navrchu mas aj velkostnu tabulku

dakota14
15. apr 2013

@brona55 aj mne to vydzovalo ak tam máte uloženú kartu z predchádzajúcej platby vymažte ju a dajte si to znova ak máte visa je tam aj visa elektron poriadne si to pokotrolujte a pôjde to 😀

brona55
15. apr 2013

dakujem za radu,ale teraz je nedostupna,aj uvas?

dakota14
15. apr 2013

@brona55 myslíte stránka mne ide

brona55
15. apr 2013

ja mam dnes smolu mne ta stranka stale nejde,

dakota14
15. apr 2013

@brona55 ako pri objednávaní to nefunguje ani mne ale inak fičí dobre a skôr doobeda ide lepšie ako poobede a večer 🙂

lindulak
15. apr 2013

@brona55 mne to včera nešla stránka - SD stránka je taká pomalá. platba môže neprebehnúť aj ak máš na karte limit nejaký (denný či mesačný, ktorý si už prekročila). ja mám mbank, čiže si limity zadávam sama. Skús zavolať do banky, či máš na karte nejaký limit. Býva to pre ochranu karty proti zneužitiu.

dakota14
15. apr 2013

hurá balík je v bratislave 😀 😀 😀 za týždeň ani ohlas ale hlavne že zajtra bude doma 🙂

kacenka78
15. apr 2013

@dakota14 super, mne pre zmenu sa zapotrošil balik, v stredu objednany, vo stvrtok info o tom, ze mal byt odovzdany kurierovi, avsak DHL-ka ho vobec nema :(

dakota14
15. apr 2013

@kacenka78 júj tak na to by som teraz čas riešiť nemala kedže ideme do zahraničia ale som rada že dojde lebo vecičky potrebujeme už len dúfať že nám budú dobré 😀 😀

vladka1110
15. apr 2013

Prosím Vás,keď nosím rifle v.31 aké si mám objednať z DS? žeby 16R ???prosím o radu Ďakujem

brona55
16. apr 2013

ahoj babenky,zase prosim o radu,uz sa mi podarilo vsetko obiednat,zaplatit,ale obiednala som botasky a tie nie su na fakture,vraj nie su skladom,ale v banke peniaze stiahli,poslu botasky dodatocne,alebo mi vratia peniaze?a este nieco,postovne si delite podla coho,my sme totiz velka rodina a tak by sme to chceli skusit obiednavat sami,dakujem vam za pomoc

dakota14
16. apr 2013

balík dorazil všetky veci ok aj dvoje tenisky sú farebne v poriadku 😀 😀 😀

monika970
16. apr 2013

aj môj balík dorazil v poriadku, tiež všetko ok, aj na jedny tenisky, ktoré sú síce 7, ale sú väčšie

ivka289
16. apr 2013

ahojte, prosim o radu, dnes som po 1krat objednavala zo SD, mail mi ziaden nedosiel iba ze dakuju za registraciu atd..., peniaze na ucte mam vinkulovane a ked pozrem na objednavky ukazuje ze sa spracovava.... ako dlho sa bude spracovavat? a kedy vam prisla na mail faktura,?? dakujem 😕

dakota14
16. apr 2013

mne prišiel mail až keď balík odchádza z Leedsu tam kde ho zabalia asi tak po troch dňoch ale niekomu príde aj hneď ako tu niektoré píšu asi podľa toho ako stíhajú odpisovať alebo ako to tam majú 🙂

ivka289
17. apr 2013

jaj tak sa nemusim obavat, ze som tam daco zle urobila, ze by mi nedosiel balik....

ivka289
17. apr 2013

aa hura tak veci uz cakaju na vyzdvihnutie kurierom, hadam nebude spomaleny ten kurier hehe 😉

kacenka78
17. apr 2013

@ivka289 no ja cakam uz tyzden, ze veci vyzdvihe kurier a balika nikde :( kurier ho nevyzdvihol a SD tvrdi, ze ano...

ivka289
17. apr 2013

@kacenka78 no ja som objednavala vcera naobed a dnes rano bolo uz to ze sa caka na kuriera, pozrem to este aj vecer ci sa daco zmenilo....no ked uz tyzde cakas uz by si mala mat balik doma podla toho co tam pisu na sd aj tu na mk, ze do tyzdna im vsetko prislo... hmm potom daj vediet ako si dopadla

kacenka78
17. apr 2013

@ivka289 kedze je to uz moj asi 8 balik, dnes mal byt u mna, avsak ani len neodisiel z UK a zatial SD nereagovalo na moje mailiky....