icon

Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?

lawel
26. mar 2012

rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate

5emily1
26. apr 2013

@kacenka78 Ďakujem za odpoveď 😉

menoee
27. apr 2013

Baby viete mi poradit aku velkost ma moj manzel, kedl je vysoky a nosi vel. 33/34 zn. Mustang, ma vysku 188cm, a obvod pasu 78cm.takze nejake L-ka ale aké cislo? chcela by som mu cez sportdirect objednat panske rifle, dakujem 🙂

miruska320
27. apr 2013

Ahojte,chcem tiez objednavat zo sportdirectu ale potrebujem poradit ohladom cisla-ked syn ma obuv c.33 a dcerka 23 tak ake su to cisla ?dakujem pekne a pekny den 🙂

kacenka78
28. apr 2013

@miruska320 ja synovi objednavam nase 34-ky a je to UK 2 ..na nete su tabulky, staci dat do googlu anglicke velkosti

miruska320
28. apr 2013

@kacenka78 ďakujem-potrebopvala som to čo najrýchlejšie zistiť,takže asi 1 v mojom prípade,že?

kacenka78
28. apr 2013

@miruska320 ano, 1-ku 🙂

nisco
28. apr 2013

Chcem sa opýtať - ako je to s cenou tovaru. Na stránke SD je cena v GBP/Lybra/ a Eurách rovnaká.Do iných
mien / Dolar, Česká koruna / to preráta podľa kurzu.

kacenka78
29. apr 2013

@nisco treba si nastavit eura a potom v eurach aj platrit, docasne je kurz libra euro 1:1.. ja som omylom raz nastavila libry a banka mi to preratala podla aktualneho kurzu a prisla som o 30 € :-P takze urcite nastavit hore eura...

aaliyah
29. apr 2013

@kacenka78 Ahoj,prosím ta budeš teraz niekedy objednavať zo SD???🙂

kacenka78
29. apr 2013

@aaliyah koncom tyzdna 🙂

aaliyah
29. apr 2013

@kacenka78 jjjeeeeeejjjj super,DAKUJEM...a čo bude stat poštovne?

kacenka78
29. apr 2013

@aaliyah to zavisi od vysky objednavky... napisem cez mail - kacenka78@gmail.com

danjelca
29. apr 2013

senčanky je otvorený nový obchod na Lichnerke v pasáži su tam dobré ceny..

maata12
29. apr 2013

Ahojte, kočky skúšali ste už niektorá aj vrátiť tovar, resp. vymeniť zo sportsdirectu? Objednávala som už viacejkrát, ale teraz sa mi prvý krát stalo, že viacej vecí nám nesedí veľkostne.... Neviem, či nebude poštovné moc drahé....

kacenka78
30. apr 2013

@maata12 kvoli velkosti sa ti to neoplati asi vracat, odporucaju vratenie balicka doporucene, a kdesi som citala, ze to je od 16 € vyssie a postovne ti nepreplatia.... radsej skusit predat ak je problem len vo velkosti🙂

dadinka666
30. apr 2013

@rosemari
ahoj, čítala som že objednávaš zo sport directu, chcem sa spýtať, či možno tovar vrátiť aj bez udania dôvodu a ako to funguje. Písala som im na ten mail a nikto mi neodpísal... ďakujem za odpoveď

kacenka78
30. apr 2013

@dadinka666 reakcia z SD trva dlhsie, ako sami pisu na stranke, cca 5 pracovnych dni... vec mozes vratit urcite aj bez udania dovodu, ale postovne ti nenahradia a je vhodne to poslat doporucene...

krasneleto
2. máj 2013

baby budete teraz niekto objednavat? rada by som sa pridala

kacenka78
2. máj 2013

@krasneleto ak toho nebude vela, mozes sa pridat 🙂 uz mam velku objednavku s postovnym 30,99e

krasneleto
2. máj 2013

@kacenka78 uz som ti pisala na gmail :D

9lf9
2. máj 2013

Ahojte aj ja objednvam so SD, kurzom 1,1 + posovne na sk podla tarif posty, ak ma niekto zaujem piste spravy,

cutty
2. máj 2013

Ahojte baby tak vcera som prvykrat objednala zo sportsdirectu. Chcela by som sa spytat vas co uz ste viackrat objednavali ako dlho vam trvalo kym prisiel mail s etail cislom a ako dlho vam tam ukazovalo ze objednavka sa spracovava ? Som akasi nervozna, dufam ze mi to dojde domov 🙂

kacenka78
2. máj 2013

@cutty skus si pozriet po prihlaseni na order history, tam uvidis track number skor, ako ti pride mail, a uvidis aj stav objednavky... mail mi pride niekedy po 2 dnoch o tom, ze balik prevzal kurier...

cutty
2. máj 2013

@kacenka78 Ahoj mam tam stav objednavky - processing, a je tam len ordery number, teda cislo objednavky ale to nebude ono vsak?

cutty
2. máj 2013

@kacenka78 A este sa chcem spytat, ked som objednala tovar prisiel mi aj mail od nich ale bol prazdny, bolo tam len ich logo a text ziaden, preto som taka nespokojna

katusiatenko
2. máj 2013

Ahojte.Poradte mi.Máte aj iné stránky na objednávanie za dobré ceny ako zo sportsdirect? 🙂

dudus20
3. máj 2013

ahojte chce sa opýtať ak chcem objednávať zo SD musím mať interbanking

cutty
3. máj 2013

@dudus20 Nie nemusis mat platis kartou, nie cez banking

cutty
3. máj 2013

Neviete nahodou ak mi v order history ukazuje ze objednavka uz je u kuriera, mam uz aj cislo zasielky asi ako dlho este potrva kym mi to dojde domov? Lebo ked dam na stranku dhl si skontrolovat stav tak tam mam len napisanu odosielaciu adresu a adresu kde to ma prist ale nie aktualny stav ze kde sa momentalne zasielka nachadza.

sunshine85
3. máj 2013

@kacenka78 to od kedy sa na sportsdirectu rata postovne podla vahy???ja vzdy ked objednavam,tak to mam za 9,90libier a to mi uz objednaka prisla parkrat aj v dvoch balikoch.