Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?
rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate
viete mi poradit?Plati sa aj clo nejake ak si objednam z SD?Chcela by som kufre 2ks.Postovne je 7€ ako uvadzaju v tabulkach pre SK?
ahojte, budem zajtra doobeda robit objednavku sportsdirect, kto by sa chcel pridať... postovne UK 1-3€ na hlavu...
Ahojte, chcela som urobit objednavku zo SD, ale nechcela mi prejst platba, ani z mojej karty, ktoru mam vedenu v slov. sporitelni, ani z manzelovej co ma ucet v Tatra banke. Stalo sa to aj Vam? Neviete, kde moze byt problem, na ucte som mala dostatok penazi, nekonci jej expiracia, tak nechapem...
Zdravim damy, prosim o radu. Uz som viac krat objednaval zo SD. Potrbujem vymenit dva pary topanok, prisla mi zla velkost, ako je to s postovnym. Platim postovne len smerom tam ? Mate niekto skusenost ? dakujem
Kto bude objednavat buduci mesiac ?? Dakujem
možte mi prosím povedať..jeden moj známy platí aj na dobierku...vlastne zaplatí kuriérovi...ale mna to nechce pri platbe pustiť k takejto možnosti....ako na to??????
@marketa1304 v takom pripade urcite neobjednaval z UK, mohol objednavat z nejakej slovenskej stranky kde sa predava tovar zo sportsdirect.... jedina moznost platby je kartou resp. PAY PAL....
Ahojte. Rada by som objednala niečo s SD. Mohla by som sa pridať k objednávke niekoho iného? A aké máte skúsenosti s topánočkami? Chcela by som Karrimor Boulder Mid Infants. Akú veľkosť treba? C7 je naša 24? alebo treba inú.A dámske tričká som čítala že treba menšie.. nemáte nejaké skúsenosti? Ďakujem 🙂
@barbbora zaciatkom tyzdna budem objednavat..... ja mam overene velkosti pre drobca a pre 7 rocneho syna a zatial nam sedeli, teraz sme pre starsieho vzali UK3 PUMY s tym, ze bude mat na jar, kedze teraz nosi UK2...a su mu male.... ale Puma ma vlastne cislovanie.....a trička - tiez rozne...niekedy pri tovare su napisane aj recenzie a dost napomozu....
a keď to objednáš, rozposielaš potom ostatným.. alebo ako to máte zaužívané Kacenka78 ?
@kacenka78 poradila by si mi prosím, akú veľkosť mám objednať 3-ročnému synovi? chcem takú bundu na zimu vláčik Thomas a neviem, či 2-3 alebo 3-4, už som mu objednávala tričko a tepláky všetko 3-4 a prišlo to veľké, len neviem ako je to s vetrovkami ☹ a pri veľkosti 48 u žien mám objednať akú veľkosť, prosím ťa? ďakujem veľmi pekne za rady 🙂
@julinkaz no vetrovku by som velkost 2-3 asi nebrala.... aku ma vysku? tie velkosti si prisposob vyske... synovi starsiemu, co ma 7r. som brala trojake velkosti, 7-8,8-9 a 9-10, takze je to individualne aj podla znacky a strihu......
ja som si objednavala 46, teda UK 18 tusim to je.....ale z nohavi mi stacilo UK 16
dnes večer resp. zajtra ráno objednávam SD, ak by sa niekto chcel pridať 🙂

ahojte, nemate nahodou skusenost s reklamaciou vadneho tovaru zo sportdirect? dnes mi prisli veci a na noaviciach su tri kazy, proste zla latka a je to dost viditelne a to iste aj na svetry... dakujem za kazde info 🙂