icon

Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?

lawel
26. mar 2012

rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate

kacenka78
30. máj 2013

@dajana22 za tovar platis ihned pri objednavke - VISA card alebo PAY PAL... dodanie do cca 7-8 pracovnych dni, ja mam skusenost, ze ak objednam v stredu, tak buducu stredu je balik doma.... PREDOBJEDNAVKA - na to pozor, ak je pri tovare datum napr. 24.6. a budes v objednavke mat takyto tovar, tak cely balik ti expeduju az v dany den, ked tovar pride na sklad...

snehovakralovna
30. máj 2013

ahoj, zajtra posielam objednavku do SD, nechce sa niekto pridat?

petrusa87
30. máj 2013

ale čo vymýšľate veď ten istý obchod je aj už u nás (v Bratislave a ešte niekde) a samozrejme že je aj online stranka na sk a ceny som porovnávala sú naozaj rovnaké ako na anglickej a poštovné len 5€

natalka13
30. máj 2013

aka je sk online stranka na objednavanie?

@petrusa87

kamimi
30. máj 2013

@petrusa87 zašli prosím link na stránku

kacenka78
30. máj 2013

@petrusa87 nemyslis len anglicku stranku s moznostou prelozenia do slovenciny? http://sk.sportsdirect.com/ ?

evita007
30. máj 2013

@kacenka78 ahojky, uz si objednala? moja babka je z Brezovice rodicia su teraz s nou tam.inac som z Kosic...tak by mi popripade vedeli od teba stiahnut nieco..kebyze si este neobjednavala..chcela by som sa pridat ak sa este da, mam asi len 2-3veci..hm? dik EVA

kacenka78
30. máj 2013

@evita007 jooj, asi pred 20 minutami som objednala :( tak nabuduce? mozno o tyzden?

evita007
31. máj 2013

@kacenka78 nevadi 🙂
no ak by si isla objednavat tak sa mi prosim urcite ozvi 😉
a je vyssie postovne, ci kurz?? pekny den dik
EVA

kacenka78
31. máj 2013

@evita007 kurz, doteraz bolo 1 libra-1 euro, a od nedele je to 1:1,20... ale to uvidis, ked si nastavis na stranke eura.... ozvem sa 🙂

felcanovci
2. jún 2013

Ahojte... tiez by sme si chceli nieco objednat zo sportsdirectu, preto sa radi s niekym spojime aby sa usetrilo na postovnom.

Byvame v Čenkovciach okres DS.

Ak by si niekto nieco chcel objednat v okoli ako Senec, Samorin, Kvetoslavov, Zlate klasy, Stvrtok na ostrove, Tomasov, Malinovo, Most pri Bratislave, pripadne Bratislava, (okruh cca 15km pripadne ked pojdem z prace z BA a mam to cestou rad sprostredkujem koncovu dopravu)

Maju tam krasne vecicky a pre nasho 2mesacneho synceka sa tiez isto nieco najde 🙂

Pripadne aj v BA dajte vediet.

Kontakt mail: nakupy.sportsdirect@gmail.com

S pozdravom Jojo a Katka

petrusa87
3. jún 2013

Tu je link http://sk.sportsdirect.com/, ten obchod sa nachádza aj na SK hlavne v Blave ale môj otec sa tam bol práve pozrieť a ceny sú tam o dosť vyššie ako na internetovom obchode.

felcanovci
3. jún 2013

ano tie ceny su tam neporovnatelne vyssie

pr kratasy obchod -> 7E , internet sme kupovali asi tak 3,5 - 4

kacenka78
3. jún 2013

@petrusa87 ale tento link nie je link na slovensky obchod, je to len slovensky preklad stranky www.sportsdirect.com 🙂

jakjanka1
11. jún 2013

baby viete mi poradit ci znacka Hello Kitty pasuje velkostne?? mmoc dakujem

petrusa87
13. jún 2013

Ale my ten istý obchod máme aj na sk v niekoľkých mestách, ale bol nedávno otec sa pozrieť do toho slovenského v blave a hovoril mi, že sú tam úplne iné sumy ako na nete, ale zasa to isté je aj v anglicku, tiež sme na nete našli úplne lacné handry a v obchode ani chýru

kacenka78
13. jún 2013

ano, je ten obchod aj na slovensku, ale neoplati sa, radsej cez net 🙂 a z UK...

