Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?
rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate
Baby viete mi poradit aku velkost ma moj manzel, kedl je vysoky a nosi vel. 33/34 zn. Mustang, ma vysku 188cm, a obvod pasu 78cm.takze nejake L-ka ale aké cislo? chcela by som mu cez sportdirect objednat panske rifle, dakujem 🙂
Ahojte,chcem tiez objednavat zo sportdirectu ale potrebujem poradit ohladom cisla-ked syn ma obuv c.33 a dcerka 23 tak ake su to cisla ?dakujem pekne a pekny den 🙂
@miruska320 ja synovi objednavam nase 34-ky a je to UK 2 ..na nete su tabulky, staci dat do googlu anglicke velkosti
@kacenka78 ďakujem-potrebopvala som to čo najrýchlejšie zistiť,takže asi 1 v mojom prípade,že?
@miruska320 ano, 1-ku 🙂
Chcem sa opýtať - ako je to s cenou tovaru. Na stránke SD je cena v GBP/Lybra/ a Eurách rovnaká.Do iných
mien / Dolar, Česká koruna / to preráta podľa kurzu.
senčanky je otvorený nový obchod na Lichnerke v pasáži su tam dobré ceny..
Ahojte, kočky skúšali ste už niektorá aj vrátiť tovar, resp. vymeniť zo sportsdirectu? Objednávala som už viacejkrát, ale teraz sa mi prvý krát stalo, že viacej vecí nám nesedí veľkostne.... Neviem, či nebude poštovné moc drahé....
@rosemari
ahoj, čítala som že objednávaš zo sport directu, chcem sa spýtať, či možno tovar vrátiť aj bez udania dôvodu a ako to funguje. Písala som im na ten mail a nikto mi neodpísal... ďakujem za odpoveď
@dadinka666 reakcia z SD trva dlhsie, ako sami pisu na stranke, cca 5 pracovnych dni... vec mozes vratit urcite aj bez udania dovodu, ale postovne ti nenahradia a je vhodne to poslat doporucene...
baby budete teraz niekto objednavat? rada by som sa pridala
@krasneleto ak toho nebude vela, mozes sa pridat 🙂 uz mam velku objednavku s postovnym 30,99e
@kacenka78 uz som ti pisala na gmail :D
Ahojte aj ja objednvam so SD, kurzom 1,1 + posovne na sk podla tarif posty, ak ma niekto zaujem piste spravy,
Ahojte baby tak vcera som prvykrat objednala zo sportsdirectu. Chcela by som sa spytat vas co uz ste viackrat objednavali ako dlho vam trvalo kym prisiel mail s etail cislom a ako dlho vam tam ukazovalo ze objednavka sa spracovava ? Som akasi nervozna, dufam ze mi to dojde domov 🙂
Ahojte.Poradte mi.Máte aj iné stránky na objednávanie za dobré ceny ako zo sportsdirect? 🙂
ahojte chce sa opýtať ak chcem objednávať zo SD musím mať interbanking
Neviete nahodou ak mi v order history ukazuje ze objednavka uz je u kuriera, mam uz aj cislo zasielky asi ako dlho este potrva kym mi to dojde domov? Lebo ked dam na stranku dhl si skontrolovat stav tak tam mam len napisanu odosielaciu adresu a adresu kde to ma prist ale nie aktualny stav ze kde sa momentalne zasielka nachadza.
@kacenka78 to od kedy sa na sportsdirectu rata postovne podla vahy???ja vzdy ked objednavam,tak to mam za 9,90libier a to mi uz objednaka prisla parkrat aj v dvoch balikoch.

@kacenka78 Ďakujem za odpoveď 😉