icon

Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?

lawel
26. mar 2012

rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate

butrus
1. okt 2013

ahojte, nemate nahodou skusenost s reklamaciou vadneho tovaru zo sportdirect? dnes mi prisli veci a na noaviciach su tri kazy, proste zla latka a je to dost viditelne a to iste aj na svetry... dakujem za kazde info 🙂

mariro
8. okt 2013

viete mi poradit?Plati sa aj clo nejake ak si objednam z SD?Chcela by som kufre 2ks.Postovne je 7€ ako uvadzaju v tabulkach pre SK?

kacenka78
9. okt 2013

@mariro ahoj, clo neplatis, a postovne je OD 7 €. teda je to najnizsia taxa

mariro
9. okt 2013

@kacenka78 ok dakujem...uz mi nauctovali za dva kufre 10€,takze asi aj podla hmotnosti a objemu to uctuju

kacenka78
9. okt 2013

@mariro ano, aj vaha sa berie do uvahy, ked berieme balicke s viac topankami, tak hned vyskoci postovne vyssie...

kacenka78
12. okt 2013

ahojte, budem zajtra doobeda robit objednavku sportsdirect, kto by sa chcel pridať... postovne UK 1-3€ na hlavu...

tixi
13. okt 2013

Ahojte, chcela som urobit objednavku zo SD, ale nechcela mi prejst platba, ani z mojej karty, ktoru mam vedenu v slov. sporitelni, ani z manzelovej co ma ucet v Tatra banke. Stalo sa to aj Vam? Neviete, kde moze byt problem, na ucte som mala dostatok penazi, nekonci jej expiracia, tak nechapem...

kacenka78
13. okt 2013

@tixi raz sa mi to stalo, ked som mala vyssiu objednavku a limit na platby som mala nastaveny na nizsiu sumu... idem prave objednavat, ak by si sa chcela pridat...

tixi
13. okt 2013

@kacenka78 moze byt, skusim sa opytat na to v banke, pltba bola okolo 120 eur. A ides objednavat dnes, akurat pozeram, ze dnes maju 90% akciu na slazenger

kacenka78
13. okt 2013

@tixi ano dnes. Tiež chcem tie teplaky a mikiny 😀

salyno
21. okt 2013

Zdravim damy, prosim o radu. Uz som viac krat objednaval zo SD. Potrbujem vymenit dva pary topanok, prisla mi zla velkost, ako je to s postovnym. Platim postovne len smerom tam ? Mate niekto skusenost ? dakujem

betka2266
21. okt 2013

Kto bude objednavat buduci mesiac ?? Dakujem

kacenka78
22. okt 2013

@betka2266 ja urcite ano 🙂

betka2266
22. okt 2013

@kacenka78 ja som odtial este neobjednavala, ale mala by som zaujem o par veciciek, nemohli by sme sa dohodnut, ze by som zaplatila polovicku postovneho a objednali by sme spolu ??? Dakujeem.

kacenka78
22. okt 2013

@betka2266 jasneee..dohodneme sa.. momentalne som mimo domu a Ke buduci tyzden sa ozvem. .

betka2266
22. okt 2013

@kacenka78 ok supeer 🙂

marketa1304
24. okt 2013

možte mi prosím povedať..jeden moj známy platí aj na dobierku...vlastne zaplatí kuriérovi...ale mna to nechce pri platbe pustiť k takejto možnosti....ako na to??????

kacenka78
29. okt 2013

@marketa1304 v takom pripade urcite neobjednaval z UK, mohol objednavat z nejakej slovenskej stranky kde sa predava tovar zo sportsdirect.... jedina moznost platby je kartou resp. PAY PAL....

barbbora
29. okt 2013

Ahojte. Rada by som objednala niečo s SD. Mohla by som sa pridať k objednávke niekoho iného? A aké máte skúsenosti s topánočkami? Chcela by som Karrimor Boulder Mid Infants. Akú veľkosť treba? C7 je naša 24? alebo treba inú.A dámske tričká som čítala že treba menšie.. nemáte nejaké skúsenosti? Ďakujem 🙂

kacenka78
30. okt 2013

@barbbora zaciatkom tyzdna budem objednavat..... ja mam overene velkosti pre drobca a pre 7 rocneho syna a zatial nam sedeli, teraz sme pre starsieho vzali UK3 PUMY s tym, ze bude mat na jar, kedze teraz nosi UK2...a su mu male.... ale Puma ma vlastne cislovanie.....a trička - tiez rozne...niekedy pri tovare su napisane aj recenzie a dost napomozu....

tajkaaa
3. nov 2013

@kacenka78 prosím Vás, neviete mi poradiť, či veľkosti PUMA pre mužov sedia podľa našich, vďaka za odpoveď

barbbora
3. nov 2013

a keď to objednáš, rozposielaš potom ostatným.. alebo ako to máte zaužívané Kacenka78 ?

kacenka78
3. nov 2013

@barbbora ano, ja to objednam a potom pobalim a posielam 🙂

kacenka78
3. nov 2013

@tajkaaa s Pumou mam jedinu skusenost a to ze synovi topanky boli male...

tixi
3. nov 2013

@kacenka78 ani neviem ci som sa ti vobec podakovala za objednavku, takze dakujeeem, vsetko prislo v v poriadku

kacenka78
3. nov 2013

@tixi rado sa stalo 🙂 som rada, ze doslo vsetko ok....

julinkaz
5. nov 2013

@kacenka78 poradila by si mi prosím, akú veľkosť mám objednať 3-ročnému synovi? chcem takú bundu na zimu vláčik Thomas a neviem, či 2-3 alebo 3-4, už som mu objednávala tričko a tepláky všetko 3-4 a prišlo to veľké, len neviem ako je to s vetrovkami ☹ a pri veľkosti 48 u žien mám objednať akú veľkosť, prosím ťa? ďakujem veľmi pekne za rady 🙂

kacenka78
5. nov 2013

@julinkaz no vetrovku by som velkost 2-3 asi nebrala.... aku ma vysku? tie velkosti si prisposob vyske... synovi starsiemu, co ma 7r. som brala trojake velkosti, 7-8,8-9 a 9-10, takze je to individualne aj podla znacky a strihu......

ja som si objednavala 46, teda UK 18 tusim to je.....ale z nohavi mi stacilo UK 16

julinkaz
5. nov 2013

@kacenka78 dakujem veľmi pekne, objednám mu tú väčšiu 🙂

kacenka78
10. nov 2013

dnes večer resp. zajtra ráno objednávam SD, ak by sa niekto chcel pridať 🙂