sonia1511
16. jún 2013

Ahoj rada by som sa opytasla poslala som objednavku na sportdirecte ale banka mi platbu zamietla ako mam postupovat treba zajst do banky-slovenskej sporitelne alebo ako?

angelinapb
16. jún 2013

Ahojte. Teraz majú nové podmienky na poštovné. Balík do 5 kg je za 6,99 € a do 25 kg za 9,99 €. Tovar príde do týždňa.

mami.sk
16. jún 2013

@jakjanka1 ja som teraz objednávala Hello Kitty pre dcérku a tričká a ostatné / napr. legíny/ úplne super...akurát mikiny mi prídu také menšie..má 4,5 roka a vzala som veľkosť 5-6 rokov a tie mikinky sú len tak tak..
asi ani do jesene nevydržia a budú malé☹ rukávy v pohode ale sú dosť krátke 😒

@angelinapb presne tak....teraz som objednávala a šokovala ma cena za poštovné...len 7 eur...potešilo 😀

kacenka78
16. jún 2013

@angelinapb postovne znizili, to je super, ale ja som pred tyzdnom platila 14,99 a balik nemal 25 kg... a teraz som platila 11,99eur, vaha balika bola tesne cez 10 kg...

jakjanka1
16. jún 2013

mami.sk dakujem ale už mam objesodnane mala ma 2 roky a objednala som na 3-4 tak som zvedava ake bude 😒

angelinapb
17. jún 2013

@kacenka78 ja som objednavala v piatok a tiež mi narátali 11,99 € a mal vahu 6 kg, tak som im tam napisala normalne po slovensky ha ha a prisiel mi e-mail, že uznavajú moju pripomienku a odratali mi tie 2 € z faktury. Len neviem ako to vyplatia, keď to bolo platene kreditkou....

kacenka78
17. jún 2013

@angelinapb to vazne?? no nenapadlo by mi to 🙂 si dobra 🙂 peniazky by mali poslat na ucet, z ktoreho bola robena platba

angelinapb
17. jún 2013

@kacenka78 tak skús im napisať aj ty, že ako je možné, že ti narátali vyššie poštovné, keď na stránke majú upútavku, že poštovné je toľko a toľko....daj im tam číslo objednávky a uvidíš.... 🙂 Možno majú chybu v systéme... Posielala som to na adresu: cs@sportsdirect.com

andrea1919
24. jún 2013

ako mam urobiť reklamaciu ked dnes mi prišiel balík objed.som kolobežku na fakture je ale neprišla mi v balíku,ako mam postupovať ☹

sunshine85
25. jún 2013

@andrea1919 moze byt, ze dojde v druhom baliku. niekedy to zyvknu rozkuskovat...

inak baby, vsak to postovne je nic, vcera som objednavala a 5,83Ł. vsak v slov. eshopoch chcu pomaly 5€.

sunshine85
25. jún 2013

a baby porovnavat anglicku stranku sportsdirectu a obchod v blave sa moc neda, lebo aj v anglickom kamennom obchode su ceny inaksie ako na nete, takze tak...

andrea1919
26. jún 2013

@sunshine85 na druhy den mi prišiel balik a tam bola kolobežka

gilmorka
3. júl 2013

ahojte. Chcela som dat prvy krat objednavku zo sportsdirectu a zarazilo ma, ze su tam na stranke zrazu ine ceny. Pred tyzdnom com si povyberala, pozapisovala ceny v eurach,kolko to bude stat, a tieto posledne dni ked pozeram tie veci, zrazu je na vsetkom vyssia cena. Ale tak zvlastne, ze to co bolo napr. predtym v eurach za 2.49 stoji teraz tolko v librach a na eura to vychadza 2.99. A to je pri vsetkych veciach co mam zapisane.

To iste sa stalo aj ked som objednavala cez kamosku v maji, objednala som v nizsich cenach, tovar v tych cenach aj prisiel, a ked som potom po dvoch tyzdnoch pozerala co si objednam a chcela som aj ine velkosti z tych istych veci ako mi uz prisli, a tiez tam boli ceny takto zmenene. Co stalo kolko v uerach,zrazu bolo v librach. A o nejake dva tyzdne to zas bolo normalne, ceny v eurach boli nizsie.
Je tam nejaka chyba na stranke ci ako? Nechapem tomu.