Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?
rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate
ale čo vymýšľate veď ten istý obchod je aj už u nás (v Bratislave a ešte niekde) a samozrejme že je aj online stranka na sk a ceny som porovnávala sú naozaj rovnaké ako na anglickej a poštovné len 5€
@petrusa87 nemyslis len anglicku stranku s moznostou prelozenia do slovenciny? http://sk.sportsdirect.com/ ?
Ahojte... tiez by sme si chceli nieco objednat zo sportsdirectu, preto sa radi s niekym spojime aby sa usetrilo na postovnom.
Byvame v Čenkovciach okres DS.
Ak by si niekto nieco chcel objednat v okoli ako Senec, Samorin, Kvetoslavov, Zlate klasy, Stvrtok na ostrove, Tomasov, Malinovo, Most pri Bratislave, pripadne Bratislava, (okruh cca 15km pripadne ked pojdem z prace z BA a mam to cestou rad sprostredkujem koncovu dopravu)
Maju tam krasne vecicky a pre nasho 2mesacneho synceka sa tiez isto nieco najde 🙂
Pripadne aj v BA dajte vediet.
Kontakt mail: nakupy.sportsdirect@gmail.com
S pozdravom Jojo a Katka
Tu je link http://sk.sportsdirect.com/, ten obchod sa nachádza aj na SK hlavne v Blave ale môj otec sa tam bol práve pozrieť a ceny sú tam o dosť vyššie ako na internetovom obchode.
ano tie ceny su tam neporovnatelne vyssie
pr kratasy obchod -> 7E , internet sme kupovali asi tak 3,5 - 4
@petrusa87 ale tento link nie je link na slovensky obchod, je to len slovensky preklad stranky www.sportsdirect.com 🙂
Ale my ten istý obchod máme aj na sk v niekoľkých mestách, ale bol nedávno otec sa pozrieť do toho slovenského v blave a hovoril mi, že sú tam úplne iné sumy ako na nete, ale zasa to isté je aj v anglicku, tiež sme na nete našli úplne lacné handry a v obchode ani chýru
ano, je ten obchod aj na slovensku, ale neoplati sa, radsej cez net 🙂 a z UK...
Ahoj rada by som sa opytasla poslala som objednavku na sportdirecte ale banka mi platbu zamietla ako mam postupovat treba zajst do banky-slovenskej sporitelne alebo ako?
Ahojte. Teraz majú nové podmienky na poštovné. Balík do 5 kg je za 6,99 € a do 25 kg za 9,99 €. Tovar príde do týždňa.
@jakjanka1 ja som teraz objednávala Hello Kitty pre dcérku a tričká a ostatné / napr. legíny/ úplne super...akurát mikiny mi prídu také menšie..má 4,5 roka a vzala som veľkosť 5-6 rokov a tie mikinky sú len tak tak..
asi ani do jesene nevydržia a budú malé☹ rukávy v pohode ale sú dosť krátke 😒
@angelinapb presne tak....teraz som objednávala a šokovala ma cena za poštovné...len 7 eur...potešilo 😀
@angelinapb postovne znizili, to je super, ale ja som pred tyzdnom platila 14,99 a balik nemal 25 kg... a teraz som platila 11,99eur, vaha balika bola tesne cez 10 kg...
mami.sk dakujem ale už mam objesodnane mala ma 2 roky a objednala som na 3-4 tak som zvedava ake bude 😒
@kacenka78 ja som objednavala v piatok a tiež mi narátali 11,99 € a mal vahu 6 kg, tak som im tam napisala normalne po slovensky ha ha a prisiel mi e-mail, že uznavajú moju pripomienku a odratali mi tie 2 € z faktury. Len neviem ako to vyplatia, keď to bolo platene kreditkou....
@angelinapb to vazne?? no nenapadlo by mi to 🙂 si dobra 🙂 peniazky by mali poslat na ucet, z ktoreho bola robena platba
@kacenka78 tak skús im napisať aj ty, že ako je možné, že ti narátali vyššie poštovné, keď na stránke majú upútavku, že poštovné je toľko a toľko....daj im tam číslo objednávky a uvidíš.... 🙂 Možno majú chybu v systéme... Posielala som to na adresu: cs@sportsdirect.com
ako mam urobiť reklamaciu ked dnes mi prišiel balík objed.som kolobežku na fakture je ale neprišla mi v balíku,ako mam postupovať ☹
@andrea1919 moze byt, ze dojde v druhom baliku. niekedy to zyvknu rozkuskovat...
inak baby, vsak to postovne je nic, vcera som objednavala a 5,83Ł. vsak v slov. eshopoch chcu pomaly 5€.
a baby porovnavat anglicku stranku sportsdirectu a obchod v blave sa moc neda, lebo aj v anglickom kamennom obchode su ceny inaksie ako na nete, takze tak...
ahojte. Chcela som dat prvy krat objednavku zo sportsdirectu a zarazilo ma, ze su tam na stranke zrazu ine ceny. Pred tyzdnom com si povyberala, pozapisovala ceny v eurach,kolko to bude stat, a tieto posledne dni ked pozeram tie veci, zrazu je na vsetkom vyssia cena. Ale tak zvlastne, ze to co bolo napr. predtym v eurach za 2.49 stoji teraz tolko v librach a na eura to vychadza 2.99. A to je pri vsetkych veciach co mam zapisane.
To iste sa stalo aj ked som objednavala cez kamosku v maji, objednala som v nizsich cenach, tovar v tych cenach aj prisiel, a ked som potom po dvoch tyzdnoch pozerala co si objednam a chcela som aj ine velkosti z tych istych veci ako mi uz prisli, a tiez tam boli ceny takto zmenene. Co stalo kolko v uerach,zrazu bolo v librach. A o nejake dva tyzdne to zas bolo normalne, ceny v eurach boli nizsie.
Je tam nejaka chyba na stranke ci ako? Nechapem tomu.

@dajana22 za tovar platis ihned pri objednavke - VISA card alebo PAY PAL... dodanie do cca 7-8 pracovnych dni, ja mam skusenost, ze ak objednam v stredu, tak buducu stredu je balik doma.... PREDOBJEDNAVKA - na to pozor, ak je pri tovare datum napr. 24.6. a budes v objednavke mat takyto tovar, tak cely balik ti expeduju az v dany den, ked tovar pride na sklad...