Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?
rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate
Ďakujem krásne, dievčatá. 🙂 🙂 🙂
Prosim vas sedi detske čislovanie topanočiek podla odmeranej vnutornej stielky?Dakujem krasne za rady.
dobry vecer, prosim vas je tu niekto, kto objednava zo sportdirectu a bola by ochotna mi daco objednat.dakujem
@jarmich2704 ja budem v nedelu objednavat, napiste mi na mail kacenka78@gmail.com, co potrebujete, nebudem teraz na nete cely vikend...
ok, dakujem a chcem sa spytat, akym kurzom to ratate, topanky tam stoja 17,9OEur, ze kolko budem asi platit a nejake postovne,dakujem
Ahojte. Chcem objednat zo SPORTSDIRECTu 5 rocnemu synovi siltovku. Ak ste niektora objednavali, mohli by ste mi poradit velkost ,ci detsku, alebo junior?
Chcela by som objednávať zo sportdirectu, môžte mi niekto napísať, že akú sú poplatky, keď by som platila cez účet? Mám slsp.
budem objednávať zo SD v strede týždňa, ak máte záujem IP
@jarmich2704
ja ale az v juni uz 🙂
dobry vecer, neviete ako to je s kupou tovaru v UK cez sportdirect a s vratenim tovaru do KE do predajne sportdirect?resp. poskodenie tovaru 😠 mozme vratit aj v KE tovar? dakujem
@kacenka78 track number co to znamena Katka a ako sa to nastaviť
Chcem sa opýtať že ked som dnes odoslala objednávku kedy ju tak možem očakávať a ako dorazí?či poštov alebo kurierom.Dakujem
@andrea1919 Adi, to je cislo na sldovanie zasielky, ak si robila objednavku sama, tak ti cca na nasledujuci den pride mail so zoznamom tovaru a odkazom na sledovanie zasielky...
@lienkad to bolo este len z UK odoslane ...k vam pride cca v utorok....teraz mozete sledovat cez track number pohyb zasielky, cca dva dni vam bude ukazovat LEEDS UK, potom dalsie dva dni GATWICK UK a v pondelok by to mohlo byt v Blave a na dalsi den u Vas... aspon ja tak sledujem pohyb 🙂 a nemozem vas poprosit preposlat mi katalog, co vam poslali, na moj mail? kacenka78@gmail.com... pisala som im, ze chcem katalog a zatial nic :(
ja sa chcem opytat kolko je postovne iba tych 10eur alebo su tam nejake skryte poplatky?Balik urcite pride?
A ak nosim S- ko tak ake cislo si mam objednat kedze som pocula ze maju ine cislovanie?Dakujem za kazde odpisanie.
@dajana22 zakladne postovne je 9,99e a poctom tovaru, vahou a hodnotou sa navysuje smerom nahor 🙂 balik mi vzdy prisiel ... a cislovanie, staci pozriet cez google na odkazy stranok, napr. http://www.bestsports.sk/velkostna-tab
Dakujem pekne🙂

@cutty no vidis 🙂 super, takze nabuduce budes vediet, ze to pride 🙂